Şimdi Ara

Sigara Şarap'la mı Yıkanır ? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
54
Cevap
1
Favori
111.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ziraat mühendisiyim
  • ben marlboro tütünü alkolle ve başka kimyasallarla yıkanıyor diye duymuştum.
  • Net bilgi var mı
  • Camel gibisi yok gerisi yalan
  • 6 bucuk liraya aldığın sigaradan şarapmı yıkanmasını bekliyorsun ?
  • 2004 de 750.000tl marlboro
  • Herif virginia tütününe kalitesiz demiş ya la
  • quote:

Orijinalden alıntı: crow

evet vardır,şarapla yıkanır!...
    sigara içip içmemek sizin dini inanışınıza kalmış artık!

The bomb has been planted.
  • sadece Parliament tütünü şarapla yıkanıyor diye biliyorum
  • yıkamanın amacı ne kafa yapmıyor zaten? ayrıca daha pahalı olması gerekirdi şarap viski falan diyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Real1256

Öyle birsey yok , öyle birşey olsa o sigara o fiyatta olmazdı , pahalı dersen bir malbora yaklasık 750 bin liradır vergileri cıkarsan hem de icilmesi de mekruh degil haram olurdu

Philip Morris'in üretim tesisleri bana 2 dakika uzaklıkta.Marlboro'nun tütününün şarapla yıkandığı olayı gerçek.Paketi açtığınızda Marlboro'nun kokusu farklı gelecektir .

Yalnız sadece Marlboro 'nun tütünü şarapla yıkanıyor . Orada çalışan yakın tanıdıklarım var , oradan biliyorum .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asil Türk Kanı -- 6 Aralık 2013; 19:41:55 >
  • İsterse 2 ay şarap banyosu yaptırsın, tütünü içime hazırlamak için kuruturken ilk önce o alkol molekülleri uçup gidecek, geriye sadece kokusu kalır en fazla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SarımsaklıSamırsak

sadece Parliament tütünü şarapla yıkanıyor diye biliyorum

+ marlboro olarak biliyorum ben de.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Philip Morris fabrikasında şarap havuzu gibi birşey vardı hocam kendi gözümle gördüm.Hatta içerisi ıslak tütünlerden dolayı çok fena kokuyordu , maske falan takıyordu çalışanlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: grafiker

KANKA SEN BİLİNÇLİ BİE KEŞH SİN GALİBA
    quote:

Orjinalden alıntı: thedevilslieutenant

ulan cidiye alıp açıklama yazıyoruz da neye yarıyor kendi vaktimizi yiyoruz yokyere

• Kırmızı Winston viski ile yıkanıyor demişlerdi doğru mu yanlış mı bilmiyorum bende
  • kent switch akar
  • Yıl olacak 2014 hala sigarayı mübah sayanlar var.Sigara haramdır beyler sırf haram değil diye içenler içmesinler.

• quote:

Orijinalden alıntı: KKM

benim bildiğim(doğru olup olmadığı kuşkulu ama....) mavi vbandrollü (kaçak)MALbora tütünü sarılmadan önce şarap ile yıkanıyor... hatta sigarayı alıp koklayın merak ederseniz...

Bende kaçakları yıkıyorlar diye biliyorum
  • parlıamenti şarapa yıkanıyor diye duydum ve dil atmıştım gerçekten güzel bir tat var şarap mı değil mi bilemem
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.