arkadaşlar en kötü zaman gibi sanki şu zamanlar 2010 modeller yeni çıktı sayılır . sıfır araba için en uygun zaman nedir?
stokta araç bulursan bence en uygun zaman şimdi 30 eylül de ötv indirimi bitiyor uzatırlar mı bilmiyorum bu konuda hiç kimse bişey bilmiyor. ben yılbaşına doğru araç alıcaktım ama ötv uzarmı uzamaz mı bu riske giremedim bu ay bir araç almaya karar verdim.
VW'de işler belli olmaz.O yüzden ben olsam param varsa hemen alırdım.
araç almanın en uygun zamanı aralık ayıdır bence. Güya ötv indiriminden bahsediliyor ama bazı markalar ötv yi zamla sindirmişler zaten. Ötv bitince söyle kampanyalar çıkarsa şaşırmam. Ötv yi uzattık gibisinden. Yıl sonunu bekle bence.
quote:
Orijinalden alıntı: tolgagun
arkadaşlar en kötü zaman gibi sanki şu zamanlar 2010 modeller yeni çıktı sayılır . sıfır araba için en uygun zaman nedir?
bu fiyatlar kuzu kuzu aşagı inecek bu ötv kandırmacxası bi bitsin görün bakalım örnek honda hala en ucuz civici 40 milyarda tutabilecekmi
2-3 yıldır vw ticari araçların sıfır fiyatlarını takip ediyorum.en uygun fiyatlar aralık-ocak ve şubat aylarında denk geliyor.örnek olarak ele alırsak şu an ötv indirimiyle 61.500 lira gibi bir rakama satılan ( liste fiyatı 66.000!!) Vw Transporter City Van 174ps uzun şasi modeli, kış aylarında 49.000 küsür gibi rakamları görmektedir.Aynı aracın 130ps olan versiyonunun şu anki fiyatı 55.000 tl olup, yine yıl sonunda 44-45.000 gibi rakamlara inmektedir. sonuçta ötv indirim değil, bindirim olmuştur
fiyatların hakikaten ne olacağı muamma vw golf 6 comfortline+dsg metalik renk şu an 54.500 ötv indirimi uzamaz ise aracın fiyatının 59.000 olacağını söylediler ne kadar doğru ne olucak belirsiz
fiyatların hakikaten ne olacağı muamma vw golf 6 comfortline+dsg metalik renk şu an 54.500 ötv indirimi uzamaz ise aracın fiyatının 59.000 olacağını söylediler ne kadar doğru ne olucak belirsiz
tamamen palavra kardeşim fırsatçılar akıllarınca kişiyi gaza getirecekler 54,500 lük araç emin ol ekimde kasımda 49,000 olacak şuan ötv ayagına bindirdiler zamları bekle ve gör derim
Babamın sözlerinden: "En değerli para cebindeki para"... Deserthawk'ın dediği gibi Doğuş'un işleri belli olmaz. Ocak ayında "Takas İndirimi" yapar, Aralık ayında "Yılsonu İndirimi" Temmuz'da da "Model İndirimi"
Paran varsa al, zarar etmezsin.
quote:
Orijinalden alıntı: deserthawk
VW'de işler belli olmaz.O yüzden ben olsam param varsa hemen alırdım.
ben takas indirimini bekleyenlerdenim üstüne birde uygun kredi faizi olursa tamamdır.
quote:
Orijinalden alıntı: Deep_Blue_1
quote:
Orijinalden alıntı: imjuli
tamamen palavra kardeşim fırsatçılar akıllarınca kişiyi gaza getirecekler 54,500 lük araç emin ol ekimde kasımda 49,000 olacak şuan ötv ayagına bindirdiler zamları bekle ve gör derim
golf 6 tdi dsg metalik fiyatı 35.900 % 37 ötv 13 283 şu an %27 9 600
30 eylül de ötv tamamen kalkarsa aracın fiyatı 58.000 olur şu an 54 500
ha bunu komple yansıtırlar mı o biraz sıkar bu fiyatlara kimse araç almaz umarım ötv devam eder etmez ise bence kesin zam var. ama şunuda belirtiyim inşallah haksız çıkarım da insanlar araba hayallerini bir başka zamana ertelemez
en iyi zaman normalde tabiki aralik-ocak ama su an otv sacmaligi yuzunden araclar yuksek karlarla satiliyor. kasim aralik gibi otv bitiminde eger yansitirlarsa otv artisini "turkiyede otomativ sektoru coker" eger bunun farkindalarsa yilsonunda fiyatlar en kotu ihtimalle simdikiden pahali olmaz. Azcik kafasi calisan bi bayii, simdi otv bitmeden biraz indirim yapip karini azaltarak yilsonuna gore hem cok daha fazla arac satar hemde daha fazla kar eder. yani su an pazarlik imkani daha fazla.
sınırlı sayıda gelen araçları neredeyse üretim aşamasında satan doğuş grubundan istediğiniz zaman, istediğiniz özelliklerde ve istediğiniz fiyata araba alabileceğinize inanıyorsanız bence bayağı bir yanılırsınız. doğuş sizi kendi istediği zamanda istediği özelliklerde ve istediği fiyata aracı satın almak zorunda bırakır. yok ben buna gelemem diyorsanız hiç vw bakmayın derim,boşuna sinir stres yapmayın. fiyatların dip yaptığı zamanlar genellikle kasım - aralık ayları olduğu düşünülürse size tavsiyem ekim başlarında istediğniz özelliklerde araç sipariş edin(aracın tahmini geliş süresi 2 ay) belki fiyat olarak iyi bir fırsat yakalyabilirsiniz.
Ağustos ayı içerisinde bende VW alacaktım fakat şuan elimde ki aracıma 5.000 TL düşük fiyat vermesiyle vazgeçtim...
Bal gibi de yapar kardeşim kampanyasını geçen seneni aralık kampanyası yuzde 13 varan indirim. +2000 takas desteği ve 0.99 krei faiz oranı 24 aya kadar. Daha ne yapsın. Noldu senin doğuş grubu kampanya yapmazmış neymiş bizi yönlendirirmiş bla bla geçiniz bunları. Her aralık-ocak ayında her firmanın yaptığı gibi vw gende yapcak. Ole konuşanlar varki bi porsche ferrari gibi ön sipariş alınıp üretim yapılan araba sınıflara soktunuz vw ini.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Deep_Blue_1
quote:
golf 6 tdi dsg metalik fiyatı 35.900 % 37 ötv 13 283 şu an %27 9 600
30 eylül de ötv tamamen kalkarsa aracın fiyatı 58.000 olur şu an 54 500
ha bunu komple yansıtırlar mı o biraz sıkar bu fiyatlara kimse araç almaz umarım ötv devam eder etmez ise bence kesin zam var. ama şunuda belirtiyim inşallah haksız çıkarım da insanlar araba hayallerini bir başka zamana ertelemez
iyide zati adamlar için ötv farketmiyoki ötv indikçe xzamlar bindi olay tamamen arz talep olayı millet ötv indi diye tabiri caizse bayilere yıgıldı eeee onlarda saf degil ya talebe zamla cvp verdiler ötv rüzgarı vatandaşa ters esti şimdi iste halk bu sefer ötv arttı diye piyasadan çekilecek tıpkı ötv %18 den %27 ye çekilince nasıl oto alımı %45 düştü aynen onun gibi ) buda bayilere esen rüzgarı terse çevirecek ve bayiler müşteri çekmek için bayi indirimi model indirimi fırsat indirimi diye araçları ötv öncesi zamsız fiyatlara yani mart fiyatlarına çekecek çünkü elleri mahkum örnekler önümüzde ford reklamı ne diyor 2010 model ford 2009 fiyatıyla bak bu en iyi gösterge adamlar ötv %27 olunca araçlar elde kalmasın diye mart ayı fiyatına döndü
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme