Şimdi Ara

ŞİFRELENMİŞ DOSYALARI AÇMA ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

DAHA ONCE BILGISAYARA ANA KULLANICIDAN BASKA BIR TANE DAHA KULLANICI KURMUSTUM.. DIGER KULLANICILARIN GIRMEMESI ICIN DOSYALARI GIZLEMISTIM..( DOSYALAR FILM DOSYASI DEGILDIR !! ) DAHA SONRA BENDE BIRINCI KULLANICIDAN DA GIREMEZ OLDUM.. GIZLI VE SIFRELI SIFRELI OLARAK GOZUKUYO... GIZLILIK SORUNUNU COZDUK.. AMA SIFRELI OLAYINI COZEMEDIK..

SONRA FORMAT ATILDI.. KULLANICI FALAN KALMADI ORTADA ... AMA YINE BIR SEY DEGISMEDI..

NERO ILE KOPYALANIYOR.. AMA YINEDE ACARKEN GIZLI OLARAK ACIYOR ...BASKA BILGISAYARLARDA DA ACARKEN GIZLI OLARAK GOSTERIYOR..

NASIL KURTARABILIRIM ?? SIMDIDEN TESEKKUR EDERIM..

• graip bir olay Araçlar>klasor seçenekleri>gizli goster/gosterme yaptın gostermesi lazım ama hangi programla şifreledin ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pessimistyle Rapper

graip bir olay Araçlar>klasor seçenekleri>gizli goster/gosterme yaptın gostermesi lazım ama hangi programla şifreledin ?

HERHANGI BIR PROGRAM KULLANMADIM... GIZLILIK OLAYI DEDIGIN GIBI KALKTI.. AMA SIFRE OLAYI HALEN DEVAM EDIYOR..
  • o dosyalara "elveda" de sen.. Çok önemli değil ise üsteleme...
    Elcomsoft.Advanced.EFS.Data.Recovery.
    diye bir program geri getirebiliyordu. Ama onun için format atılmaması gerekiyordu C'ye diye biliyorum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: mikail13

o dosyalara "elveda" de sen.. Çok önemli değil ise üsteleme...
    diye bir program geri getirebiliyordu. Ama onun için format atılmaması gerekiyordu C'ye diye biliyorum..

ARTIK BILEN BIRININ BURDA CIKMASI ICIN DUA EDIYORUZ.. NASIP..
  • Bana yakın sayılırsın, profilimde bilgilerim var. Diski bana ulaştırabilirsen halledebilirim ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: nofearx18

quote:

Orjinalden alıntı: mikail13

o dosyalara "elveda" de sen.. Çok önemli değil ise üsteleme...

ARTIK BILEN BIRININ BURDA CIKMASI ICIN DUA EDIYORUZ.. NASIP..

Bir de ufak bir hatırlatma forumda büyük harfle yazmak bağırmak manasına gelir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.