Şimdi Ara

Sigara İçtim Kafam Güzel Oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3 ayda bir paket alan birisiyim o da genelde 4-5 liralık bir şey olurdu ve içime çekmezdim böyle duman üflerdim eğlenirdim kendi çapımda , bugün Winston kırmızı kısa aldım eve gittim güzelce kırmızı paketini okşayarak açtım geleneksel kav marka kibritle yaktım içiyorum ama içime çekmiyorum dedim kendi kendime 8 liraaa verdim lan borumu ** dedim içime çektim neyse sigarayı yarılayamadan böyle kafamın güzel olduğunu hissettim lan bayılcam diyorum harbi korktum bayılmıyom ama böyle ameliyattan yeni çıkanlar olur ya hani böyle buhar yüzünüze yüzünüze gelir öyle gibi bir şey oldu korktum noluyor lann diyorum bi taraftan da ölürmüyüm acaba diye düşünüyorum sonra çıktım hava falan aldım 2-3 dakikaya geçti etkisi sizde de öyle mi oluyor içince olmuyursa niye bende böyle bir şey oldu .s .s değerli cevaplarınızı bekliyorum

• sonrasında bi bok olmuyor.Anca vücut nikotin isteyince yakıyorsun bi dal.
  • Okumayın bi liselinin sigarayla tanışma hikayesi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nikoteinden hocam beyin çok mutlu oluyor. Bişi salgılanması artıyor diye oluyormuş. Banada oluyor arada çarpıyor sanki güneş gibi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sigarayı içine çektin biraz dumanlandın ve ölür müyüm lan acaba dedin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chadol

3 ayda bir paket alan birisiyim o da genelde 4-5 liralık bir şey olurdu ve içime çekmezdim böyle duman üflerdim eğlenirdim kendi çapımda , bugün Winston kırmızı kısa aldım eve gittim güzelce kırmızı paketini okşayarak açtım geleneksel kav marka kibritle yaktım içiyorum ama içime çekmiyorum dedim kendi kendime 8 liraaa verdim lan borumu ** dedim içime çektim neyse sigarayı yarılayamadan böyle kafamın güzel olduğunu hissettim lan bayılcam diyorum harbi korktum bayılmıyom ama böyle ameliyattan yeni çıkanlar olur ya hani böyle buhar yüzünüze yüzünüze gelir öyle gibi bir şey oldu korktum noluyor lann diyorum bi taraftan da ölürmüyüm acaba diye düşünüyorum sonra çıktım hava falan aldım 2-3 dakikaya geçti etkisi sizde de öyle mi oluyor içince olmuyursa niye bende böyle bir şey oldu .s .s değerli cevaplarınızı bekliyorum

yol yakınken bir daha içme kardeş sigara kötüdür aradan 15 sene geçtikten sonra bırakmak daha zor sen şimdiden bırak

• kardeşim ilk 'beyin hücrelerini öldürme' savaşını kazanmışsın. hayırlı olsun. doğaldır. içine çekmediğin için daha öncesinde yaşamamışsın. %97'ye olmuştur bu abartmaya gerek. 2. ayında tamamen geçer herhalde. tadını çıkar sen yavaş yavaş kendini öldürmenin.

edit: eksi verenler oluyor da belirteyim içiciyim. neyi değiştiricekse... yaptığın şeyi bilmek ayıp değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi peyotenin yararları -- 23 Aralık 2014; 18:16:24 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gidip winston kırmızı çekersen olur. Winston gri al o yapmaz sanırım.

• Bu paket bitsin sonra içmem
  • Nefes almayı unutma dönmez

• ilk sigara vurur
  • Sigara içmeyen insanlarda, dumanı içine çekince olan bir durum sadece sende olmuyor. O kafanın büyüğünü ve ayakta duramağını düşün, işte oda soba zehirlenmesi oluyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.