Şimdi Ara

sıfırdan ingilizce öğrenmek ne kadar sürer? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
4
Favori
24.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Homeland'ı izlerken(alt yazılı izliyordum),İngilizce öğrendiğimi farkettim.Gerçekten çok faydası oluyor,dizi izlemeye devam edeceğim
  • Ne kadar İngilizce? The Times dergisini açıp okuyayım diyorsan bir senede ve dizi izleyerek öğrenemezsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi retired guy -- 20 Haziran 2013; 14:52:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pablo Escobar

quote:

Orijinalden alıntı: Cihathalitt

2-3 dizi izle baştan sona. bülbül gibi ötersin. denenmiştir.

Hocam ben bu dizi izleyerek dil öğrenme konusunu harbiden merak ediyorum.Nasıl oluyor o iş ?

Türkçe alt yazı m izliyorsunuz dizileri ? İzledikten sonra nasıl öğrenmiş oluyoruz ? Kulak aşinalığı mı oluyor ingilizce kelimelere karşı.Yoksa diziyi durdurup o kelimenin anlamını öğrenerek tekrar izlemeye devam mı ediyorsunuz.

Hayır. Dizide ingilizce konuşup, altta Türkçe altyazı geçiyor. Aynı anda dediği şeyi ve okuduğumuz şeyi zamanla kavramaya başlıyoruz. 3-4 diziden sonra ben öğrendim şahsen. İngilizce konuşamazdım. Şimdi ingilizce çok rahat anlaşabiliyorum, konuşabiliyorum.

• pre-int için 9 ay
    int-upper için 2 yıl derim. Ha 9 ayda upper olursun diyende olur da 10 tane tense öğrenip ingilizce öğrenilmiyor bilesin, kültürü de öğrenmen vakit alır. Ha sen diyorsan ki ben yolda gördüğüm zenciyle konuşacak kadar öğreneyim 1 yıl yeter, ama akademik olarak öğrenmek biraz zaman alır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BluePage -- 20 Haziran 2013; 15:05:56 >
  • İlkokulda sadece temel seyleri ogrendim. Have got /will/going to vs. Bunlari ogrendikten sonra dizi izledim. Okulda grammer gerekiyor. Ama gramer cok manasiz gelmeye basladi. Koleje giden arkadaslarim kadar iyi konusuyorum ama onlar biraz daha gramer kullaniyor.

Su anda yurtdisina gitsem rahat yasarim heralde.

Senin soruna gelince, bi kac temel seyi hatirlaman gerekir. Kolay seyler. Ondan sonra tamamen dizi izlemelisin bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer ingilizce öğrenmekten kastın akademik ise uzun sürer. Ama günlük konuşma dili ise çok sürmez.

• Derdini anlatabilecek kadar öğrenmen için 6 ay, süper konuşman için 3 yıl eğitim + 6 ay kadar yurtdışı. İş haricinde kendini tamamen bu işe adadığını düşünerek söylüyorum.
  • Grammeri en sona bırak konuşmayı öğren 8,5 aydır grammer görüyorum ama hala anlamadım. Grammer sonraki iş bence.

Not ingilizce hazırlık okudum.

• konuşma okuma yazma dinleme diye 4 ayrı katagoriye ayırdığımızda, okuma ve yazma her türlü geliştirilir. günde 1 saatlik çeviri yada yabancı bir siteden haber okumakla ingilizce okuma-yazma devam ettirilebilir, geliştirilebilir. Fakat diğerinde bana göre ingilizce konuşlan bir ortam gerekli.

okuma ve yazmayı iyi bir şekilde disiplinli çalışarak 1 yılda iyi bir seviyeye getirebilirsin. Diğerleri daha kolay olur dediğim gibi ortamına bağlı.
  • arkadaslar bu msj ımı özellikle imkanı olan arkaslar için yazıyorum..ingilizceden gözünüz korkmasın
    en önemli şey hayatınıza ingilizce yi sokmaktır onunla yaşıcaksınız evde dışarıda sürekli ingilizceye maruz kalırsanız o zaman ingilizceyi ögrenirsiniz...
    tr de kurslara gidip ingilizce öğrendiginizi sakın sanmayın...

herkese kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironss41 -- 29 Mart 2014; 11:43:01 >
  • 1-2 dizi izle(sezon) online oyun oyna ingilizce sonra bi kursa gir altyapin olur zaten, en fazla 4 aya hallolur.

• zihin kontrolü ile 5dk
  • Dizi izle,Oyun oyna, diyenlere itimat gösterme şimdi sana öyle metinler gösteririm ki burada o,dizi izleyip öğrendim diyenler 2-3 kelime çeviremez ve anlayamaz. Önce vocabulary.Mesela daha biraz önce gördüm ''magnanimous'' diye bir kelime bağışlayıcı demekmiş.Şimdi Allah aşkına kim bunu dizilerde duydu da anlamını öğrendi de günlük hayatta kullanıyor ? oysa sıkça kullanılan bir kelime.
    bu yüzden Sen onu bunu bırak gel benim konuya biraz yorum falan at ben up yapınca ceza alıyorum

http://forum.donanimhaber.com/m_86260763/f_//tm.htm#86260763

• Who knows... Maybe one day maybe eighty years...

• İngilterede 3 gün kaldım okul projesi ile ingilizce ile ilgili değil ama malum konuşuyoruz.Bence okulda 1 sene ders vreceğine böyle daha mantıklı öyle derste kasım kasım kasıyorlar.Derste 2 kelime etmem.Orda ne güzel adamlarla iphone 5s htc one kıyasladık
  • şu klişeden kurtulun bi yok grammer hiçbir işe yaramaz boşuna öğretiyorlar,tabi çok abartıyorlar,dinleme-konuşma özelliklerini geliştirmeyle dengeli gitseler daha iyi olur tabi,ama zaman kısıtlı grammeri iyi bildikten sonra diğer şeyler zamanla kendiliğinden geliyor,ama tabi dediğim gibi biraz fazla abartıyorlar.
  • Ücretsiz Engly uygulaması eğlenirken İngilizce öğrenmeyi vaat ediyor. Video izlerken altyazıdaki kelimelere tıklayınca anında çevirisini gösteriyor. Mobil uygulama olduğu için istediğiniz zaman ve istediğiniz yerde çalışabilirsiniz. Üstelik ilginizi çeken videoları filtreleyip istediğiniz zorlukta izleyebiliyorsunuz. Kolay ve ücretsiz… Web sitesini incelemek isteyenler için:
    goo.gl
    Engly - Eğlenerek İngilizce Öğren
    https://goo.gl/LRZkx8

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.