Bildirim
Sigara Fiyatları
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Anadolu var fıyatı ne kadar bilmiyorum ama içimi hoş -
Sen daha banlanmadın ha..
quote:
Orijinalden alıntı: sporx
En ucuz sigara hangisi ve kaç lira :D
Monte Carlo ayarında ama ondan daha ucuz sigara var mı ? Markası ne ?
-
Ben banlanırsam bir yerin arşa mı değecek.
Evet beyler sigara konusunda önerisi olan. -
Bahar 3.50 glb -
marlboro var sudan ucuz 7 tl -
Sana dediğim birşey yok.Senin gibilere.Eleştirim Dh yönetiminedir.
Üslubuna dikkat et.
quote:
Ben banlanırsam bir yerin arşa mı değecek.
Evet beyler sigara konusunda önerisi olan.
-
Git yönetimle hallet sorununu,banlanması gereken farklı görüşlere en ufak saygısı olmayan senin gibi gericiler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sporx -- 16 Şubat 2010; 20:37:07 > -
Ne oldu mesajı editlemişsin.Benim her görüşe saygım var.Dün çıkartığın tartışmayı herkes biliyor.Saygısız olan sensin.Sen de bunun farkındasın o yüzden sataşıp duruyorsun.Ateist olmamak sana göre gericilik olmalı.Akıl mantık gibi bahanelerle dinden çıkıp sonra da imanlılara gerici diyemezsin.Senin beynin Allah'ın hikmetine almaya yetmiyor olabilir.Normaldir.Bırak da bizi içimizde yaşalım dinimizi.
quote:
Git yönetimle hallet sorununu,banlanması gereken farklı görüşlere en ufak saygısı olmayan senin gibi gericiler.
-
yaw git yaşa birader banane,vaaz dinlemek için konu açmadım. ben sigara fiyatlarını soruyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sporx -- 16 Şubat 2010; 20:48:08 > -
Vallahi buralarda export winstonlar 3.5 - 4 tl arasi. Winston box tam olarak gercegi gibi olmasada, winston blue gercegine cok benziyor. Olmadi al bir 40'lik keyfine bak. Sanirim icinde 40 tane vardi. -
Bu din konularını tartışabileceğimiz özgür bir forum varsa,islam bilgine güveniyorsan web adresi ver bana.Burada yasaklıyorlar.
Hodri meydan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sporx -- 16 Şubat 2010; 20:58:05 > -
samsun 216 vardı, o kaç para oldu ? -
en ucuz anadolu ce klasik 4,25 -
dal al 350 krs -
Monte ice bozulmuş barut gibi kokuyor hiç içilmez en iyisi malbora ya ucuz sigara mı kaldı artık -
geçtiğimiz hafta sonu rusyadaydım winston 1.5 lira inanamadım
şimdilik stok durumum iyi -
valla sarma sigara içicem bu gidişle.
aylık malyeti en az 150-200 tl ediyor, yuh. -
rockets var ama heryerde satılmıyo kaçakmıdır ne ayaktır çözemedim
40lı paket 4.20 liramı öle bişeydi 1 kere almıştım -
quote:
Orijinalden alıntı: ssmuho
Ne oldu mesajı editlemişsin.Benim her görüşe saygım var.Dün çıkartığın tartışmayı herkes biliyor.Saygısız olan sensin.Sen de bunun farkındasın o yüzden sataşıp duruyorsun.Ateist olmamak sana göre gericilik olmalı.Akıl mantık gibi bahanelerle dinden çıkıp sonra da imanlılara gerici diyemezsin.Senin beynin Allah'ın hikmetine almaya yetmiyor olabilir.Normaldir.Bırak da bizi içimizde yaşalım dinimizi.
quote:
Benzer içerikler
- 0530 kime ait
- hidrolik yağı diş ağrısını keser mi
- psikoloji klinik isim önerileri
- en az kokan sigara
- elim yandı su topladı ne yapmalıyım
- elektrikli bebek arabası
- telegram indirim kanalları
- türk çay emojisi
- prompt mühendisliği
- 5g nedir zararları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X