Şimdi Ara

Sigara sesi güzelleştirir mi? TARTIŞMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
3.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler benim merak ettim bir konu var etrafımda tanıdığım insan var 10-15 senedir arkadaşız 10-13 yaşları arası
    bunun sesi bu kadar güzel değildi sigara içiyormuş o zamanlar ama fazla değil 1 haftada 1 kere sonradan alışkanlık yaptı
    ailesinin haberi oldu filan 13 yaşından beri içmeye başladı şimdi 18 yaşında sesi acayip güzel türkü filan söylüyor
    yine aynı şekilde çoğu ünlüler sesi güzel ve sigara içiyor ben çoğu ünlü dedim bazılarının sesi o kadar iyi değil aklıma gelen Teoman var Sıla'da içiyor
    yine aynı şekilde yine sayabiliriz acaba bu sigara'dan mı kaynaklanıyor yoksa ses tellerinin belli bir yaştan sonra yerine oturması mı?
    benim sesim kötünün biraz üstü ama bass filan yapınca fena durmuyor fakat akustik ise tam ölü

Gözlemlediğim bir olay var birgün 2-3 dal sigara içdiğim sesimde değişme oldu inanılmaz şekilde benim sesim kalın inceldi bir anda
    Not:bahsettiğim kişi bayan acaba bundan kaynaklanıyor olabilir mi?Sigara içmiyorum

Edit: konu yanlışsa yöneticiler uyarsın beni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elreond -- 4 Ekim 2014; 22:14:43 >

• Travesti olursun kardeşim

İÇMEYIN!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FugaziBK -- 4 Ekim 2014; 22:13:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 'Cogu unluler sarki iciyor'

• Sarki iciyordan sonrasina pek luzum kalmadi

• O onlarin sesiyle ilgili belkide sen icsen sesin borazan gibi olabilir bilemiycem

• Yumurtanın beyazını içersen sesin güzelleşir knk

• Evet sigaranin seste bir toklasma yarattigi bir gercek.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir bira sarhoş eder mi ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Pardon beyler benim hatam kelime hatası yapmışım k.b
  • quote:

Orijinalden alıntı: MüminKardeş

O onlarin sesiyle ilgili belkide sen icsen sesin borazan gibi olabilir bilemiycem

Benim bahsettiğim konuda o ben içmem işte arkadaşlar filan ikram etti 2-3 dal içtim ertesi günde sanırım 1 dal ondan sonra incelme oldu sesimde
    şarkıda söylemek istiyorum zaten ama sesim o kadar iyi olmadığı için çekiniyorum acaba bu olaydan olabilir mi dedim
  • İçtim Yabanci sarkilara cover yaparak geçimimi sağlıyorum

• Cinsel organ gibi sesim var sigara içiyorum

• Boş sigara içmezsen güzelleşir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • He kardeş bülbül gibi oluyorsun he

• Hayır aksine clean vokalinizin içine eder. Ama balgam vs oluşmasını sağladığı için brutal vokale katkısı olabilir.

Ayrıca tiz seslere çıkmanızı da engeller büyük ihtimalle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fullmetal Chemist -- 4 Ekim 2014; 22:22:40 >
  • En büyük örneği Neşet Ertaş'tır. Doğrudur
  • benim kuzenin sesi çok güzel 2-3 sene önce sigaraya başladı ama önceki sesini bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ketto plazma

Hayır aksine clean vokalinizin içine eder. Ama balgam vs oluşmasını sağladığı için brutal vokale katkısı olabilir.

Ayrıca tiz seslere çıkmanızı da engeller büyük ihtimalle.

senin dediğinde doğru ama her insanda aynı etki yapmaz bence
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.