Şimdi Ara

Sigara İçilmiş 2.EL Arabada Sigara Kokusu Çıkartılabilirmi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
8.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Gerçek anlamıyla Detaylı İç Temizlik işlemi yaptırırsanız kokunun kaynağını temizletmiş olursunuz ve koku gider. Bu işi garantili yapacak yerleri tercih ederseniz sorun yaşamazsınız.
  • Ben 2. El araç aldım önceki sahibi fosır fosur içmiş. sonax a 400tl bayıldım temizlettim. İlk bir hafta koku gelmedi, şimdi yine sigara kokuyor leş gibi. Mecbur biniyorum, bir daha 2. El araç alırken ilk şartım sigara içilmemiş olmasıdır!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bazi araclarda her parcayi komple sokup yikasan bile cikmaz.
    Ama az icilmisse defne sabunu alin aracin icine koyun 3-5 gunde butun kokuyu alir.

• 3 ay içmedim kendiliğinden gitti sigara kokusu
  • Detaylı oto yıkama ile sorunu çözdüm
  • Ben eskiden aracımda içiyordum.Kokmadığını sanıyordum ama hayatında hiç sigara içmemiş bir arkadaşım binince kusacam demişti.Sonra yeni araba aldıktan sonra benden önceki 2 sahibi hiç sigara içmemiş.Bende içmedim hiç.Uzun yolda içesim gelince üşenmeden kenara bile çektim.

Maalesef bu koku çıkmıyor detaylı bir temizlikte ancak koku azalabilir.
  • Eğer arabayı alacağınız arkadaş camları kapatıp arabanın içinde leş gibi sigara iciyorsa koku arabanın cigerine siner haklisiniz. Ama şöyle diyeyim 200 tlye mal olur.

Benim bindigim arabaların kokusunu çok rahat kendim çıkarıyorum. 1. Ayarda açarım klimayi cami 3 parmak aralarim emzik gibi çeker.

• Arkadaşım sigara içilmiş Opel Astra H kasa almış ve detaylı iç temizlik yaptırmıştı, direkt olan sigara kokusu gidiyor, ama her bindiğimizde genzimizi yakan, kuaför malzemeleri kokusuyla sigara kokusu karışımı devam ediyordu. İmkan ve bekleyecek zaman varsa, sigaraya karşı sizin kadar hassas birinin kesinlikle almaması gerekir.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.