Şimdi Ara

Sigara Paketlerinin Üstündeki Yazılara Uyuz Oluyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
4.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eskiden ne güzel paketlerin üstünde abuk subuk yazılar yoktu paketler daha bir güzeldi Marlboro yazısı daha bir güzeldi şimdi sanki bilmiyormuşuz gibi ya da içenlerin çok da umrundaymış gibi yazılar çıkardılar gerçi yeni çıkarmadılar ama ben hep uyuz olurdum içen tanıdığım herkeste öyle düşünüyor şimdi diceksiniz içmeyenler başlamasın diye tamamda sigaranın zararlı olduğunu herkes biliyor zaten paketlerin sol tarafında sağlığa zararlıdır yazısı var o yetiyodu.

• katılıyorum. İlerde resimlerde koyacaklar.

Herşey avrupa birliği için. Avrupada da böyle, almayadan tanıdıklarımız gelmişti onların paketlerinde de böyle kocaman yazılar vardı. İngiltere de de reism koyacaklarmış, ciğer ve ölü insan reismleri falan. İçen yine içer bi engel teşkil etmiyor ki.
  • Sigaradan sogumuşsun bak işe yaramış demekki
  • Ayrı bi zevk katıyo
  •  Sigara Paketlerinin Üstündeki Yazılara Uyuz Oluyorum
  • Bence güzel bir uygulama. Belki denk gelir de, bir kişi bile bu zararları gördüğünde rahatsız olup bırakmaya karar verirse yeter.
  • quote:

Orjinalden alıntı: celalcaner2

Sigaradan sogumuşsun bak işe yaramış demekki

Sigaradan değil paketten soğudum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: kamiloglu

kimse içmez ya böyle bişey koysalar

• İçmeyin şu zıkkımı bizim mal bi arkadaş var geldi bizim evde 1 paket içti bi de paketi saklamam için bana verdi bende attım..
    sigara kokusu hala evden çıkmadı
    iğrenç bi kokusu var+estetik değil
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yazılımcı Online

katılıyorum. İlerde resimlerde koyacaklar.

Herşey avrupa birliği için. Avrupada da böyle, almayadan tanıdıklarımız gelmişti onların paketlerinde de böyle kocaman yazılar vardı. İngiltere de de reism koyacaklarmış, ciğer ve ölü insan reismleri falan. İçen yine içer bi engel teşkil etmiyor ki.

avrupada resim var yazilarin beraber resimi goren normal bir insan olsa korkar icmez ama genede iciyorlar anne karnindaki bebegin resmi bile var cok korkunc ama bence cok dogru birsey cocuklar icin
  • araştırmalara göre bu yazı pek etki etmiyor ancak resimli olursa çok fark ediyormuş.
  • Hem şık hemide CooL.

• quote:

Orjinalden alıntı: linn

quote:

Orjinalden alıntı: Yazılımcı Online

katılıyorum. İlerde resimlerde koyacaklar.

avrupada resim var yazilarin beraber resimi goren normal bir insan olsa korkar icmez ama genede iciyorlar anne karnindaki bebegin resmi bile var cok korkunc ama bence cok dogru birsey cocuklar icin

evet küçük yaştaki çocuklar için etkili bir yöntem.

@QueenElizabeth nerde satılıyor bunlar. Tobacco Shooplarda var mıdır?

• Konulan yazı sayısı: Milyonlarca
    Şeyine takan sigaracı vatandaş sayısı: 0

Konulan sembollü uyarı sayısı: Yüzlerce
    Şeyine takan erotik filmci -18, korku filmci -10 yaş vb. vatandaş sayısı: 0

Konulan uyarı sayısı: Binlerce
    Şeyine takan çimlere basan vatandaş sayısı: 0

Konulan uyarı sayısı: Binlerce
    Şeyine takan havuzcu çocuk sayısı: 0

== "THE END" never comes... ==
  • quote:

Orjinalden alıntı: QueenElizabeth

Hem şık hemide CooL.

ooo canımı çektridin

edit:kullanmam.
  • Arkadaşımda Metallica yazanı vardı. Nerden temin ettiğini bilmiyorum Bunuda googlede gördüm koyim dedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QueenElizabeth -- 5 Ekim 2008; 22:53:30 >
  • Sigara Paketlerinin Üstündeki Yazılara Uyuz Oluyorum

zaten onun ıcın koyuyorlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: De Morgan

İçmeyin şu zıkkımı bizim mal bi arkadaş var geldi bizim evde 1 paket içti bi de paketi saklamam için bana verdi bende attım..
    sigara kokusu hala evden çıkmadı
    iğrenç bi kokusu var+estetik değil

Estetik olduğu için içmiyoruz zaten sen fanta-cola vb sevdiğinden içiyorsan bende bunu sevdiğimden içiyorum tek fark benimki daha zararlı.
  • kaçak sigarada bile var abim getiriyo israilden 'smoking kills' yani TR ye ozel bişey degil yanlız bu yeni gelen winston larda yoktu kafam karıştı
  • Koyarım cebime sigara içersem çıkarırım bi tane sigaraya bakmadan yada tabaka alırım,ama içine koymak zor geliyor..
    Kaç para o resimdeki dalgamanço?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.