Şimdi Ara

Sıfırdan Başlıyorum - Kitap ve Çalışma Programı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
2
Favori
684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İşin uzmanı arkadaşlardan bir ricam olacak lys'ye hiç girmedim çünkü ygs'den aldığım puan oldukça kötüydü bir sene mezuna kalmaya karar verdim hiç çalışmamıştım ygsye de matematiğinden m'sinden anlamam zaten ama bu sene kafaya koydum sıkı çalışacağım ama sistem nasıl işliyor bilmiyorum hangi kitaplar alınır hangi videolu dersler izlenmeli vesaire çok da bilgim yok. Araştırmalarıma göre youtube'un teknofem videoları ile behzat rasulinin videolarını öneriiiyorlar ama çok da bilgim yok açıkçası. Sıfırdan başlıyorum hangi soru bankası konu anlatımı vesaire alınır alınmalı yol gösterirseniz sevinirim. Bunun haricinde eylülde halk eğitimdeki kurslara üniversite hazırlık kurslarına kayıt yaptıracağım. YGS sonucum bu şekildeydi ayrıca. Bana TM'ye yönelik bir yol çizebilecek ve yönlendirebilecek biri çıkarsa çok sevinirim.  Sıfırdan Başlıyorum - Kitap ve Çalışma Programı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HanktheAnt -- 22 Temmuz 2016; 23:32:07 >

• Tavsiyeler gelene kadar boş bekleme.Yarın git bi paragraf kitabı al çözmeye başla :D
  • Simetri ile basla

MalumAdam seni yorar sakın bulaşma

Mantık basit matta. Konuyu anla notunu tut gerekirse notunu al karşına başla soru cozmeye bu kadar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam Antrenmanlarla matematiğin ilk iki kitabı var. İlkine başladım. Bir de TeknoFem'in youtube sayfasından Türkçe'yi izliyorum ilk aşamada. Onun haricinde tavsiye kitaplara bi 200 lira ayırdım ilk aşamada.
  • Antremanlarla matematikten sonra gür yayınları çözebilirsen çok iyi olur.Bi dene derim
  • hedef ne ona göre tavsiye verelim
  • Psikoloji istiyorum hocam. Aslında gönül isterdi Psikiyatr olmayı ama 2 senemi aöfde yedim bir taraftan çalışırken. En sonunda sevmediğim bir şeyi yapamam diyerek 21 yaşında temelsiz bir şekilde tekrar hazırlanıyorum sınava. Bu kadar temelsizken tıp tutturup da psikiyatr olmak hayal gibi bir şey olduğu için mecburen psikolojiye yöneldim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HanktheAnt -- 23 Temmuz 2016; 0:11:36 >
  • antrenmanlarla matematik bence fazla zaman kaybı ama başlamışsan bırakma ilk iki kitapı bitir yeter sonra gür fasikülleri fem simetri son olarakda bi soru bankası bu fem kösb veya karekök(bence ikisinide çöz) türkçeden her gün 20 paragraf at yayın denizi olur sıradışı analiz olur doğruişik karekök olur sırayla bitikçe alırsın soru bankası olarak dil bilgisi pek çıkmıyo zaten ama en iyi konu anlatım bence 300 soruda ygs türkçe koç hukukdaki adam en iyisi o diyodu güvender türkçe kalın o yeter gibi olmassa zamanın kalırsa karekökde çözersin sosyalde pek tavsiye veremicem lys edebiyatıda yavaştan başla bence çok bilgim yokhttp://sinavsistemleri.com/lys-edebiyat-calisma-onerileri/ buradan bak güzel tavsiyeler var ama başla devamlı tekrar edersin sınav yaklaştıkça tempoyu arttırırsın edebiyatta lys matta artık malum adam seviyesine gelirsin alırsın dersleri videolarını baya bi ilerlersin fem karekök bilfen üçlüsünden ikisini çöz sonra deneme kasarsın ama o malum adamla bi soru bankasını ygs den önce bitir geometride ise ilk olarak gür ile bi temel yap sonra ygs fem simetri karekök yeter lys de fem simetri birey b karekök işini görür heralde

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.