Şimdi Ara

ŞİFRESİZ AĞ 'guest'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler ben şifresiz ağdan bağlanıyorum yaklaşık 2 senedir ağın adı guest . modem arayüzüne girmeye çalıştım ve girdim kullanıcı adı admin şifre ttnet yaptım girdi ve kurcalarken ağın asıl adının farklı oldugunu ve şifre ile korunmakta olduğunu farkettim . misafir ağ etkinleştirilmiş yani anlayacağınız . sormak istediğim bu misafir ağı internetin sahibi enkinleştirmiş olabilirmi ?yada kablosuz ağların fabrika ayarlarımı böyle oluyor :S

• fabrika ayarında olmaz. ağın sahibi açmıştır. Bilerek yada bilmeyerek.
  • şifresiz nete bağlanmam ne kadar doğruki diyorum bazen kendime :D takıntılıyımdır biraz :d
  • Dostum oncelikle o adam pcden anliyorsa sana gecmis olsun. Modemden yaptigin her hareketi sifreyi banka hesaplarini paypal hesaplarini izleyrbilir basit bir sniffer ile. Adam biliyosa bu isleri ama arayuz sifresi admin ttnetse acemidir heralde yinede dikkatli ol

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özgür`

Dostum oncelikle o adam pcden anliyorsa sana gecmis olsun. Modemden yaptigin her hareketi sifreyi banka hesaplarini paypal hesaplarini izleyrbilir basit bir sniffer ile. Adam biliyosa bu isleri ama arayuz sifresi admin ttnetse acemidir heralde yinede dikkatli ol

:) peki ben izleyebilirmiyim ağdakilerin ne yaptığını o program ile ?
  • ben işyerinde interneti şifresiz yaptırmıştım vakti zamanında ama guest neki bizde yoktu oyle birşey
  • quote:

Orijinalden alıntı: otuz3

ben işyerinde interneti şifresiz yaptırmıştım vakti zamanında ama guest neki bizde yoktu oyle birşey

guest bağlandığım ağın misafir ağı şifresiz yani, fakat ağın asıl adı uludag ve şifre ile korunmakta şuan misafir ağ etkinleştirilmiş
  • İnternet sahibi modem arayüzünden etkinleştirmiştir. Ayrıca guest ağda olsanda messenger konuşmalarından şifrelerine kadar herşeyi görebilirler.
  • önceden şifreli olan bi ağ vardı şifresiz olmuş evin her yerindende çekiyor benmi şanlıyım yoksa hepsi oltamı anlamadım gitti :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.