- Afiyet oLsun size, helvanızı da yeriz nasipse. Un helvası: 1.5 su bardağı un, 2 su bardağı şeker, 1 paket margarin, 2,5 su bardağı su
- Tıp Fakültesi Göğüs Hastalıkları Bölümü TeL: 0 212 ...
- Bu son uyarıydı... Gideceğin adresini biliyoruz!
haha
süper
bencede cok iyi olur yapsalar
penguen dergisinin verdiği sigara paketlerinin üstüne yapıştırılabilicek olan yazılardır. _sigara öldürür, otlakçılık süründürür. _paketlemeden nce zikimize, daşşağımıza sürdük! _içme içme... lan içtin mi? içme içme... lan!! _sigara içme pipin düşer. _bak alkole bişey demiyorum... _bari dumanı içine çekme ya... _eyvah mahmut hoca... _bak hala! _annene babana söylemezsek en adi tekeliz biz! _bok mu var! _seni türk hekimlerine emanet ediyoruz. _yak ama üzerine benzin dküp yak. _bek dudak tiryakisiyim ama angelina jolie'nin dudaklarının... _sakın içme içince bitiyor. _bitti canım kalmadı ıyyy! _bu son uyarıydı adresini biliyoruz
quote:
Orjinalden alıntı: mehmet2468
penguen dergisinin verdiği sigara paketlerinin üstüne yapıştırılabilicek olan yazılardır. _sigara öldürür, otlakçılık süründürür. _paketlemeden nce zikimize, daşşağımıza sürdük! _içme içme... lan içtin mi? içme içme... lan!! _sigara içme pipin düşer. _bak alkole bişey demiyorum... _bari dumanı içine çekme ya... _eyvah mahmut hoca... _bak hala! _annene babana söylemezsek en adi tekeliz biz! _bok mu var! _seni türk hekimlerine emanet ediyoruz. _yak ama üzerine benzin dküp yak. _bek dudak tiryakisiyim ama angelina jolie'nin dudaklarının... _sakın içme içince bitiyor. _bitti canım kalmadı ıyyy! _bu son uyarıydı adresini biliyoruz
içmeyen ölür
Her Nefis Ölümü Tadacağı İçin Sigara İçende Ölücek , İçmeyende
çok süper olmuş ellerine sağliık
_paketlemeden nce zikimize, daşşağımıza sürdük! _eyvah mahmut hoca... _sakın içme içince bitiyor.
bunlar bombaymış resmen koptum
süperler
puahah xD süper ya eline sağlık
sigara kalorimi kazandırıyormuş yuh
Sigara insanı yavaş yavaş öldürür Arkasındada bu yazıyo Zaten Kimin Acelesi Varki
Laz ın bitanesi(Laz arkadaşlar varsa alınmasın alınadabilirler ) bi markete gidiyor bi Winston istiyor alıyor Winstonu üzerinde cinselliği öldürür vb bi yazı vardı tam hatırlamıyorum onu görüyor ve paketi fırlatarak Al da şunu bana şunun öldüreninden ver diyor