Şimdi Ara

Çay tiryakileri gelsin bir...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar evde toz çay olarak Şölen kullanıyoruz ve son derece memnunuz. Fakat yerinde sallama çayla sınırlıyım. Raflarda olmayan sadece siparişle getirtilen çaylar da olabilir ama genelde o ürünlerin sallama versiyonu olmuyor...
    Çayda şeker kullanmam. Lipton, Early Grey veya bergamutlu çay önermeyiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bobafett -- 13 Şubat 2014; 9:45:23 >

• Poşet çay olarak lipton siyah poşet deneyebilirsin. Eskiden biz de sadece poşet çay içebiliyorduk iş yerinde, sonrasın da isyan edip toz çaya geçtik. Şu an bunları yazarken de çayımı yudumluyorum.
  • Poşet çay değil diyeceğim(demleme):Tireboluyu tavsiye ederim. Bize trabzondan gönderiyor bir tanıdık raflarda görmedim daha.Ama hakikii çay hani..

Edit:Trebolu giresunun;adam trabzonlu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pobjeda -- 13 Şubat 2014; 9:35:56 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lipton sallama cay iciyorum suan.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • genelde hiç birini beğenmediğim için mecbur kalmadıkça sallama çay içmiyorum. Berk adlı bir maranın çayı var vasat sevyede idare ediyor. ama onun dışında çaykur tiryaki
  • çaykur bence sallamada da toz da da
  • quote:

Orijinalden alıntı: impavido.

Poşet çay değil diyeceğim(demleme):Tireboluyu tavsiye ederim. Bize trabzondan gönderiyor bir tanıdık raflarda görmedim daha.Ama hakikii çay hani..

Edit:Trebolu giresunun;adam trabzonlu.

Evde denemişliğim vardır 42'yi gerçekten güzel bir çay, ama işteki çayın pasdan bir farkı olmadğı için sallama içmek zorundayım.

İsrarla lipton çay diyen arkadaşlar ilk mesajı okuyun bir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bobafett -- 13 Şubat 2014; 9:42:41 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Lipton bergamotlu berbat çay yerine bergamot tadı alıyorsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sallam çay asla demleme çay gibi olmaz.bende mecburen bazen kullanıyorum.çaykur veya lipton sallama çayı arada bir mecbur kalınca içiyorum.ben Rizeliyim çay bahçelerimizde var.özel şirket çaylarıda alıyoruz yaş çay karşılığı.ama gerçekten çaykur çayı en iyisi.diğer iyi firmalarda var artık özel sektorde güzel çaylar yapıyorlar.yinede en iyisi hala çaykur.
  • harika bi öneri yapıcam ölçüyü kaçırmazsna süper harman

bimde satılan berk ceylon tea var iri yaprak seylandır

kipada satılan hoşseda tomurcuk alıyorum

2 tutam seylan çayına bir çorba kaşığı tomurcuk gezdir üstüne ve iyicene demlik içerisinde karıştır.

ama tam karışıcak artı su kaynadığı fokur fokurdan az bekle 45 saniye kadar 80 derece gibi seviyeler einsin yoksa çay yanıyor dene bak bu tarifi süper suyuda demlikde gezdirme tek noktadan çok yavaş dök demliği hemen kapa kapağını

ve 20 dakka kadar sonra çay çökmüş olur arada bir kapaktan kontrol et

tad olarak enfes koku olarak tomurcukla harika renk dem olarak şahane çıkar

yerli çay tirebolu 42 çok övüyorlar deneme fırsatım olmadı hiç su memba suyu kullan cam demlikk önerimdir
  • Ben evde iken 1 bardağa 1 poşet çay atıyorum valla, harika oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • doğuş
  • sari poşet çaykur forever

• Önceden tıpkısı gibi bir konu açılmış az önce denk geldim de o konudan özellikle şu 3 çaydan birini denemiş olan var mıdır: ronnefeldt, marco polo veya ıskan ?
  • Yıllardır Çaykur Tiryaki içiyorduk, değişiklik olsun dedim geçenlerde Ofçay aldım gerçekten çok güzeldi içimi tavsiye ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bobafett

Arkadaşlar evde toz çay olarak Şölen kullanıyoruz ve son derece memnunuz. Fakat iş yerinde sallama çayla sınırlıyım. Raflarda olmayan sadece siparişle getirtilen çaylar da olabilir ama genelde o ürünlerin sallama versiyonu olmuyor...

Sayın Brec Madak bey ŞÖLEN ÇAY'ı ilk defa sizden duyuyorum ben ŞÖLEN'i sadece Gaziantep menşeili bisküvi ve çikolata markası olarak biliyordum bu çayı hiç içmedim nerelerde bulabilirim ? Kadıköyün hangi mahallesinde oturuyorsunuz ? bende Kadıköylüyüm Kadıköy bir markadır Kadıköyde yaşamak bir ayrıcalıktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: tornadoksk2

harika bi öneri yapıcam ölçüyü kaçırmazsna süper harman

bimde satılan berk ceylon tea var iri yaprak seylandır

kipada satılan hoşseda tomurcuk alıyorum

2 tutam seylan çayına bir çorba kaşığı tomurcuk gezdir üstüne ve iyicene demlik içerisinde karıştır.

ama tam karışıcak artı su kaynadığı fokur fokurdan az bekle 45 saniye kadar 80 derece gibi seviyeler einsin yoksa çay yanıyor dene bak bu tarifi süper suyuda demlikde gezdirme tek noktadan çok yavaş dök demliği hemen kapa kapağını

ve 20 dakka kadar sonra çay çökmüş olur arada bir kapaktan kontrol et

tad olarak enfes koku olarak tomurcukla harika renk dem olarak şahane çıkar

yerli çay tirebolu 42 çok övüyorlar deneme fırsatım olmadı hiç su memba suyu kullan cam demlikk önerimdir

Kipadan alisveris mi yapiyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Tepecikli 43

quote:

Arkadaşlar evde toz çay olarak Şölen kullanıyoruz ve son derece memnunuz. Fakat iş yerinde sallama çayla sınırlıyım. Raflarda olmayan sadece siparişle getirtilen çaylar da olabilir ama genelde o ürünlerin sallama versiyonu olmuyor...

Sayın Brec Madak bey ŞÖLEN ÇAY'ı ilk defa sizden duyuyorum ben ŞÖLEN'i sadece Gaziantep menşeili bisküvi ve çikolata markası olarak biliyordum bu çayı hiç içmedim nerelerde bulabilirim ? Kadıköyün hangi mahallesinde oturuyorsunuz ? bende Kadıköylüyüm Kadıköy bir markadır Kadıköyde yaşamak bir ayrıcalıktır

http://www.onlinecay.com/index.php buradan iletişimden telefon edip koli fiyatını sorun 6lı ve 12 li paketlerde getiriyorlar ayağınıza kadar, belki daha çok da getiriyorlardır. Akraba tavsiyesi üzerine başladık ve 1 seneyi aşkın kullanmaktayız çok da memnunuz.

Sitede fiyatından çok daha ucuza geliyor. Mayıs çayını öneririm şiddetle içimi rahattır ve damağınızda güzel bir tat bırakır. Ben Şaşkınbakkal'da oturuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bobafett -- 13 Şubat 2014; 12:01:20 >

• Off off nasıl çaysadım hacı birden var ya...
     Çay tiryakileri gelsin bir...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Tepecikli 43

quote:

http://www.onlinecay.com/index.php buradan iletişimden telefon edip koli fiyatını sorun 6lı ve 12 li paketlerde getiriyorlar ayağınıza kadar, belki daha çok da getiriyorlardır. Akraba tavsiyesi üzerine başladık ve 1 seneyi aşkın kullanmaktayız çok da memnunuz.

Sitede fiyatından çok daha ucuza geliyor. Mayıs çayını öneririm şiddetle içimi rahattır ve damağınızda güzel bir tat bırakır. Ben Şaşkınbakkal'da oturuyorum.

Güzel yerde oturuyormuşsun Şaşkınbakkal tam Bağdat Caddesi'nin en canlı yeridir ben de Sahrayıcedit'deyim aramızda en fazla 3 km var

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.