Bildirim
Sigara içenleri forumdan atmalımıyız ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Eyvaah yandık -
atılmalı diyenler mesajı artılasın . belki utanıp kendileri giderler -
yalnız kaldım kalalı sigara içmeye başladım, şimdi bu konudan uzaklaşırken bir tane daha yakıyorum.
not: evet sigara içen o kokuyu alamaz ama içmeyen için, böyle dışarıda sigara içersin sonrasında kapalı bir mekana girdiğinde o yayılan koku ne kadar iğrençtir ama sigara içen bunun farkında değildir, kendi parfümünün kokusu alıyordur lakin bilmiyor ki. o güzelim parfüm leş gibi sigarasıyla karışmıştır. çay ocaklarındaki alaturka tuvalet kokusu gibidir hem bok hem çamaşır suyu kokuyordur. hele ki yanak yanağa selamlaşırken o ekşimsi baskın koku yok eder seni ama içiyorum neden çünkü tokalaştığım, sarıldığım bir insan yok. -
bu dünyada farklı bir tuzağa düşürülen insanlar var.
onlar her gün ucundan duman çıkan içerisinde eroin kadar bağımlılık yapıcı bir madde var olan 4000 küsür üzerinde zehir içeren bir çubuğu yaşadıkları her şeye sebep olarak yakar hale geliyorlar.
sigara içmen çok keskin bir madde bağımlılığıdır. bu dünyada ölüm fermanlarını verenler umutları bitirenler tekeller şirketler dünyanın yeni hegemonik gücleri tarafından yasal tutulmaktadır.
Allah aşkına uyanın. sigarada elde ettiğiniz tek şey 50 kuruşa saat başı içmeyen birindeki huzur keyif rahatlık seviyesine ulaşmak için 1 dal yakmaktır. kısacası krizi bitirmek için içiyorsunuz. içmediğiniz anlarda krizdesiniz ve içmeyen birisinden çok daha kötü durumdasınız. sigara kendi yaşattığı keyifsizliği 50 kuruşa 30 dakikalığına erteleyip sonsuza kadar sizi bu zincir programda ortalama ömürde 400 bin liranızı almak için programa koyulmuş bir madde bağımlılığıdır.
emre üstünuçar bırakmak istiyorum filmini izleyin ve kurtulun.özgür olun. suan ne yediginizin ne içtiginizin ne nefes almanın ne ciger kapasitenizin farkındasınız. merdiven bile çıkamaz hale gelirsiniz 50 nin üzerinde kansere sebep oldugunu yazmıyorum bile.
sigara 3. dünya ülkelerinde içilen insanı ticari olarak sömürme ve zihinsel olarak kontrol altında tutmak için yayılmış bir madde bağımlılığıdır. bu uyuşturucuyu rahatlıkla içinden yogurt aldıgınız bakkallarda bulabiliyorsunuz bu da içinde yaşadıgımız sistemin ne kadar insanlık düşmanı bir sistem oldugunu gösteriyor.
sigara, sigara içmeyen bir insan gibi hissetmek için içilir. bilmem anlatabildim mi. bunu kabul eden herkes sigaradan kurtulabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-406E52D83 -- 26 Temmuz 2019; 2:47:58 >
-
Sizin gibi yasakçı zihniyetten kurtulmak lazım önce. Sen bir şeyi oradan uzaklaştırdıkça ya da yasakladıkça ileride bunlar kontrolden çıkar. Önce şunları sonra bunları derken nur topu gibi bir diktatörlük ortaya çıkar.
Ben de bira kokusunu sevmiyorum kardeşim alkol içenler de uzaklaştırılsın. -
Hatta bir adım ileri gidiyorum. Araba kullananlar da uzaklaştırılsın. Kimseye yararları yok, üstelik havayı kirletip pis kokutuyorlar. -
Oldu paşam, başka emrin? -
Etrafa zehir yayıyosun . Ciğerlerim senin yüzünden kötüleşiyor pasif içiciyim hakkımı ne bu dünyada nede öbür dünyada helal etmiyorum sanaquote:
Orijinalden alıntı: pp_pp
Oldu paşam, başka emrin? -
Sigarayla kıyasladığı şeye bak . Araba dediğin şeyin yararları say say bitmez . En basitinden . Araba insana zaman tasarrufu yaptırır sigara insanın ÖMRÜNÜ ALIR . Tamammı Sigaranın kölesi olmuş zavallı sincapquote:
Orijinalden alıntı: Einar Solberg
Hatta bir adım ileri gidiyorum. Araba kullananlar da uzaklaştırılsın. Kimseye yararları yok, üstelik havayı kirletip pis kokutuyorlar. -
Sigara içmiyorum ama yasakçı zihniyeti sigaradan daha tehlikeli bir illet olarak kabul ediyorum.quote:
Orijinalden alıntı: jack_fear
Etrafa zehir yayıyosun . Ciğerlerim senin yüzünden kötüleşiyor pasif içiciyim hakkımı ne bu dünyada nede öbür dünyada helal etmiyorum sana
Alıntıları Göster -
Yasakçı zihniyet dediğin durumdan duruma değişir zina kumar vs beni gram ilgilendirmez bana zararı yoktur ettiği yaptığı kendine . Ama sigaranın ben icmesem bile banada zararı vardır . Bu mantıkla düşünüceksinquote:
Sigara içmiyorum ama yasakçı zihniyeti sigaradan daha tehlikeli bir illet olarak kabul ediyorum.
Alıntıları Göster -
Sonra bu ülkeden niye düzgün insan cıkmıyo cıkmaz tabi sürekli beyin hücrelerini öldürüp duruyolar sigara içen insan bana göre herşeyi yapabilir potansiyel suçludur. Cünkü sürekli beyin hücrelerini öldürüyolar sağlık lı düşünemiyorlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jack_fear -- 26 Temmuz 2019; 3:8:0 > -
Ona bakarsan senin mantığınla karbon salınımına sebep olan her şeyin, dolayısıyla bütün hayatımızdaki teknolojilerin ve rahatlıkların bize zararı var. Hayatı rahatlatıyor olsalar bile aslında dünyamızı, yani hem soluduğumuz havayı kirleterek sağlığımızı hem de gelecek nesillerimizi tehlike altına atıyor, o zaman her şeyi yasaklayalım. Bu yasakların sonu yok, çözüm de değiller. Çözüm bilinçlendirmekle, düzgün eğitim vermekle olur. Yasaklayarak ya da zam yaparak olmaz.quote:
Yasakçı zihniyet dediğin durumdan duruma değişir zina kumar vs beni gram ilgilendirmez bana zararı yoktur ettiği yaptığı kendine . Ama sigaranın ben icmesem bile banada zararı vardır . Bu mantıkla düşünüceksin
Alıntıları Göster
-
Ne alaka herşeyde yarar zarar vardır. En basitinde içtiğin her ilaçta bile olası yan etkiler zararları vardır. Ama yarar daha ağır bastığı için kullanırsın . Sigaranın ne yararı var ? Sende pasif içiçi ola ola yanmış hücreler dayı . Biraz evde takıl kendine gel uzaklaş şu yürüyen kokululardanquote:
Ona bakarsan senin mantığınla karbon salınımına sebep olan her şeyin, dolayısıyla bütün hayatımızdaki teknolojilerin ve rahatlıkların bize zararı var. Hayatı rahatlatıyor olsalar bile aslında dünyamızı, yani hem soluduğumuz havayı kirleterek sağlığımızı hem de gelecek nesillerimizi tehlike altına atıyor, o zaman her şeyi yasaklayalım. Bu yasakların sonu yok, çözüm de değiller. Çözüm bilinçlendirmekle, düzgün eğitim vermekle olur. Yasaklayarak ya da zam yaparak olmaz.
Alıntıları Göster
-
Sana cevap vereceğime duvara konuşurum, sende pasif içiciliğin tüketeceği bir beyin bile yokmuş.quote:
Ne alaka herşeyde yarar zarar vardır. En basitinde içtiğin her ilaçta bile olası yan etkiler zararları vardır. Ama yarar daha ağır bastığı için kullanırsın . Sigaranın ne yararı var ? Sende pasif içiçi ola ola yanmış hücreler dayı . Biraz evde takıl kendine gel uzaklaş şu yürüyen kokululardan
Alıntıları Göster -
Çay ocağında alaturka tuvalete mi kitlediler hocam, çok iyi betimledin de ondan -
Dünya'dan atmalı. -
Bence IQ su ortalamanın altında olanları atalım, malum sanal ortamdayız sigara kokusunu bilgisayardan karşı tarafa ulaşmıyor ama IQ ulaşabiliyor -
Gel at atabiliyosan kardeş.
yalnız kaldım kalalı sigara içmeye başladım, şimdi bu konudan uzaklaşırken bir tane daha yakıyorum.
not: evet sigara içen o kokuyu alamaz ama içmeyen için, böyle dışarıda sigara içersin sonrasında kapalı bir mekana girdiğinde o yayılan koku ne kadar iğrençtir ama sigara içen bunun farkında değildir, kendi parfümünün kokusu alıyordur lakin bilmiyor ki. o güzelim parfüm leş gibi sigarasıyla karışmıştır. çay ocaklarındaki alaturka tuvalet kokusu gibidir hem bok hem çamaşır suyu kokuyordur. hele ki yanak yanağa selamlaşırken o ekşimsi baskın koku yok eder seni ama içiyorum neden çünkü tokalaştığım, sarıldığım bir insan yok. |
bu dünyada farklı bir tuzağa düşürülen insanlar var.
onlar her gün ucundan duman çıkan içerisinde eroin kadar bağımlılık yapıcı bir madde var olan 4000 küsür üzerinde zehir içeren bir çubuğu yaşadıkları her şeye sebep olarak yakar hale geliyorlar. sigara içmen çok keskin bir madde bağımlılığıdır. bu dünyada ölüm fermanlarını verenler umutları bitirenler tekeller şirketler dünyanın yeni hegemonik gücleri tarafından yasal tutulmaktadır. Allah aşkına uyanın. sigarada elde ettiğiniz tek şey 50 kuruşa saat başı içmeyen birindeki huzur keyif rahatlık seviyesine ulaşmak için 1 dal yakmaktır. kısacası krizi bitirmek için içiyorsunuz. içmediğiniz anlarda krizdesiniz ve içmeyen birisinden çok daha kötü durumdasınız. sigara kendi yaşattığı keyifsizliği 50 kuruşa 30 dakikalığına erteleyip sonsuza kadar sizi bu zincir programda ortalama ömürde 400 bin liranızı almak için programa koyulmuş bir madde bağımlılığıdır. emre üstünuçar bırakmak istiyorum filmini izleyin ve kurtulun.özgür olun. suan ne yediginizin ne içtiginizin ne nefes almanın ne ciger kapasitenizin farkındasınız. merdiven bile çıkamaz hale gelirsiniz 50 nin üzerinde kansere sebep oldugunu yazmıyorum bile. sigara 3. dünya ülkelerinde içilen insanı ticari olarak sömürme ve zihinsel olarak kontrol altında tutmak için yayılmış bir madde bağımlılığıdır. bu uyuşturucuyu rahatlıkla içinden yogurt aldıgınız bakkallarda bulabiliyorsunuz bu da içinde yaşadıgımız sistemin ne kadar insanlık düşmanı bir sistem oldugunu gösteriyor. sigara, sigara içmeyen bir insan gibi hissetmek için içilir. bilmem anlatabildim mi. bunu kabul eden herkes sigaradan kurtulabilir. |
Sizin gibi yasakçı zihniyetten kurtulmak lazım önce. Sen bir şeyi oradan uzaklaştırdıkça ya da yasakladıkça ileride bunlar kontrolden çıkar. Önce şunları sonra bunları derken nur topu gibi bir diktatörlük ortaya çıkar.
Ben de bira kokusunu sevmiyorum kardeşim alkol içenler de uzaklaştırılsın. |
Oldu paşam, başka emrin?
|
Hatta bir adım ileri gidiyorum. Araba kullananlar da uzaklaştırılsın. Kimseye yararları yok, üstelik havayı kirletip pis kokutuyorlar.
|
pp_pp demiş ki; Mesajı Yerinde Gör
|
J jack_fear demiş ki; Mesajı Yerinde Gör
|
atatürk
einstein oppenheimer(atom bombasının babası) http://www.jusonline.nl/smokers/gallery01.html Şimdi uza... |
Hem üstteki mesajı atıyorsun hemde otomobil yasaklansın diyen arkadaşa o ihtiyaç diyorsun. Bende sana "uçağa biniyorsan hakkımı helal etmiyorum" "otomobil kullanıyorsan hakkımı helal etmiyorum" diyebilirim, ama niye diyebilirim hiçbir fikrin yok, çünkü onlar ihtiyaç senin gözünde, dünyaya ve sağlığına etkileri önemli değil. At gözlüğü takmışsın bir noktaya odaklanmışsın gözün başka birşey görmüyor körü körüne savunuyorsun. Neden gelişmiş ülkelerde dizel otomobiller (yıl belirterek, şu yıldan itibaren denilerek) yasaklanıyor, neden egzos emisyon ölçümündeki "basit bir yalan"a bakarak milyonlarca araç geri çağrılıyor firmalara milyarlarca dolar ceza kesiliyor, neden rüzgar ve güneş enerjisine bu kadar yatırım yapılıyor, neden sanayi tesisleri düzenli emisyon ölçümlerine mecbur tutuluyor, geridönüşüm neden önemseniyor hiç umrunda değil tabiki. Bir yandan sigara içenleri çevreye zarar vermekle suçlarken diğer yandan "o ihtiyaç" diyerek çevreye daha çok zarar veren şeyleri savunursan kendinle çelişirsin ve sözlerini kimse ciddiye almaz. Biraz araştır sera etkisi nedir, ozondaki delik neden önemli, küresel ısınmanın sonuçları nedir vs. sonra gelip böyle saçma sapan savunmalara girişme çevre konusunda. Seni tenzih ederek konuşuyorum, kendi sağlığına bu kadar düşkün olan arkadaşlar en zehirli yaşam formu olan şehirlerden uzak dursunlar bir zahmet, hergün yüzbinlerce aracın egzos gazını ciğerlerine çekiyorlar. Bol ağaçlı yeşillikli kırsal alanlara yerleşsinler, bu vesileyle yolda yürürken hiçkimsenin sigara dumanıda size denk gelmez, sizde kurtulursunuz sigara içenlerde.
|
Benzer içerikler
- inditex işe alım süreci
- hayır yapmak istiyorum ne yapabilirim
- başkasının instagram mesajlarını okuma
- dikiş aldirmak için nereye gidilir
- yüzüklerin efendisi kaç yüzük var
- penis nakli
- prompt mühendisliği nedir
- walmart dolandırıcılığı
- telegram indirim kanalları
- elektrikli bebek arabası
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X