Şimdi Ara

Sifirdan farksiz Htc Desire 820

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
92
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Forumdan birçok konu açtım . Aradığım telefonu buldum :) Şimdi kullandığım telefonu satiliga çıkartıyorum Arkadaşlar açık konusacam benim için bu telefonun şarj performansı çok yeteriz . Bataryasinda bir sorun yok 2200 mah benim gibi sık kullanan bir kullanıcı için az geldi.Bunun haricinde telefonu alalı 14 ay civarı oldu üzerinde en ufak çizik darbe ezik yoktur . Fakat faturasını bulamıyorum . Kutusu orjinal kulaklığı mevcut orjinal sarj cihazının sadece soketi VR yanında onunla beraber microsoftun şarj cihazını gönderecem. Kozmetik olarak diyorlar ya 10/10 veriyorum bende cihazıma yaninda 3 adet slikon kılıf gönderecem öyle pek ahım şahım kılıflar değil . Telefonda hiçbir sıkıntı yok , şarj olma süresi uzun bu modellerin hepsi böyle . Yine açık konuşalım telefoncular 520-550 arası verdiler ,Benim istediğim fiyat pazarliksiz 620 almak isteyenler PM atabilir .araştırın piyasasina bakın kafanıza yatarsa. Bekliyorum . Resimler cihaza ait hem dükkanımda mevcuttur .whatsapdanda atabilirim isteyen olursa iyi geceler .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Iphone 5 verip LG G2 aldim
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.