arkadaşlar öncelikle herkese selamlar. Forumda yeniyim daha. yardımınıza ihtiyacım var. dün knight oynarken +8 sword breaker alınır die baırıodum. adamın teki pm attı. (ingilizmiş). gel beleşe verim dedi. Doğal olarak ben trade den aldım. sora trade hack aklıma geldi ama şifre değiştirmeyi bilmiyorum. şifre nasıl değiştirilir charım gitmiş olabilir
Siteden login ol değiştir
ah bi login olabilsem. off ya. siteye giriyorum. şifreyi falan yazıyorum ama site hiçbişey olmamış gibi yeniden açılıyo
quote:
arkadaşlar öncelikle herkese selamlar. Forumda yeniyim daha. yardımınıza ihtiyacım var. dün knight oynarken +8 sword breaker alınır die baırıodum. adamın teki pm attı. (ingilizmiş). gel beleşe verim dedi. Doğal olarak ben trade den aldım. sora trade hack aklıma geldi ama şifre değiştirmeyi bilmiyorum. şifre nasıl değiştirilir charım gitmiş olabilir
LVL KAÇ?ŞİFRENDE VEYA ID'DE TÜRKÇE KARAKTER VARMI? VARSA İŞİN ZORRR.
lvl 53. şifrede falan türkçe karakter de yok
quote:
quote:
LVL KAÇ?ŞİFRENDE VEYA ID'DE TÜRKÇE KARAKTER VARMI? VARSA İŞİN ZORRR.
quote:
lvl 53. şifrede falan türkçe karakter de yok
TRADE Yİ SEN ATTIYSAN BİŞİ OLACAĞINI ZANNETMİYORUM.BÜYÜK HARF KARAKTERİYLE GİR ŞİFRENİÇÜNKÜ KÜÇÜK BÜYÜK HARFE DUYARLI ID VE ŞİFRE.