Şimdi Ara

ŞİFRESİZ MAÇ YAYINI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Avrupa'da yayın alma özgürlüğünü kısıtladığından dolayı maç yayınlarının şifresiz olacağına dair bir söylenti var.Bu konu ne kadar doğru ve Türkiye'yi ne kadar ilgilendiriyor ve böyle bir şey söz konusu ise, süreç nedir?????

• D-smart takımlarımızın uefa ve ş.l ön eleme maçlarını satın almıştır. (yalnız sadece içerde oynanan maçları(!) buraya dikkat etmenizi isterim)

dediğim gibi;deplasman maçları o ülkenin kanalı tarafından satışa çıkarılacağı için parayı veren kanal maçı yayınlar(İŞTE SENİN SÖYLEDİĞİN BURADA GEÇERLİ,EĞER Bİ KANAL DEPLASMAN MAÇINI SATIN ALIRSA,O MAÇI ŞİFRESİZ YAYINLAMAK ZORUNDADIR. BU YÜZDEN DE EĞER DOĞAN GRUBU ALIRSA BİLE DEPLASMAN MAÇLARI KANAL D-DEN ŞİFRESİZ YAYINLANACAKTIR)

ama iç saha maçları çok büyük ihtimal d-spor'da ve şifreli olabilir.Zira daha önce de sanırım teleon avrupa maçlarını şifreli vermiştir

• Teşekkürler kısa ve öz olmuş....

quote:

Orjinalden alıntı: Punkn Roll

D-smart takımlarımızın uefa ve ş.l ön eleme maçlarını satın almıştır. (yalnız sadece içerde oynanan maçları(!) buraya dikkat etmenizi isterim)

dediğim gibi;deplasman maçları o ülkenin kanalı tarafından satışa çıkarılacağı için parayı veren kanal maçı yayınlar(İŞTE SENİN SÖYLEDİĞİN BURADA GEÇERLİ,EĞER Bİ KANAL DEPLASMAN MAÇINI SATIN ALIRSA,O MAÇI ŞİFRESİZ YAYINLAMAK ZORUNDADIR. BU YÜZDEN DE EĞER DOĞAN GRUBU ALIRSA BİLE DEPLASMAN MAÇLARI KANAL D-DEN ŞİFRESİZ YAYINLANACAKTIR)

ama iç saha maçları çok büyük ihtimal d-spor'da ve şifreli olabilir.Zira daha önce de sanırım teleon avrupa maçlarını şifreli vermiştir

• asla öyle bir şey olmaz.
  • ben de pek ikna olmadim
  • quote:

Orjinalden alıntı: felmali

ben de pek ikna olmadim

+1
  • hiç sanmıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sacma geldı bırz :S
  • arkadaşa katılıyorum gayet mantıklı burdaki kadar oradaki kanal da önemli sanırım böyle birşey olabilir
  • Okuduğum kadarı ile çoğumuzun bu konu hakkında tam bir fikri yok.
  • Alın işte inanmayanlar baksın,Akşam gazeteisnde yayınlandı,bu da size kapak olsun

‘TÜM AVRUPA MAÇLARI’ YALANI

Ayrıca Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş’ın gerek Şampiyonlar Ligi ön eleme gerekse UEFA Kupası ön eleme, birinci tur ve grup maçlarında dış saha maçlarının programı henüz belli olmadı. Bu dış saha maçlarının yayın haklarının satışları tek tek yapılacağı için hangi kanalın naklen yayın yapacağı da henüz belli değil. Kısacası D-Smart üç büyük kulübün Şampiyonlar Ligi ve UEFA Kupası ön eleme turu maçlarını ve UEFA Kupası’nda kendi sahalarında yapacağı maçları naklen yayınlayabilecek. Yani üç büyüğün ‘tüm Avrupa maçları’nı naklen yayınlaması söz konusu değil

Akşam

Yani arkadaşlar UEFA KUPASI DEPLASMAN MAÇLARI ŞİFRESİZ YAYINLANACAKTIR

• sevgili Punkn Roll

yazilan yazidan maclari d-smart'in yayinlamayacagi anlasilmiyor.
    Biliyorsun genelde bu maclarin yayin hakkini, iki takimin yayin haklarini elde bulunduran iki ulkedeki kurulus takas ederler..

Ben bu forumda genelde DT'un alinmasini savunurum, cunku daha iyidir.
    Ama buradaki gercek degismez, deplasman maclari da buyuk ihtimalle d-smart'a gider..

Ayrica kaynak gosterdigin gazete DT'un kardes kurulusu.
    Sence niye boyle bir haber yapmislardir ?

muhabbetle

quote:

Orjinalden alıntı: Punkn Roll

Alın işte inanmayanlar baksın,Akşam gazeteisnde yayınlandı,bu da size kapak olsun

‘TÜM AVRUPA MAÇLARI’ YALANI

Ayrıca Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş’ın gerek Şampiyonlar Ligi ön eleme gerekse UEFA Kupası ön eleme, birinci tur ve grup maçlarında dış saha maçlarının programı henüz belli olmadı. Bu dış saha maçlarının yayın haklarının satışları tek tek yapılacağı için hangi kanalın naklen yayın yapacağı da henüz belli değil. Kısacası D-Smart üç büyük kulübün Şampiyonlar Ligi ve UEFA Kupası ön eleme turu maçlarını ve UEFA Kupası’nda kendi sahalarında yapacağı maçları naklen yayınlayabilecek. Yani üç büyüğün ‘tüm Avrupa maçları’nı naklen yayınlaması söz konusu değil

Akşam

Yani arkadaşlar UEFA KUPASI DEPLASMAN MAÇLARI ŞİFRESİZ YAYINLANACAKTIR

• ne biliyim bendeki de bi umut işte,bari deplasman maçlarını zilesek diyorum.

Ama eğer reklama dikkat ederseniz altta küçücük yazılarla 'sadece iç saha maçları' yazıyor

bence bunun doğruluk payı olabilir.

Saygılar,iyi akşamlar
  • Valla herşey şifreli oldu.Ligi zaten izlemioduk üni öğrencisi digitürk bağlatırsa anlayınki bi yer soymuştur

Şimdide D-smart cıktı bi uefa maçını izlioduk bi de sıkıcı olsada hazırlık maçlarını ama artık onlarıda izleyemiicez.300 ytl bayılamam uydu alıcısı için.En ii si kahjve önlerinde bekleyen veletlerin yanına gidip camdan beleş olarak ne görebilirsek izlemek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi westone37 -- 7 Temmuz 2007; 12:53:44 >
  • dogru sölüyon valla en iyisi kahve önü
  • bu ülkenin tüketici hakları derneği ne iş yapar her kutuyu çıkaranı almak zorundamıyız ya kutu çöplüğüne döndü ev biraz insaf
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.