Şimdi Ara

şifre değiştirmeyi bilenler bakın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar öncelikle herkese selamlar. Forumda yeniyim daha. yardımınıza ihtiyacım var. dün knight oynarken +8 sword breaker alınır die baırıodum. adamın teki pm attı. (ingilizmiş). gel beleşe verim dedi. Doğal olarak ben trade den aldım. sora trade hack aklıma geldi ama şifre değiştirmeyi bilmiyorum. şifre nasıl değiştirilir charım gitmiş olabilir

• Siteden login ol değiştir
  • ah bi login olabilsem. off ya. siteye giriyorum. şifreyi falan yazıyorum ama site hiçbişey olmamış gibi yeniden açılıyo
  • quote:

arkadaşlar öncelikle herkese selamlar. Forumda yeniyim daha. yardımınıza ihtiyacım var. dün knight oynarken +8 sword breaker alınır die baırıodum. adamın teki pm attı. (ingilizmiş). gel beleşe verim dedi. Doğal olarak ben trade den aldım. sora trade hack aklıma geldi ama şifre değiştirmeyi bilmiyorum. şifre nasıl değiştirilir charım gitmiş olabilir

LVL KAÇ?ŞİFRENDE VEYA ID'DE TÜRKÇE KARAKTER VARMI? VARSA İŞİN ZORRR.

• lvl 53. şifrede falan türkçe karakter de yok
  • quote:

quote:

arkadaşlar öncelikle herkese selamlar. Forumda yeniyim daha. yardımınıza ihtiyacım var. dün knight oynarken +8 sword breaker alınır die baırıodum. adamın teki pm attı. (ingilizmiş). gel beleşe verim dedi. Doğal olarak ben trade den aldım. sora trade hack aklıma geldi ama şifre değiştirmeyi bilmiyorum. şifre nasıl değiştirilir charım gitmiş olabilir

LVL KAÇ?ŞİFRENDE VEYA ID'DE TÜRKÇE KARAKTER VARMI? VARSA İŞİN ZORRR.
    quote:

lvl 53. şifrede falan türkçe karakter de yok
    TRADE Yİ SEN ATTIYSAN BİŞİ OLACAĞINI ZANNETMİYORUM.BÜYÜK HARF KARAKTERİYLE GİR ŞİFRENİÇÜNKÜ KÜÇÜK BÜYÜK HARFE DUYARLI ID VE ŞİFRE.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.