Şimdi Ara

Babam siroz oldu. Lütfen içki içmeyin.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
124
Cevap
0
Favori
6.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, şu an moralim çok bozuk. Babamın siroz olduğunu öğrendik, uzun yıllar alkol kullanımı hepatit c taşıyıcılığıyla birleşince ortaya çıkan bu. 9 yıldır falan içkiyi bırakmıştı ama yine de olan olmuş. Hastalık ileri evresinde, yani karaciğer su toplamış ve tek tedavisi karaciğer nakli. Listeye almışlar ama bekleyeceğiz artık. Ne kadar üzüldüğümüzü anlatmaya kelimeler yetmez. Görünürde birşeyi yok ama içi çürüyor. Ne yapacağız bilmiyorum. Doktorlar mutlaka nakil demişler.

Ben hayatım boyunca bir damla bile alkol ağzıma koymadım, çünkü babamı gördüm sürekli içki masalarında. Annemler ne kadar uyardıysa da dinlemedi, başına bunlar geldi. Şu anda çok pişman. Konuyu içki meselesine çekmemenizi rica ediyorum, tek isteğim bu konuda dikkatli olmanız, zira çoğu insan içtiğinden hava atarak bahsediyor, bilsinler ki daha sonra bunlar oluyor. Benim babam da alkol uzmanı görür kendini ama ne yazık ki hasta şu an.

Dediğim gibi moralim çok bozuk, paylaşmak istedim. Okuduğunuz için teşekkürler. Dualarınızı da esirgemezseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BetterBosh -- 8 Mayıs 2010; 14:24:53 >

• Geçmiş olsun
  • Geçmiş olsun.
  • Geçmiş olsun!
  • Geçmiş olsun, umarım babanız çabucak atlatır hastalığını.
  • Çok geçmiş olsun.
  • Çok geçmiş olsun, umarım karaciğer kanserine çevirmez.
    Karaciğer kanseride alkol tabanlı bir hastalık.
    Acil şifalar versin Allah.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çok Geçmiş Olsun Dualarımız Sizinle...
  • Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar, Allah kimseye vermesin.
  • Geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KRHTH

Geçmiş olsun
  • Tanrı boşuna haram etmemiş.

büyük geçmiş olsun size
  • Benim babamdada karaciğer de su toplama var Harbiden acısı büyük yani bende böyle giderse içkiyi bırakıcam
  • Geçmiş olsun..
  • geçmiş olsun üzüldüm valla
  • geçmiş olsun.kendisi kaç yaşında ve kaç yıl ne sıklıkta alkol kullandı sorabilirmiyim sizce sakıncası yoksa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AteşliBöcük

Çok geçmiş olsun, umarım karaciğer kanserine çevirmez.
    Karaciğer kanseride alkol tabanlı bir hastalık.
    Acil şifalar versin Allah.

Kardeş nasıl moral veriyorsun öyle

Neyse çok geçmiş olsun en yakın zamanda nakil gerçekleşir inşaAllah. Hasta morali önemlidir babana hissettirmemeye çalış. Rabbim sağlık versin.
  • Geçmiş olsun.
  • Geçmiş olsun
  • Dostum geçmiş olsun
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.