Bildirim
Şifre Girme Kısmında Siyah Ekran Hatası
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Oyunu silip tekrar yüklemeyi deneyin. -
quote:
Orijinalden alıntı: Lynxou
Oyunu silip tekrar yüklemeyi deneyin.
Yardımınız için teşekkür ederim anca deneme fırsatım oldu silip tekrar yükledim fakat aynı sorun devam ediyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: SEANmirac
Ekran kartı sürücüsünü güncelle.
Yardımınız için teşekkür ederim. Ekran kartı güncelmiş bi düzelme olmadı sorun devam ediyor. -
Onarma tusuna bad
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: diritto
Onarma tusuna bad
Onarma tuşu derken ? Biraz daha ayrıntılı anlatır mısınız. -
quote:
Orijinalden alıntı: Sert.
quote:
Onarma tusuna bad
Onarma tuşu derken ? Biraz daha ayrıntılı anlatır mısınız.
Pcye gecip lole bakip yazicam bi dakika
Lole bas oyna tusyna basmadan sag ustte soru isareti var ona bas orda onar kismi var sorunlari bulur buldugunu duzeltir o
quote:
Lole bas oyna tusyna basmadan sag ustte soru isareti var ona bas orda onar kismi var sorunlari bulur buldugunu duzeltir o
Teşekkür ederim yardımın için. Onarma işlemide düzeltemedi hatayı. LOL desteğe mail attım bakalım nolacak. -
quote:
Orijinalden alıntı: Sert.
quote:
Teşekkür ederim yardımın için. Onarma işlemide düzeltemedi hatayı. LOL desteğe mail attım bakalım nolacak.
Onemli degilinsallah desyek bolumu cozum bulur.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X