Şimdi Ara

Sıfır Yakupoğlu YDS GT310 kışlık asker botu 45 numara

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Sıfır Yakupoğlu YDS GT310 kışlık asker botu 45 numara
    Arkadaşlar bir buçuk ay kadar evvel askere giden kardeşime birlik tarafından verilmiş bottur. 42 numara ayağı olan adama 45 numara bot vermişler. Dağıtım izninde getirdi. Yerine benim 5 sene evvel askerden sivilde de giymek için getirdiğim aynı botu geri götürdü. Bayağı sağlam ve kaliteli bir bot. Tabi biraz ağır. Yağmur, kar etki etmiyor. Sadece bir tekin içinde bir tekin de dilinde isim yazıyor.

Bot şu:http://www.ydsboots.com...undetay/asker/705/gt310

İstanbul içi Bakırköy ya da Esenyurt da hafta sonu elden teslim ederim. Şehir dışına da önce hesaba para şeklinde hafta sonu kargolarım. Kutusu da vardı ama bir şey taşımak için kullandım gitti.

250 TL

Sıfır Yakupoğlu YDS GT310 kışlık asker botu 45 numaraSıfır Yakupoğlu YDS GT310 kışlık asker botu 45 numara Sıfır Yakupoğlu YDS GT310 kışlık asker botu 45 numara Sıfır Yakupoğlu YDS GT310 kışlık asker botu 45 numara Sıfır Yakupoğlu YDS GT310 kışlık asker botu 45 numara
    Fiyat : 250 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul, Küçükçekmece Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Pm bakar mısın?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.