Şimdi Ara

Sigara içenleri forumdan atmalımıyız ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
4.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    la biz olan beynimiz öldürüyoruz , sende hiç yok sen napacaksın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: researcher12

la biz olan beynimiz öldürüyoruz , sende hiç yok sen napacaksın?
    Okullar açılsada çektirip gitsen şu lisene. Bağcılar ergeni gibi konuşup duruyosun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jack_fear -- 26 Temmuz 2019; 21:52:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FBNB

Hocam kendimiz ölüp gideceksek ve bundan sananeyse böle bi konu neden açıyosun

SANANE O ZAMAN
    İşte bunlar hep sigara içmekten daha yazı okumayı bilmiyorsunuz . Yazılanı anlama yeteneği desen hiç hiç yokNe diyim tıp ilerde inşallah ilerler.

• Yatırın bir de ..... tam olsun?

• quote:

Orijinalden alıntı: ysakay

Yatırın bir de ..... tam olsun?
    Seni forumun kıdemli üyesi olarak atıyorum forumdan

• jack_fear J kullanıcısına yanıt
    Hem üstteki mesajı atıyorsun hemde otomobil yasaklansın diyen arkadaşa o ihtiyaç diyorsun. Bende sana "uçağa biniyorsan hakkımı helal etmiyorum" "otomobil kullanıyorsan hakkımı helal etmiyorum" diyebilirim, ama niye diyebilirim hiçbir fikrin yok, çünkü onlar ihtiyaç senin gözünde, dünyaya ve sağlığına etkileri önemli değil. At gözlüğü takmışsın bir noktaya odaklanmışsın gözün başka birşey görmüyor körü körüne savunuyorsun. Neden gelişmiş ülkelerde dizel otomobiller (yıl belirterek, şu yıldan itibaren denilerek) yasaklanıyor, neden egzos emisyon ölçümündeki "basit bir yalan"a bakarak milyonlarca araç geri çağrılıyor firmalara milyarlarca dolar ceza kesiliyor, neden rüzgar ve güneş enerjisine bu kadar yatırım yapılıyor, neden sanayi tesisleri düzenli emisyon ölçümlerine mecbur tutuluyor, geridönüşüm neden önemseniyor hiç umrunda değil tabiki. Bir yandan sigara içenleri çevreye zarar vermekle suçlarken diğer yandan "o ihtiyaç" diyerek çevreye daha çok zarar veren şeyleri savunursan kendinle çelişirsin ve sözlerini kimse ciddiye almaz. Biraz araştır sera etkisi nedir, ozondaki delik neden önemli, küresel ısınmanın sonuçları nedir vs. sonra gelip böyle saçma sapan savunmalara girişme çevre konusunda. Seni tenzih ederek konuşuyorum, kendi sağlığına bu kadar düşkün olan arkadaşlar en zehirli yaşam formu olan şehirlerden uzak dursunlar bir zahmet, hergün yüzbinlerce aracın egzos gazını ciğerlerine çekiyorlar. Bol ağaçlı yeşillikli kırsal alanlara yerleşsinler, bu vesileyle yolda yürürken hiçkimsenin sigara dumanıda size denk gelmez, sizde kurtulursunuz sigara içenlerde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yoizhik -- 27 Temmuz 2019; 13:51:24 >

At gözlüklerini çıkar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sigara içen insana karışmam ama toplum içinde sokakta yolda sigara içip diğer insanları rahatsız eden ayıları dayak manyağı yapabilirim ama....
    karşıdan bir tepki geliyor
    -sanane istediğim yerde içerim.
    - Matrix

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CECCBCE5F -- 27 Temmuz 2019; 17:7:49 >

:) :) trol müsün acaba ya:) Kendimi tekrar banlatmıyacağım o yüzden sana verilerle konuşayım.
    www.trthaber.com
    Trafik kazaları her yıl 1 milyon 350 bin can alıyor
    https://www.trthaber.com/haber/dunya/trafik-kazalari-her-yil-1-milyon-350-bin-can-aliyor-396800.html

Hani benim hiç kullanmadığım araba var ya bak benim hayatımı tehlikeye atıyor.

"Rapora göre, trafik kazaları sonucu ölenlerin yüzde 54'ünü yayalar, bisiklet sürücüleri, motosiklet sürücüleri ve yolculardan oluşuyor."
    %54'lük rakam kabaca 730 bin İNSANa tekabül ediyor. Bir yılda araba kullanmamalarına rağmen 730 bin İNSAN hayatını kaybetti. Ne yapıcaz şimdi? Bariz bir şekilde can alıyor bu tenekeler. YASAKLAYALIM!!!

• Bırakmak istiyorum'u 3. kez izledikten sonra 3. denememde bıraktım gibi. 3 senedir günde 1.5-2 paket rahat içiyordum 48 gündür içmiyorum. Üniversite öğrencisiyim bırakmamın inadına bayağıdır geçirmediğim kadar berbat bir yaz ayı geçiyorum aile, iş, arkadaş ilişkileri ve maddiyat olarak ama direniyorum bakalım. Canım pek çekmiyor ama arada bir tane içsem ne olur ki düşüncesi bastırıyor. Neyse çok uzattım demem o ki umarım forumdan atmak istedikleriniz arasına girmem birdaha.
  • Benim komşu var sırf kendi çocuklarının yanında sigara içiyor diye adam yerine koymuyorum.
  • AÇILIN BEN GELDİM
  • - Asalım!

- Keselim!

- ...

Shrek çorum dublaj
  • Kendisine saygısı olmaması konusunda çok haklısın bence

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jack_fear

Etrafa zehir yayıyosun . Ciğerlerim senin yüzünden kötüleşiyor pasif içiciyim hakkımı ne bu dünyada nede öbür dünyada helal etmiyorum sana

Alıntıları Göster

Babana acıyorum ya.

• Evet mesela sigara içen birisinin forumdaki mesajlarını okuyunca sigara kokusunu geliyor, bilgisayar fanları bir anda sigara dumanı üretmeye başlıyor buna katlanamam daha fazla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi White Death -- 28 Temmuz 2019; 15:33:35 >
  • Bence icmeyenleri atalim pis fakirler

• Sigara değil vergi içiyoruz. Sigara içmeyen fetocu dur aksini iddaa eden suriyelidir.

• Ne bu şimdi? Forumda "Engizisyon mahkemesi" mi kuruldu?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.