Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Sıfırdan farksız snopy v5h direksiyon seti FİYAT REVİZE EDİLDİ Satın Al 2 Ekim 2022 00:04 1 1 Sıfırdan farksız snopy v5h direksiyon seti FİYAT REVİZE EDİLDİ Merhabalar 2015 te aldığım direksiyon setini satmaya karar verdim aldıktan sonra 4 5 defa ets oynayıp çatıya kaldırdık o günden beri kullanılmıyor sıfırdan farkı kutusuz olmasıdır. Kozmetik olarak veya kullanım olarak bir sorunu yoktur sıfırı 1250Tl civarında boşta duracağına ihtiyacı olanın işi görülsün ben de para kazanayım bu sebeple sıfırdan farksız ürünü yarı fiyatına satıyorum. Güzelce paketlenecektir havale sonrası kargo veya Afyon içi elden teslim edebilirim.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 550 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Afyonkarahisar Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Alınık ofis bilgisayarı için uygun kasa Gigabyte Rx 570 4gb// Sapphire Nitro+ Rx 570 4gb Alınık anakart, ram ve güç kaynağı Sıfırdan farksız snopy v5h direksiyon seti FİYAT REVİZE EDİLDİ