arkadaşlar şifremi değiştirdim ve şu anda yanlış weriyor 1 harf eksik yazdım olmadı boşluk falan yok arada kesinlikle yok ne yapabilirim lütfen yardımcı olun şimdiden teşekkürler
8-12 arasımı yazdığın hane ?
Kanka sitede bazı buglar oluyo gitmiştir senin çarda lvl kaçtı
Türkçe Karakter Kullandınmı.
ya türkce karakter falan kullanmadım 9 haneliydi ayrıca lvl 54 dü o önemli değil fakat 35 40 gb wardı
quote:
Orjinalden alıntı: ToteNfoBy
ya türkce karakter falan kullanmadım 9 haneliydi ayrıca lvl 54 dü o önemli değil fakat 35 40 gb wardı
büyük harfle yazmayı dene
herşeyi denedim olmuyor zaten şifre ingilizceydi büyük de yazdım kücükte 1 harfinide sildim olmuyor başka yapılabilicek bişey warmı
quote:
Orjinalden alıntı: ToteNfoBy
herşeyi denedim olmuyor zaten şifre ingilizceydi büyük de yazdım kücükte 1 harfinide sildim olmuyor başka yapılabilicek bişey warmı
Var
1 BARDAK SOĞU SU
HİC BİRSEY YAPAMAZSAN SİFRENİ YENİDEN DEGİSTİR
şifren cok uzunsa sonra harfını sıl benim de öle olmustu aacayıb tırstım ama sonradan son harfını sıldım oldu.
SeN ŞifReni bana ver deneyim ben id yide unutma Neyse herseyı denedım dıosan bır bardak soguk bir su o kesmez dersen cin yada votka iç sek ıc fondip yap kendine gelırsın
quote:
Orjinalden alıntı: LorDSero
SeN ŞifReni bana ver deneyim ben id yide unutma Neyse herseyı denedım dıosan bır bardak soguk bir su o kesmez dersen cin yada votka iç sek ıc fondip yap kendine gelırsın
buyuk harf kucuk harf farkına bak olmuyosa tek çare dolaba dogru yonelmek.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme