Bildirim
sigara icenler bi baksin fiyatlarla ilgili
Kioxia EXCERIA microSD 64 GB Hafıza Kartı, UHS1 R100 : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B088X252DK
4 yıl önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
2 liraya Adıyaman sarma alıyorum onun dışında 3.5 liraya kaçak victort ya da jj. Onun haricinde normal olarak Lucky Strike 6 liraydı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
SİGARA İÇMENİN FAYDASI;
YAŞLANMAZ VE SEVDİKLERİNE KAVUŞUR!
ÇÜNKÜ GENÇ YAŞTA HAYATA VEDA EDER. -
samsun falan varda onun yerine kitabı katla yak onu iç daha sağlıklı. -
LD Mavi Uzun %100 ölüm garantili. -
United var 2 lira mı ne. Sigaradan soğumak istiyosan iç
quote:
Orijinalden alıntı: Dranova
2 liraya Adıyaman sarma alıyorum onun dışında 3.5 liraya kaçak victort ya da jj. Onun haricinde normal olarak Lucky Strike 6 liraydı.
Madem Adıyaman sarma içiyorsun niye 2 liraya paketini alıyorsun.Üstelik o 2 liraya aldığın tütünün en ucuzlarından,içimi en kötü olanlardan.Yarım kilosunu 30 35 liraya alıp 1 ay içersin.Yaklaşık 35 40 paket çıkıyor yarım kilodan.Ben şahsen öyle alıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesikparmak -- 7 Şubat 2015; 20:36:02 > -
beyler istanbul avrupa yakasında nereden kırmızı lucky strike bulabilirim bilen varmı ?
yada elinde free shop yada gürcü kırmızı lucky olan varmı? -
quote:
Orijinalden alıntı: Sonofskill21
beyler istanbul avrupa yakasında nereden kırmızı lucky strike bulabilirim bilen varmı ?
yada elinde free shop yada gürcü kırmızı lucky olan varmı?
Forumumuza hoş geldiniz,sefalar getirdiniz -
quote:
Orijinalden alıntı: kandorfeyta
SİGARA İÇMENİN FAYDASI;
YAŞLANMAZ VE SEVDİKLERİNE KAVUŞUR!
ÇÜNKÜ GENÇ YAŞTA HAYATA VEDA EDER.
+1 -
yokmu bir bilen duyan goren
Rothmans var 6 tl
Fena değil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X