Ben ne yaptım ya şimdi elimden geldiğince birilerine yardım etmeye çalışıyordum
Zihniyetine sokayım zarar veriyor forumdan atalım asalım keselim dikdatörlük lw 1000 sanırım .Bende yumurta kokusundan rahatsız oluyorum yumurtayı yasaklıyalım ozaman iş arkadaşım çok seviyor ve osuruğu öyle bir kokuyorki bütün gün o pis kokuyu çekiyorum burnumun direği sızlıyor bende bundan rahatsızım yumurta yasaklansın tavuklar asılsın.Yumurta yiyen tavuk bakan ceza alsın HODRİ MEYDAN !! yazdığın o yorumu sen git en tepedeki adama de bakalım tekelleri kapatsın fabrikaları kapatsın vergi gelirini kaybetsin seni sniperle vurdurur !!!
quote:
Orijinalden alıntı: jack_fear
Sigarayla kıyasladığı şeye bak . Araba dediğin şeyin yararları say say bitmez . En basitinden . Araba insana zaman tasarrufu yaptırır sigara insanın ÖMRÜNÜ ALIR . Tamammı Sigaranın kölesi olmuş zavallı sincap
Alıntıları Göster
yararı olan şeylerin öldürmesi önemsiz mi yani ? cevap verdiğin arkadaşa bende katılıyorum ,özellikle dizel araç kullananlar forumdan atılmalı hatta artırıyorum cep telefonu kullananlar daha önce atılmalı ,onların yüzünden kanser olamam :)
yahu sen kimsin de milleti forumdan atıyorsun :)
iyi ki bi öğrendiniz sigaranın zararlarını ,sanki başka zararlı olan hiçbir şey yok yediğin içtiğin meyve sebze de ne kadar zehir var hiç araştırdın mı ? ha şimdi gelip dersin ama o meyve sebze dediğin şeyin yararları say say bitmez
yok öyle işine geleni kabul edip ,diğerleri görmezden gelmek ,insan bir defa ölür ha zehirli meyve sebze olmuş ,ha radyasyon ,ha dizel zehri :)
sorduğun soruya gelince hayır forumdan atmamalıyız ,bence diğer saydıklarımı yapanları atmalıyız (illa birilerini atacaksak) :) içicileri değil ,üretici+satıcı+izin verenleri yani :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme