Şimdi Ara

Sigara bağımlılığm ve bırakma kararım # Burnumda & Ağzımda Yaralar çıktı # (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
37.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  •  Sigara bağımlılığm ve bırakma kararım # Burnumda & Ağzımda Yaralar çıktı #
  • Merhabalar,Bugün sigarayı bırakalı 5.günüm 13 yıldır istisnasız yaklaşık 1 paket sigara içiyordum,daha evvel 10 sene önce 3 ay kadar bırakmıstım ama gerek sosyal gerek psikolojik faktörler yüzünden tekrar başladım,Kısacası dün'e kadar nispeten iyidim ama bugün tuhaf bi şekilde üzerimde yoksunluk,baş dönmesi,hayattan zevk alamama gibi semptomlar baş gösterdi,sizden ricam bu gibi durumlar normalmidir,bu süreçleri yaşayan varsa üstesinden nasıl geldiler,ne kadar sürer ve ne tavsiye edersiniz bilinenlerin aksine..bu arada herhangi bir destek kullanmıyorum ama aklımdan bile sigara içmek gelmiyor sadece bu semptomlar beni rahatsız ediyor,acil yardım lütfen..
    Teşekkürler
    Selamlar
  • Arkadaşlar Sigarayı Yaklaşık 14 Yıl Hiç Bırakmayı Düşünüp Denemeden İçtim.. İlk Başladığım Zamanlar Birinci,Bafra,Maltepe,Yeni Harman, 2000, Winston box,Uzun Parlement, Ve Son Zamanlar Yani Yaklaşık 1 Yıldır Sigaram Camel Black Oldu. Çok Ağır Olmasına Rağmen Günde Yaklaşık 2 Paket İçiyordum.. Kendimce İçmem İçin Sebeplerim Vardı,,

( Gökalp. ) gibi Örnek Verecek Olursak,,

# Yemekten sonra sigaranın tadının çok güzel gelmesi ( Aslında Sigaranın Bir tadı Yoktur Nasıl Mı? Bir Tabağın İçine Tüm İstediğin Sigara Çeşitlerini Doldurun Ve Önünüze Alıp Tıka Basa Yemeyi Deneyin Emin Olun Tadının Olmadığını Anlıyacaksınız..
    # Alkolün yanında sigara içmediğim zaman alkoldende tad alamamam.. ( Ozaman Sigara İçmiyenler Nasıl Alkolden Tad Alıyor? )
    # Sabah ilk uyandığımda sigara içmezsem kendime gelemem.. (Bir Deney Sonucu Bilim Adamlarının Açıklamalarını Araştırdım, Sigara İçen Bir İnsanla İçmeyen İnsan Sabah Aynı Şekilde Kalkarlar Herşeyleri Eşittir Ve Sadece Biri Sigara İçiyor Diğeri İçmiyor,, Sabah Uyandıklarında Sigara İçmeyen Dinç Bir Şekilde, İçen İse Uykusuz Ve Gergin Olarak Kalkıyor...)

#El Alışkanlığı.. (Çok Sevdiğiniz Bir şeyi Örneğin Pirzola,,, Sürekli Yanınızda, Elinizde Taşıya Bilirmisiniz ??)
    # Ders aralarında sigara içmediğim zaman derse odaklanamamam ( Hiç Dikkat Ettiniz Mi Zeki İnsanların %80'i Sigara Kullanmıyor, Yada Şöle Düşünelim Bir İş Başvurusu Yapacaksınız,, Çağrıldınız ,, Yeni Patronunuzla Tanıştınız Ve Sigara Kullanmadığınızı Dile Getirdiniz.. Patronunuz Şöle Dese Sizce Mantıklı Olur Mu,, Gördüğüm Kadarıyla Sigara İçmiyorsunuz Bu Sizde Konsantre Bozukluğu Ve İlgisizlik Oluşturabilir Üzgünüm Sizinle Çalışamayız.. ??? )

Bunlar Sadece Örneklerdi Arkadaşlar.. Şuan Bunları Yazarken Bende Sigarayı Yeni Bırakmaya Başladım Yaklaşık 1 ay olmak üzere Belki Diyeceksiniz Başlamıyacağın Nereden Belli Ama Niyetimde Netim Ve çevremdeki insanlardan hep olumlu tepkiler alıyor takdir görüyorum... Tabi ki Bunların Bir Önemi Yok Ama Beni Dahada Bırakma Konusunda İleri Taşıyor Bu Görüşler.. Takdir Edersiniz ki Aslan BURCU' nun Poh Pohlanmak Hoşuna Gider.. Kendime Bir Söz Verdim, İlk Karar Verdiğim Gün.. Ve Şu Soruyu Sordum Kendime Ben Aptal mıyım ?? Hayır Tabi ki ,, Sigara İçenler Aptal Değildir.. Sigara İçenlerin Aslında Kendi Seçimleri de Değildir Sigara İçmek,,, Bugün Her Sigara İçene Sorabilirsiniz Sigara İçmek Kendi Seçimin Mi Diye Herkesin Bir Sebebi Bir Mazereti Vardır.. Sigara Seçme Hakkımızı Elimizden Almıştır Aslında.. Alkol, Uyuşturucu Maddeler , Hap, Esrar, Sigara Bunların Hangisi Bağımlılığı Fazladır Tabi ki Sigaradır. Fiziksel Bir Acı Hissettirmez Ve Tiryakisi Minimum Günde 20 Tane Ve Yıllarca İçebilir... Arkadaşlar Bana Bu Konuda Kimse Yardımcı Olmadı Kendi Kafamdan Bir Defada Sildim. Tabi ki Bu Konuda Eşimin Bana Çok Yardımı Olmadı Değil Oda Ben Bıraktım Deyince Bıraktı Allah Razı Olsun.. Arkadaşlar Eşime Bırak , Öldürür , Kesemize Zarar Demedim.. Bir İnsanı Hapiste Düşünün,,, Doktor; Burada Durma Burası Sağlığın İçin İyi Değil Çocuğun Ve Eşin Senin İçin Endişe Ediyor Al Anahtar Burada,, Buradan Çık Ve Evine Git Dese Bize Bizde Orada Kalmaya Devam Etsek Ne Kadar Saçma Değil Mi ? Sigara Da Bunun Gibidir İşte Sağlığımıza Zarar verdiğini Bile Bile İçeriz.. Her şey Bizim Elimizde Aslında Bir Kere Kafanızdan Silin Ve O İçinizdeki Nikotin Canavarına Yenik Düşmeyip Yenin Onu... Unutmayın Sadece Siz Tek Yaşamıyorsunuz Bir Toplumda Pasif İçicilerinde Hakkına Giriyor Onları Kokusundan Tutun Dumanına Kadar Rahatsız Ediyorsunuz.. Umarım Bu Yazıyı Okuyup Bırakan Arkadaşlarım Olur.. Bırakmalarına Vesile Olabilrsek Ne Mutlu Bize.. İnşallah Bırakabilirsiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delipoyraz87 -- 20 Mart 2013; 11:05:06 >

• Benimde bugün 3 gün+6 saat oldu birakali canım çok istiyor içmek hatta bugun daha çok iştegim var daha çok cagiyor sigara ama icmemem gerekiyor çünkü sağlığım yok onun yüzünden :( napacam bilmiyorum ama zor zamanlar şuan inşallah içmem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.