Şimdi Ara

Sigara İçen Bir Gencin Dal Dal Diyerek Bakkal Bakkal Dolaşması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Olum adam 18 yaşında cebinde 1 lira parası var dal dal diyerek bakkal bakkal dolaşıyorlar.

Sizce çok komik değil mi?

(Sigara içmiyorum.)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Belli sigara içmediğin.Düzenli maaşım var ve yaşım 24 fakat sigara içeceğim zaman 2-3 dal alıp öyle tüketirim.
  • Bende abimle yolda giderken arkadan iki genç, kardeşim fazla sigaranız var mi? diye bağırdı birde caddedeydik. Birincisi çok rezil bir durum . Ikincisi sigaranın fazlası olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marshall_Mathers -- 25 Nisan 2014; 20:33:25 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ve tanrı onu yarattı V kullanıcısına yanıt
    Ya geçen sene bir arkadaş vardı 95 kuruşla girdi bakkalın birine geri dondu geldi.

Bakkal 5 kuruş indirim yapmamış.

18 yaşındaydı bu çocuk.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ve tanrı onu yarattı

Belli sigara içmediğin.Düzenli maaşım var ve yaşım 24 fakat sigara içeceğim zaman 2-3 dal alıp öyle tüketirim.

neden öyle bir şey yapıyorsun
    sende içmiyorsun bence en azından düzenli olarak
    sigara içen adamın cebinde her zaman paketi olur
  • Hele kadikoyde bulmak tam iskence 20yi askin tekel gezdim en son terasin karsisindaki verdi.
    Bu arada bilmiyenler icin kadikoyde otobus duraginin oradaki tekelcinin onundeki biyikli simitci de 75 kurusa satiyor haberiniz ola.Ben biraktim gerci de ihtiyaci olan alsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: [KaLoNa]

quote:

Belli sigara içmediğin.Düzenli maaşım var ve yaşım 24 fakat sigara içeceğim zaman 2-3 dal alıp öyle tüketirim.

Aynen ağa yeminle hayattan soğutan yegane tip.

Yeaa abi günde 3 tane içiyorum paket mi alayım şimdi diyip benim sigaradan otlanan insanlar.
  • [KaLoNa] kullanıcısına yanıt
    TYLER* kullanıcısına yanıt
    Kısa sürece önce bıraktım gibi bir şey oldu ama bu meret alkolle falan yada herhangi bir içecek türüyle(özellikle ayran) çok iyi gidiyor.Paket aldım artık kendime hakim olurum az içerim diye gecesinde paket bitmişti yani elimde sınırsız kaynak olduğunda kendime hakim olamıyorum.Marketten içecek bir şey alırken bir tane de dal istiyorum.Satmıyorum derse ki bazıları uyuzluğuna yapıyor.Şakayla karışık tatlı bir dille(sigara içiyorsa) paketinden bir tane vermesini istiyorum ve hoş jestine karşılık 1 liralık bir şey alıyorum @TYLER*

@tyler

Yok öyle bir şey.Keşke tahminlerinle insanları küçük düşürmeye çalışmasan çünkü karşılığında sen daha fazla küçülüyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ve tanrı onu yarattı -- 25 Nisan 2014; 20:39:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TYLER*

quote:

Orijinalden alıntı: [KaLoNa]

quote:

Aynen ağa yeminle hayattan soğutan yegane tip.

Yeaa abi günde 3 tane içiyorum paket mi alayım şimdi diyip benim sigaradan otlanan insanlar.

aynen
    ev arkadaşım sigarayı bırakmaya çalışırken günde 2-3 tane içiyorum paket alırsam hepsini içerim diyodu iyi bilirim o duyguyu
    yolda birisi 1lira istesin veririm ama tek sigara isteyince vermek koyuyo adama

• [KaLoNa] kullanıcısına yanıt
    Kadıköy civarlarında böyle bir dilenci var.Önce 1 dal sigara istiyor yok diyorsun sonra arkandan koşturup o zaman 1 liran var mı diye soruyor
  • sigara içen adam paket taşır. öğrenci halimle iki günde bir 6 tl veriyorsam. liseliler daha rahat verir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.