Şimdi Ara

Sıfırlanmış LG G3 32GB - Full kutu + Fatura + 32gb Micro SD + Kılıf + Cam + Yedek Batarya..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık LG Model #G3
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al

- Ürünün ekranı kırıldıktan sonra, ürünü satmak amaçlı 250TL ücret verilerek yeni orjinal ekran ve yeni çerçeve kasa takılmıştır. Yani ürün çerçeve ve ekran olarak sıfırdır. Ekran jelatinini ilk siz açacaksınız.

-3GB RAM, 32GB Hafızası vardır. Yanında 32gb samsung class10 micro sd kart hediyesi ile toplam 64GB hafıza.

- Yaklaşık 2 yıl önce gittigidiyor üzerinden alınmıştır. Faturası ve kutusu mevcuttur. Kutu içeriği de kulaklık hariç, eksiksizdir. Orjinal şarj aleti + orjinal usb kablosu vardır.

-Kulaklık yoktur.

************************************************************************************************************************************************************
    FİYAT:650-->630-->600-->575TL olmuştur.
    ************************************************************************************************************************************************************

-Ekstaralar eklendi. Bunların hepsi HEDİYE.

*1 adet 2800 mah powerbank.

*1 adet yan sanayi yedek batarya.

*1 adet samsung class 10 32gb micro sd card + adaptör.

*Kamera lensi(geniş açı, balık gözü, makro)

*1 adet belkin marka usb kablosu + 1 adet spedu marka 2m altın uçlu usb kablosu.

*2 adet mat siyah kaymaz çok şık kılıf. (biri sıfır poşetinde)

*2 adet kırılmaz tamperli cam.

*LG G2 ile uyumlu masaüstü şarj standı.

*1 adet otg kablosu.

Sıfırlanmış LG G3 32GB - Full kutu + Fatura + 32gb Micro SD +  Kılıf + Cam + Yedek Batarya..

Sıfırlanmış LG G3 32GB - Full kutu + Fatura + 32gb Micro SD +  Kılıf + Cam + Yedek Batarya..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B@R!$ -- 26 Ocak 2018; 10:2:16 >

• renk nedir birde ekran değişimini servisemi yoksa özel bir yeremi taktırdınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Smrt_Sistem

renk nedir birde ekran değişimini servisemi yoksa özel bir yeremi taktırdınız

hocam titan silver diye geçiyor sanırım renk. koyu gri. ekranı gsm iletişim adlı firmaya taktırdım. ben ilgi alakalarından çok memnun kaldım. bu ekran telefona takılan 2. ekran. sorgusuz sualsiz taktıkları ilk ekranda sorun çıkınca komple yenileyip gönderdiler telefonu. LG'nin kendi servisinin hali ortada..

taktıkları ekrana da 6 ay garanti veriyorlar. garantisi devam ediyor olabilir ama 1-2 hafta kalmıştır diye yazmadım onu. yoksa ekran da garantili..
  • B@R!$ B kullanıcısına yanıt
    GSM orijinal malzeme kullanmıyor yalnız. Bahsettiğiniz GSM iletişim Kadıköy'de ki ise ürünün şuan ekran ve kasası yan sanayi demektir. Arayıp kendiniz de sorabilirsiniz. Maalesef yan sanayi ürünlere orijinal diyebilme cüretini yasalarımızın iş görmezliğinden alıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gcb1903

GSM orijinal malzeme kullanmıyor yalnız. Bahsettiğiniz GSM iletişim Kadıköy'de ki ise ürünün şuan ekran ve kasası yan sanayi demektir. Arayıp kendiniz de sorabilirsiniz. Maalesef yan sanayi ürünlere orijinal diyebilme cüretini yasalarımızın iş görmezliğinden alıyorlar.

hocam valla heryerde bas bas orjinal ekran diye yazmışlar dediğiniz gibi.

sorduğumda da aynı yönde bilgi vermişlerdi bana. farkını anlayabileceğim bir şey varsa bakayım ekran orjinal mi değil mi?

ama bu ekrandan önce taktıkları ekranda iyi monte edilmediğinden oynama vardı. ona bağlı olarak süre geçtikçe ekranda sorunlar oluştu. arayıp garanti dahilinde tamirini istedim. hiç ikiltemeden sıfır ekran kasa ile gönderdiler cihazı. bu anlamda ben memnun kaldım firmadan. 5 ay kadar kullandığım ekranda da kırılmadan önceki fabrika çıkışlı orjinal ekranımdan bir fark ben göremedim.

Aynen öyle orijinal yazıyorlar her yere. Ama orijinal ne? X üretici diyelim orijinal x hani. X'i de yazmıyorlar. Ama elbette garanti falan vermesi güzel bir şey. Farkı da ancak yan yana aynı telefonun orijinali ile getirince anlarsınız. Hoş sizin bunu yazmanız bile yeter. Bu forumda kaç kişi tamir görmüş, kasa komple yan sanayi ürünlerine orijinal diyor. Yan sanayi demek de elbette kötü demek değil. Orijinale yakın kalitedeler. Kullanan kişi farkını anlayamaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gcb1903

Aynen öyle orijinal yazıyorlar her yere. Ama orijinal ne? X üretici diyelim orijinal x hani. X'i de yazmıyorlar. Ama elbette garanti falan vermesi güzel bir şey. Farkı da ancak yan yana aynı telefonun orijinali ile getirince anlarsınız. Hoş sizin bunu yazmanız bile yeter. Bu forumda kaç kişi tamir görmüş, kasa komple yan sanayi ürünlerine orijinal diyor. Yan sanayi demek de elbette kötü demek değil. Orijinale yakın kalitedeler. Kullanan kişi farkını anlayamaz.

fiyatı bi %10 daha indirdim hocam sizin yorumun üstüne. kimseye yalan yanlış bir şey söylemek istemem.

tamir etmeden satsam daha karlı olabilirmişim bu durumda :) neyse canımız sağolsun
    Canınız sağolsun tabi. Dürüstlük maalesef pek az rastlanan bir şey. Umarım bir an önce satarsınız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.