Şimdi Ara

Sigara Fiyatları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Monte Carlo ayarında ama ondan daha ucuz sigara var mı ? Markası ne ?

• Anadolu var fıyatı ne kadar bilmiyorum ama içimi hoş
  • Sen daha banlanmadın ha..
    quote:

Orijinalden alıntı: sporx

En ucuz sigara hangisi ve kaç lira :D

Monte Carlo ayarında ama ondan daha ucuz sigara var mı ? Markası ne ?
  • Ben banlanırsam bir yerin arşa mı değecek.

Evet beyler sigara konusunda önerisi olan.
  • Bahar 3.50 glb
  • marlboro var sudan ucuz 7 tl
  • Sana dediğim birşey yok.Senin gibilere.Eleştirim Dh yönetiminedir.

Üslubuna dikkat et.
    quote:

Ben banlanırsam bir yerin arşa mı değecek.

Evet beyler sigara konusunda önerisi olan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Git yönetimle hallet sorununu,banlanması gereken farklı görüşlere en ufak saygısı olmayan senin gibi gericiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sporx -- 16 Şubat 2010; 20:37:07 >
  • Ne oldu mesajı editlemişsin.Benim her görüşe saygım var.Dün çıkartığın tartışmayı herkes biliyor.Saygısız olan sensin.Sen de bunun farkındasın o yüzden sataşıp duruyorsun.Ateist olmamak sana göre gericilik olmalı.Akıl mantık gibi bahanelerle dinden çıkıp sonra da imanlılara gerici diyemezsin.Senin beynin Allah'ın hikmetine almaya yetmiyor olabilir.Normaldir.Bırak da bizi içimizde yaşalım dinimizi.
    quote:

Git yönetimle hallet sorununu,banlanması gereken farklı görüşlere en ufak saygısı olmayan senin gibi gericiler.
  • yaw git yaşa birader banane,vaaz dinlemek için konu açmadım. ben sigara fiyatlarını soruyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sporx -- 16 Şubat 2010; 20:48:08 >
  • Vallahi buralarda export winstonlar 3.5 - 4 tl arasi. Winston box tam olarak gercegi gibi olmasada, winston blue gercegine cok benziyor. Olmadi al bir 40'lik keyfine bak. Sanirim icinde 40 tane vardi.
  • Bu din konularını tartışabileceğimiz özgür bir forum varsa,islam bilgine güveniyorsan web adresi ver bana.Burada yasaklıyorlar.

Hodri meydan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sporx -- 16 Şubat 2010; 20:58:05 >
  • samsun 216 vardı, o kaç para oldu ?
  • en ucuz anadolu ce klasik 4,25
  • dal al 350 krs
  • Monte ice bozulmuş barut gibi kokuyor hiç içilmez en iyisi malbora ya ucuz sigara mı kaldı artık
  • geçtiğimiz hafta sonu rusyadaydım winston 1.5 lira inanamadım
    şimdilik stok durumum iyi
  • valla sarma sigara içicem bu gidişle.

aylık malyeti en az 150-200 tl ediyor, yuh.
  • rockets var ama heryerde satılmıyo kaçakmıdır ne ayaktır çözemedim

40lı paket 4.20 liramı öle bişeydi 1 kere almıştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssmuho

Ne oldu mesajı editlemişsin.Benim her görüşe saygım var.Dün çıkartığın tartışmayı herkes biliyor.Saygısız olan sensin.Sen de bunun farkındasın o yüzden sataşıp duruyorsun.Ateist olmamak sana göre gericilik olmalı.Akıl mantık gibi bahanelerle dinden çıkıp sonra da imanlılara gerici diyemezsin.Senin beynin Allah'ın hikmetine almaya yetmiyor olabilir.Normaldir.Bırak da bizi içimizde yaşalım dinimizi.
    quote:

Git yönetimle hallet sorununu,banlanması gereken farklı görüşlere en ufak saygısı olmayan senin gibi gericiler.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.