Şimdi Ara

Şifremi değiştirdim yanlış weriyor :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar şifremi değiştirdim ve şu anda yanlış weriyor 1 harf eksik yazdım olmadı boşluk falan yok arada kesinlikle yok ne yapabilirim lütfen yardımcı olun şimdiden teşekkürler

• 8-12 arasımı yazdığın hane ?
  • Kanka sitede bazı buglar oluyo gitmiştir senin çarda lvl kaçtı
  • Türkçe Karakter Kullandınmı.
  • ya türkce karakter falan kullanmadım 9 haneliydi ayrıca lvl 54 dü o önemli değil fakat 35 40 gb wardı
  • quote:

Orjinalden alıntı: ToteNfoBy

ya türkce karakter falan kullanmadım 9 haneliydi ayrıca lvl 54 dü o önemli değil fakat 35 40 gb wardı

büyük harfle yazmayı dene
  • herşeyi denedim olmuyor zaten şifre ingilizceydi büyük de yazdım kücükte 1 harfinide sildim olmuyor başka yapılabilicek bişey warmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: ToteNfoBy

herşeyi denedim olmuyor zaten şifre ingilizceydi büyük de yazdım kücükte 1 harfinide sildim olmuyor başka yapılabilicek bişey warmı

Var

1 BARDAK SOĞU SU
  • HİC BİRSEY YAPAMAZSAN SİFRENİ YENİDEN DEGİSTİR
  • şifren cok uzunsa sonra harfını sıl benim de öle olmustu aacayıb tırstım ama sonradan son harfını sıldım oldu.
  • SeN ŞifReni bana ver deneyim ben id yide unutma
    Neyse herseyı denedım dıosan bır bardak soguk bir su o kesmez dersen cin yada votka iç sek ıc fondip yap kendine gelırsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: LorDSero

SeN ŞifReni bana ver deneyim ben id yide unutma
    Neyse herseyı denedım dıosan bır bardak soguk bir su o kesmez dersen cin yada votka iç sek ıc fondip yap kendine gelırsın

• buyuk harf kucuk harf farkına bak olmuyosa tek çare dolaba dogru yonelmek.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.