Bildirim
şifre
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Bilgisyarımdaki şifreler derken hangi şifreleri kastettin? -
eğer msn mail vb.. şifrelerden bahsediyosan trojan programlarını kullanman lazım ama buda hiç sağlıklı deil bilgisayarına zarar verebilir.. -
msn ya da mail şifrelerini kasdediyorum... -
MessenPass programı ile unuttuğunuz MSN Messenger, Windows Messenger, ICQ Lite 4.x/2003, AOL Instant Messenger, Trillian, Miranda, GAIM şifrelerinizi bulabilirsiniz.Dosyayı programın kurulduğu C:\Program Files\MessenPass klasörüne açınız...
burdan
türkçe dil desteği
-
Alternatif program... (Anlık mesajlaşma programları kullanıcı adı/şifre kurtarıcı-yönetici)
Advanced Instant Messengers Password Recovery (İngilizce bilgi ve desteklediği anlık mesajlaşma programları)
Advanced Instant Messengers Password Recovery (or simply AIMPR) is a program to recover login and password information (stored locally) for most popular instant messengers: ICQ and ICQLite, AOL Instant Messenger, Yahoo! Messenger, Excite Messenger, MSN Messenger, Google Talk, Odigo, Trillian, AT&T IM Anywhere, T-Online Messenger, Match Messenger, Praize IM, ScreenFIRE, ACD Express Comunicator, Imici Messenger, Prodigy IM, PowWow Messenger, Jabber IM, Kellster IM, PalTalk, Indiatimes messenger, Miranda, Tiscali, Ya.com Messenger, Rediff Bol, Sify Buzz, Devil, Tencent QQ, QQ (Africa Version), &RQ, Ipswitch Instant Messenger, Eighth Wonder Catax, Simple Instant Messenger, Vista IM, GAIM, Global-IM, Psi Jabber client, Messenger2, Picasa Hello, iWon, Blowsearch, MessageMate, Meca Messenger, Qnext, Bubbler (Five Across), Easy Message.
Ekran Görüntüsü:
download
-
Msn Password Finder Simdiye Kadar Varolan MSN veya Hotmail Sifrelerinize
Tekrar Ulasabilmenize Olanak Sağlayan Alternatif 1 Program
download
-
arkadaşlar teşekkürler
ama sorunum tam çözülmedi
çünkü,daha önce kullandığım,şimdi şifresini hatırlayamadığım bir mynet mail adresim var
onun şifresi biligisayarımda olmalı
nasıl bulabilirim bu tip şifreleri acaba? -
bu bilgileri girersen mynet veriyor şifreyi..eğer adres senin değilse yani senin adına kayıtlı değilse çok zor bulman.
valla msn veya hotmail olsa yukarıdaki programlar işe yarıyorda mynet için olanın olduğunu sanmıyorum...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GregoR_MendeL -- 25 Temmuz 2006; 1:30:47 > -
peki bu programlar ne kadar güvenilir ?
eskiden kullandığım bi hotmail hesabım vardı onun şifresini unutmuştum şimdi bu program sayesinde şifrelerime ulaşabilirmiyim ? ayrıca ne kadar sağlıklı ? -
quote:
Orjinalden alıntı: FANATİK_25
eskiden kullandığım bi hotmail hesabım vardı onun şifresini unutmuştum şimdi bu program sayesinde şifrelerime ulaşabilirmiyim ? ayrıca ne kadar sağlıklı ?
bu programlar bilgisayarında girdiğin eski şifreleri buluyor eğer bilgisayarına bi şifre girmişsen ve hatırlamıyorsan buluyor..ben msn ve hotmail deneme amaçlı arattım pc mde buldum.bunlar kesinlikle hack programları değil sadece eskiden pc ye girmiş olduğun şifreleri hatırlatıyor... -
quote:
Orjinalden alıntı: ekaraot
quote:
eskiden kullandığım bi hotmail hesabım vardı onun şifresini unutmuştum şimdi bu program sayesinde şifrelerime ulaşabilirmiyim ? ayrıca ne kadar sağlıklı ?
bu programlar bilgisayarında girdiğin eski şifreleri buluyor eğer bilgisayarına bi şifre girmişsen ve hatırlamıyorsan buluyor..ben msn ve hotmail deneme amaçlı arattım pc mde buldum.bunlar kesinlikle hack programları değil sadece eskiden pc ye girmiş olduğun şifreleri hatırlatıyor...
ama ben pc ye ondan sonra bir çok defa format attım bu şifrelerin hala geçerli bir şifre olacağını yada bulacağını pek zannetmiyorum !
şu an iş yerindeyim eve gidince denemesini yaparım
-
amacın nedir şifreni mi unuttun yoksa? -
quote:
Orjinalden alıntı: crushing1
amacın nedir şifreni mi unuttun yoksa?
evet kullanmadığım bir msn şifresini unuttum nolmuş ayıp bi şey mi
-
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: crushing1
amacın nedir şifreni mi unuttun yoksa?
evet kullanmadığım bir msn şifresini unuttum nolmuş ayıp bi şey mi
şaka şaka kızdırmak için yaptım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X