Şimdi Ara

Sigara !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bişi sormak istiyorum ben sigarayı önceden günde 2 paket içiyodum bıraktım bırakalı 3 ay oldu ama arada yemekten sonra içiyorum. Benim size sormak istediğim konu şu aslında günde 3 adet sigara içsem nasıl olur yada sadece yemekten sonra yada seviştikten sonra falan xD sadece sizin fikrinizi merak ediyorum yemekten sonra sindirimi kolaylaştırdığı bilinen bi gerçek. sağlık açısından da nasıl bi durum olur aslında bunun çok zararlı olduğunu düşünüyorum bi yanimda s. et hızlı yaşa genç öl diyor sizin fikriniz nedir?

• xD

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yavas yasa erken öl xD

• Hadi ama lütfen düzgün cevaplar :D fikrinizi beyan etmek bu kadar mı zor düşünceniz nedir...
  • Nickinin adami ol yak bi sigara

Not: sigara icmeyiniz zararli.

• XD

• Bence içme hocam dicem de ne kadar dinlersin ayrı konu :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öyle bir gerçek yok arkadaşım , sabah kalktığında ilk 1 saat ve yemek üstü içilen sigaralar en tehlikeli sigaralardır , doktor söylüyor bunu
  • Yemekten sonraki sigaralar çaydan sonraya da yayılır. Sonra bi bakmışın sifon çektikten sonra bile tüttürüyon.
  • xD
  • komple bırak. ona o parayı vereceğine git başka birşey al veya ye. daha mutlu olursun
  • hocam bırakmak istiyorsanız azaltma yöntemi ile değil direk bırakın. ilk bir hafta içindeki krizleri atlatırsanız bırakmak için büyük bir adım atmış olursunuz. yemekten sonra sigara yerine soda için. karar sizin.

kaç yıldır içiyorsunuz?
  • yasal uyarı : sigara sağlığa zararlıdır

onun haricinde kardeşim ya iç ya içme

nasıl iyi yardımcı oldum mu
  • xDè

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkezin farklı farklı düşünceleri var xD ama bi ortak nokta yok.. ama güzel ben kararımı verdim hiç içmicem çoğunluk bu kararda son bi sigara yakıcam ve sonrası olmucak hepinize tşk ederim xD
  • quote:

Orijinalden alıntı: idontcare

Arkadaşlar bişi sormak istiyorum ben sigarayı önceden günde 2 paket içiyodum bıraktım bırakalı 3 ay oldu ama arada yemekten sonra içiyorum. Benim size sormak istediğim konu şu aslında günde 3 adet sigara içsem nasıl olur yada sadece yemekten sonra yada seviştikten sonra falan xD sadece sizin fikrinizi merak ediyorum yemekten sonra sindirimi kolaylaştırdığı bilinen bi gerçek. sağlık açısından da nasıl bi durum olur aslında bunun çok zararlı olduğunu düşünüyorum bi yanimda s. et hızlı yaşa genç öl diyor sizin fikriniz nedir?

bunun neresine ciddi cevap verelim...içip içmemen senin kararın burda çoğu kişi içme diyince bırakıcak mısın?

Kamu Spotu:Sigara içmek sağlığa zararlıdır

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.