Şimdi Ara

SIFIR YURTDIŞI KAYITSIZ S6 32Gb

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Samsung Model #Galaxy S6
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Satılık Samsung S6 32gb Sapphire Black model. Ürün cuma günü Almanya'dan alınmıştır orada kesilen fatura mevcuttur. Sadece sim kart takılıp denenmiş ve tekrar kutusuna konmuştur. Şarj cihazı ve kulaklık ambalajından çıkarılmamıştır. Yani kesinlikle kullanılmamış sıfır üründür. Takas kesinlikle yoktur.İlana abuk subuk yazı yazanlar mesaj sayısını yükseltmek isteyenler itina ile şikayet edilir. Fiyat 1.750 TL dir.Ayrıca elimde Note Edge mevcuttur. Bu telefonda Almanya'dan alınmıştır ve kayıtsızdır.3 aylıktır. Orjinal şarj cihazı ve bir adet kılıf ile teslim edilecektir. Fiyat 2000 tl dir.İzmir Şirinyerde oturuyorum yarından itibaren 5-6 gün özderede olacağım. İlgilenen arkadaşlara yardımcı olürün
     SIFIR YURTDIŞI KAYITSIZ S6 32Gb SIFIR YURTDIŞI KAYITSIZ S6 32Gb SIFIR YURTDIŞI KAYITSIZ S6 32Gb SIFIR YURTDIŞI KAYITSIZ S6 32Gb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugr-c -- 4 Ağustos 2015; 20:32:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• ugr-c kullanıcısına yanıt
    Fiyat ta bi sıkıntı var yanlış anlamayın 1900 tl kapalı kutu tr garantili ürün varken 1750 alıp üstüne en az 150 lira kayıt masrafı vericek bu adam yani karı olmadı işin

• Uygun fiyat olursa hocam İzmir Bornova'da oturuyorum. Uygun fiyatınızı özel mesaj atarsanız sevinirim, çünkü fiyat bana biraz yüksek gibi geldi hocam iyi günler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 14_cemal

Uygun fiyat olursa hocam İzmir Bornova'da oturuyorum. Uygun fiyatınızı özel mesaj atarsanız sevinirim, çünkü fiyat bana biraz yüksek gibi geldi hocam iyi günler.

Hangisi için hocam?
    Sizin teklifiniz nedir özelden yazarmısın

• İkiside forum dışına satılmıştır

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.