|
Şifresi bilinen SOL Fiber modem yerine başka modem kullanma (2. sayfa)
-
-
Kullanmak zorunda degil kullanici adini ve sifresini bilmesi yeter ben 2 senedir dahili ont li modemi kutusunda tutuyorum.bolgede kullanilmis bir ont cihazi bulursaniz oluyor . modem olarak Huawei ax3 dual kullaniyorum . 1gbit paketimin kablosuz olarak 950mbit goruyorum ama modemdeki wifi6 ve telefonumdaki wifi6 sayesinde. 2.4gbit baglanti kuruluyor modemle telefon arasinda 2. Bir Huawei ax3 dual ile evin her yerinde mesh agi sayesinde en az 500mbit ne aliyorum
-
"bölgede kullanılmış bir ont cihazı bulursanız"
burası çok önemli
-
Hocam merhaba , bende dahili ont li modemi ikinci el bir süperonline ont alarak huawei ax3 pro ile değiştim , 1000mbps aboneliğim var fakat wifi 6 ile 250 mbps üstünü göremedim, siz ayarları nasıl yaptınız acba?,
-
Bölgede ont cihazı bulursanız oluyor diyorsunuzda, benim dahili ontli modem kurulumunda adamlar modemin seri numaralarını sisteme giriş yaptırarak aktif ettiler. Yani sizin yorumlarınıza göre bölgeden bir ont cihazı aldım tüm ışıkları yanmasına rağmen internet gelmiyor. Yani ont cihazının türkcell de kaydı olmadan çalışmıyor. Aboneliği bitmiş cihazların kaydı siliniyor büyük ihtimalle.
-
arkadaşlar merhaba şu konuya bi el atabilir miyiz:
Alıntı
metni:https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/159452926
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mkfzdmr -- 30 Ağustos 2024; 0:53:42 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X