Şimdi Ara

Şifre değiştirme ile ilgili sorun (bug)?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

benim şifre değiştirme ile ilgili sorunum biraz daha farklı. Aynı e-mail adresi kullanılarak alınmış 3 tane charım var. Bu 3 charın tüm bilgilerini biliyorum. gizli soru dahil. ama şifre değiştirme aşamasında bana sürekli bilgileri yanlış girdiğimi söylüyor. joymax in sitesine normal login olduğumda karşıma e-mail verification ekranı geliyor. Bir charım daha var onu farklı bir email adresi ile almıştım. Onda böyle bir sorun yok. joymax e girdiğimde direk olarak manage account kısmına geliyor. Böyle birşeyle karşılaşan varsa yardımcı olabilir mi? 3 account tan 2 sini silmek istedim ama nerden sileceğimi bulamadım. Çünkü sadece 1 tanesi önemli.

yardım için teşekkürler.

• konu silinebilir.

sorun çözüldü.
  • quote:

Orjinalden alıntı: forsaken1

Slm arkadaşlar

benim şifre değiştirme ile ilgili sorunum biraz daha farklı. Aynı e-mail adresi kullanılarak alınmış 3 tane charım var. Bu 3 charın tüm bilgilerini biliyorum. gizli soru dahil. ama şifre değiştirme aşamasında bana sürekli bilgileri yanlış girdiğimi söylüyor. joymax in sitesine normal login olduğumda karşıma e-mail verification ekranı geliyor. Bir charım daha var onu farklı bir email adresi ile almıştım. Onda böyle bir sorun yok. joymax e girdiğimde direk olarak manage account kısmına geliyor. Böyle birşeyle karşılaşan varsa yardımcı olabilir mi? 3 account tan 2 sini silmek istedim ama nerden sileceğimi bulamadım. Çünkü sadece 1 tanesi önemli.

yardım için teşekkürler.

Neden 2 tane açıyosun???
  • quote:

Aynı e-mail adresi kullanılarak alınmış 3 tane charım var.

aynı iddemi çünkü 3 tane farklı idye aynı emaili kullanamıyorsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.