Şimdi Ara

Sıfırdan Warrior

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2H warrior kasmak istiyorum ama sp farm yapamadım. Yapacak vaktım de yok :( Warrior charın yan mastery ne yapayım? Arkadaşımda yok yenı basladım gold da yok :( bana güzel bir tafsiyesi olan var mı ? sp farmsız 60+ olmak ıstıyorum daha sonra pre sp ticket gapla sp yapıcam. 60+ya nasıl gideyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: ugurdemir

Arkadaşlar 2H warrior kasmak istiyorum ama sp farm yapamadım. Yapacak vaktım de yok :( Warrior charın yan mastery ne yapayım? Arkadaşımda yok yenı basladım gold da yok :( bana güzel bir tafsiyesi olan var mı ? sp farmsız 60+ olmak ıstıyorum daha sonra pre sp ticket gapla sp yapıcam. 60+ya nasıl gideyim?

Şimdi vaktin yok ? goldun yok ? farmın yok ? sonra pre+sp tıcket ıle farm yapıcan? anca gülerim sana :))
  • Yan build olarak cleric aç. Gerçi sp yok diyosun zoru olacak senin için ama?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sweetkiller

quote:

Orijinalden alıntı: ugurdemir

Arkadaşlar 2H warrior kasmak istiyorum ama sp farm yapamadım. Yapacak vaktım de yok :( Warrior charın yan mastery ne yapayım? Arkadaşımda yok yenı basladım gold da yok :( bana güzel bir tafsiyesi olan var mı ? sp farmsız 60+ olmak ıstıyorum daha sonra pre sp ticket gapla sp yapıcam. 60+ya nasıl gideyim?

Şimdi vaktin yok ? goldun yok ? farmın yok ? sonra pre+sp tıcket ıle farm yapıcan? anca gülerim sana :))

Yok kardeşim ne yapalım? Varsa bir fikrin soyle. Bu oyuna ilk baslayan ınsanlar farmlı mı başlıyor sankı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aazam

Yan build olarak cleric aç. Gerçi sp yok diyosun zoru olacak senin için ama?

Yok kardeşim 60a kadar bir sure idare etmem lazım varmı bir tafsiyeniz? İşler bu aralar youn biraz..
  • Var tek çaren sadece warrior class açıp two handed olcaksan sadece onun attack ve pasiflerini açarsan + spring assault + iron skin + mana skin 0 - 1 gapla gidersin ama partilerde bi bbb yaramazsın en azından 2 gapla git yanına da bard dan noise ile moving march aç solo ltp pt lerde kasıl...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.