Şimdi Ara

Sigara dumanı ve bilgisayar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Pardon üstteki mesaj için,

neyse konumuz şu: oda da 2 kişiyiz ve ikimizde sigara tüketiyoruz, dumanın kasalara ne gibi zararları olabilir ?
  • kasayı kanser yapabilir.
  • hehe, onun dışında peki ? kurumdur bilmemnedir falan gerçi kasalarda ki fan direk gireni atıyodur heralde dışarı.
  • Zararı olmaz diye düsünüyorum..Pöfür pöfür içiyorsanız farklı bir durum.. Sarımtırak sıvımsı (nikotin) akıntıları gibi oluşabilir.

2.cisi Senin dısında ömrümde kendi saglindan öteye blgisayarın saglini düsünen görmedim:D
  • saol saol,

doğru diyorsun da şimdi sigarayı nasıl bırakırımın yeri burası değil ondan dolayı :P Teknik yardıma bilgisayarla ilgili şey yazmalı dimi, deliler gibi de içilmiyo zaten beraber 1 paket anca bitiriyoruz ama oda ciddi duman altı oluyo ondan sordum.
  • Ne olur biliyormusun işlemcinin üstündeki fana tozlarla birlikte yapışır aluminyumun kanallarını kapatır ve işlemcin ısınmaya başlar ısı arttıkça pc kasmaya başlar sende sinir olmaya başlarsın ikincisi ekran kartında fan varsa aynı durum onun içinde geçerli ve sen bunları fark edip temizlemezsen donanım yeterince hava alamayacak ve yanma riski var tavsiyem sigarayı bırak,olmuyorsa en azından ayda 1 fanları ve aluminyumları temizle ve unutma fanlarda ve aluminyumlarda gördüklerin akciğerlerin için de geçerli kolay gelsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sigara ve kola hakkında
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zkaen

saol saol,

doğru diyorsun da şimdi sigarayı nasıl bırakırımın yeri burası değil ondan dolayı :P Teknik yardıma bilgisayarla ilgili şey yazmalı dimi, deliler gibi de içilmiyo zaten beraber 1 paket anca bitiriyoruz ama oda ciddi duman altı oluyo ondan sordum.

evet konu olarak burası yeri değil ,ancak sigarayı bırakmak için , şu andan itibaren içmiyorum demen yeterli bence,güçlü olan sensin,sigara değil.
  • Arkadaşına yara bandı al ve bu bandı takıpta sigara içersen akciğerlerin su toplar anında ölürsün de. Korkudan içemez ama kendisi de bırakmak istiyorsa işe yarar sadece.(Nikotin bantlarının mantığı da aynı)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.