Şimdi Ara

Sıfırdan İngilizce Ögrenmek İstiyorum .

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
1.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben İngilizce Ögrenmek İstiyorum Tabi Bunun 1-2 Ayda Olmayacagını Biliyorum . Kararlıyım Vazgeçmeyecegim .

İngilizce Öğrenme Amacım İngilizce Konuşmak Yazıları Okumak Yani Sınavlar İçin Ögrenmek İstemiyorum .

İnsanları Anlamak Onlarla Konuşmak İstiyorum .

İnternette Ücretsiz Kaynaklar varmı ve Tavsiyelerinizi Bekliyorum .

Kursa Gidemem . Ücretsiz Kaynak İstiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Halil Furkan Türkmen

Merhaba Donanımhaber Ailesi .

Ben İngilizce Ögrenmek İstiyorum Tabi Bunun 1-2 Ayda Olmayacagını Biliyorum . Kararlıyım Vazgeçmeyecegim .

İngilizce Öğrenme Amacım İngilizce Konuşmak Yazıları Okumak Yani Sınavlar İçin Ögrenmek İstemiyorum .

İnsanları Anlamak Onlarla Konuşmak İstiyorum .

İnternette Ücretsiz Kaynaklar varmı ve Tavsiyelerinizi Bekliyorum .

Kursa Gidemem . Ücretsiz Kaynak İstiyorum

Duoling diye bir site vardı (isim yanlış olabilir) tavsiye ederim çok iyi.

• Ailevi nedenler Yüzünden Forumdan Uzak Kaldım Kusura bakmayın Hocam Yardımınız İçin Çok Teşekkür Ediyorum :)
  • Day light genel İngilizce setini internetten indirip bitirmeni öneririm kesinlikle sıkmaz ve öğretir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki Sayın Hocam Orayada Bakıyorum İlginiz İçin Teşekkürler :)
  • Memrise deneyebilirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özkan çelen hocanın sitesi var müfredata göre hazırlanmış
  • Grameri ücretsiz sitelerden öğrenme şansın var evet, belli bir seviyeye gelene kadar bu şekilde devam edebilirsin, en azından yazılanları anlaman mümkün olur. ama sen insanları anlamak onlarla muhabbet etmek istiyorum demişsin, seni gerçekten çok iyi anlıyorum ben de lisede hazırlık okuduğum için grammeri belli bir seviyeye kadar öğrenip, kendi imkanlarımla turistlerle konuşmak için falan bayaaa bi taksim, beyazıt gezmişliğim de var. Fakat bu şekilde akıcı konuşmak, daha doğru bizim türkçede olduğu gibi bir sürü aksan farklılığı olan ingilizceyi çeşit çeşit insanları anlamak için bayaaa bir pratiğe ihtiyacın olacak.
    Ben akıcı konuşmak, iyi seviyede bir ingilizceye sahip olmak için profesyonel yardım aldım açıkcası. Sen kurs falan istemiyorum yazmışsın tabiki kişisel tercihindir.
    Bakırköyde İstanbul lisan merkezine gitmiştim, verdiğim paranın da karşılığını hakkıyla da verdiklerini düşünüyorum. Aklında bulunsun ilk konuşma pratiklerini ana dili ingilizce olan insanlarla yapmaya çalış, yoksa anlaman çok daha zorlaşacaktır.

• Dediklerinizi Uygulayacagım Teşekkürler :)
  • Imkan varsa kesınlıkle yurtdısı ..buralarda pek olmaz ögrenmek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başka bir mesaj başlığında açmıştım, burada da paylaşayım.

quote:

Merhaba,

Bir özel şirket çalışanlarına haftada iki defa,iki saatlik İngilizce özel ders veriyorum. Bu dersleri kameraya alarak, kursiyerlerin izniyle YouTube kanalımda paylaşıyorum. O günkü dersi kaçıran katılımcılar da bu sayede derslerden kopmuyor. İngilizceye sıfırdan başlayanlara yönelik olarak verdiğim bu dersler halen devam ediyor ve toplamda 150 kadar eğitim videosu olmasını planlıyorum. Eğitim dilimiz Türkçe. Kolaydan zora doğru gidiyoruz. Derste kullanılan materyalleri edindikten sonra dersler anlamı gelmeye başlayacaktır.

Belki faydalanmak isteyenler olabilir düşüncesiyle paylaşıyorum.
    Kanal linki:https://www.youtube.com/channel/UC5gQulnxWcQ3SLehpwiYXsw

Teşekkürler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.