Şimdi Ara

Sıfırdan oyun yapımı ( unity 3d)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Oyun yapımı için ekip oluşturmak istiyorum.Başlangıç ve orta düzey arkadaşlarla oyun yapılacaktır.Unity programi kullanılacaktır.

Gereksinimler:

grafik (2d/3d) tasarım
    ses
    kodlama ( kendim yapabiliyorum ama ileri seviye kodlarda sıkıntı oluyor)

Amacımız kolayca ilerleyen bir takım kurup hizlica oyunlarımızı piyasaya sürmek. Yapılacak oyunlar Üstün grafikler içermeyip olup akıcı ve her yerde kullanıcak türden olacaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Oyun yapımına tek kişi olarak başlamış bulunuyorum. Liste halinde yapilacaklar olarak konuya ekleyecem. Aklınızda eklemek istediğiniz birşey olursa paylaşmanızdan memnun olurum. Destek için ilanda aranan özellikte arkadaşlar beklenmektedir.

Oyun 1

Sahne seçimi []
    Karakter seçimi []
    Gerekli gorseller ve 3d cizimler []
    Oyun akış şeması []
    Deneme kodları []
    Deneme sahnesi []
    Başlangıç ekranı []
    Ses ve efekler []

• quote:

Orijinalden alıntı: redsungamedevelop

Merhaba

Oyun yapımı için ekip oluşturmak istiyorum.Başlangıç ve orta düzey arkadaşlarla oyun yapılacaktır.Unity programi kullanılacaktır.

Gereksinimler:

grafik (2d/3d) tasarım
    ses

Amacımız kolayca ilerleyen bir takım kurup hizlica oyunlarımızı piyasaya sürmek. Yapılacak oyunlar Üstün grafikler içermeyip olup akıcı ve her yerde kullanıcak türden olacaktır.

Dostum ben de oyun yapma işine merak sardım ama pek birşey bildiğim söylenemez şu an Andorid Studio - Game maker studio ve Unity programlarını kurcalıyorum

Programlama olayını pek bilmiyorum ama onun dışında fikir anlamında birşey yaparım diye düşünüyorum, sanırım çok çok çok yeniiym ve daha çok ilerlemem gerekiyor. Takımda olmak anlamın da değilde en aızndan biraz da senden ve/veya birlikte birşeyler öğrenmek....

• Kolayca ilerletmek istiyorsan bir oyunu

Ofisiniz vs. olmalı,geçen gün profesyonel modellemeci arkadaşa 4.5 saate 1 model yaptırabildim.

Yan yana olmayınca iletişimdeki gecikme vs. ilerlemiyor düşündüğünüz gibi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu an için programlama adına bişey yapamiyacaz. Henüz konsept modellemeler için çalışmalarım var. Düşünce ve önerilerinizi buradan iletebilirsiniz. Her fikir ilerlememiz için iyi bir adım olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: kb001

quote:

Orijinalden alıntı: redsungamedevelop

Merhaba

Gereksinimler:

grafik (2d/3d) tasarım
    ses

Dostum ben de oyun yapma işine merak sardım ama pek birşey bildiğim söylenemez şu an Andorid Studio - Game maker studio ve Unity programlarını kurcalıyorum

Programlama olayını pek bilmiyorum ama onun dışında fikir anlamında birşey yaparım diye düşünüyorum, sanırım çok çok çok yeniiym ve daha çok ilerlemem gerekiyor. Takımda olmak anlamın da değilde en aızndan biraz da senden ve/veya birlikte birşeyler öğrenmek....

Unity ile olan videoları incelemeni öneririm. Şu anlik programlama yerine grafikleri üzerine odaklandım. Bilginiz bir konuysa yardm edebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: SessizCral

Kolayca ilerletmek istiyorsan bir oyunu

Ofisiniz vs. olmalı,geçen gün profesyonel modellemeci arkadaşa 4.5 saate 1 model yaptırabildim.

Henüz o kadar ilerleme kaydedemedim. Ev pc leri ile yapılabilecek düzeyde denemeler yapıyorum. Oyun yapımı uzun surecek ama bir uçtan başlamassak dahada uzun sürecek :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • zor iş arkadaşlar ben oyundan vazgeçtim uygulama yapmak için java ve android studio videoları izliyorum fena. anlatanlar da fazla bilmiyor veya üstünden geçiyorlar... kaliteli kaynak, heresi tam anlatan, güzel bir seri şeklinde götüren yok. oyun işi bir tık ilerde
  • Evet oyun uzun ve zor bir süreç buna katılıyorum. Bizim işimiz buna bir şekilde başlamak. İlk etapta tabiki şahane bişeyler çıkmayacak ama neden olmasın diyerek başladık. Lazım olanları bir kaynaktan bulmak zor. Bir topu mobil platformda oynatmak için 4 kaynak inceledigimi bilirim.

• Uzun bir aradan sonra deneme projelerimle tekrar başlamış bulunuyorum işlere.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.redsungamedevelop.magnetzon

Bu ilk tamamen kendi yapımin olan oyunum.Yenileride daha kısa aralıklarla sizlerle olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: ClimbDown

Kolayca ilerletmek istiyorsan bir oyunu

Kimmiş o 4.5 saatte model yapan Yeni projeye mi başladın, hayırlı olsun
  • Sağol,bu kez ciddi bir projenin içindeyim.(Öncekilerde öyleydi fakat bilgisayar engel oluyordu )

Şimdi,bir bardak modellemek ile bir mutfak dolabı modelleyip kaplamaları halletmek farklı şeyler,modelleme kısmında cahil olduğum için fazla birşey diyemeyeceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ClimbDown -- 29 Şubat 2016; 23:53:46 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Sağol,bu kez ciddi bir projenin içindeyim.(Öncekilerde öyleydi fakat bilgisayar engel oluyordu )

Şimdi,bir bardak modellemek ile bir mutfak dolabı modelleyip kaplamaları halletmek farklı şeyler,modelleme kısmında cahil olduğum için fazla birşey diyemeyeceğim

Benimde bilgisayar gümledi, anakart ve PSU yandı. Onları tedarik sürecindeyim bu aralar Foruma uğramıyorum o yüzden pek.

• Forum forum gibi değil artık,troller kol geziyor

Üzerinde çalıştığın bir proje varmı senin?

• quote:

Forum forum gibi değil artık,troller kol geziyor

Üzerinde çalıştığın bir proje varmı senin?

En son ne yapıyorsam o hala işte :D

Crash Bandicoot
  • Kolay gelsin o halde

Umarım projeyi yayınlarken telif vs. sıkıntısı olmaz.(Yayınlayacak mısın onuda bilmiyorum ama neyse )

• Modellemede kullandiginiz özel bişey var mı? Ben blender kullanıyorum sadece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redsungamedevelop -- 3 Mart 2016; 20:26:32 >
  • redsungamedevelop R kullanıcısına yanıt
    3ds,zbrush,substance.

Bunların yanında bir sürü daha program kullanılıyor fakat modelleme işini ben yapmadığımdan gerisini bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silentscream12

quote:

Sağol,bu kez ciddi bir projenin içindeyim.(Öncekilerde öyleydi fakat bilgisayar engel oluyordu )

Benimde bilgisayar gümledi, anakart ve PSU yandı. Onları tedarik sürecindeyim bu aralar Foruma uğramıyorum o yüzden pek.

Modelleme için tek bir program mı kullanıyorsun yoksa birden çok model programıyla mı uğraşıyorsun birden çok programla uğraşıyorsan bunlar neler?

• quote:

Orijinalden alıntı: SirusBro

quote:

Orijinalden alıntı: Silentscream12

quote:

Modelleme için tek bir program mı kullanıyorsun yoksa birden çok model programıyla mı uğraşıyorsun birden çok programla uğraşıyorsan bunlar neler?

3ds max, Google Sketchup, Blender. Duruma göre değişiklik gösteriyor hangisini kullanacağım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.