Şimdi Ara

sigaradan eski tadı alamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
1
Favori
12.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ben sigaraya başlayalı 2 sene falan oldu hep winston murattı arasında döndüm çok iyiydi tatları falan ama 1-2 aydır tat alamıyorum kimseye böyle oldumu sigara değiştirmemmi lazım sizce sigara önerilerinizi bekliyorum?

• bağımlılık yapsın diye içine çok kimyasallar katıyolar buda tat ve koku alma duyularına zarar veriyor. doğal tütüne yönel yada komple bırak. bende iş olsun diye içiyorum sırf
  • bence bırak yoksa hiçbirşeyden tat alamazsın
  • çok kötü birşey ya sigaraiçtiğini anlamıosn
  • Bıraktım mutluyum tavsiye ederim. yolun başındasın daha fazla kendine zarar vermeden bence sende bırakmalısın.
  • bende serhattı içiyorum
  • banada olmuştu, tavsiyem bırakman ama daha ağır bi sigara içmen yardımcı oluyor. ilk başta beğenmeyeceksin 3-4 paketten sonra alışıyosun. camel soft tavsiye ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Puff tadı az geliyor
    geçen yıl açıldı
    Kolanın tadı bozuldu...
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 4 yil sigara ictim, 1.5 yil once biraktim. O yuzden yardimci olamicam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MetalurjistOguz -- 15 Ocak 2013; 17:16:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uyumsuz insan

banada olmuştu, tavsiyem bırakman ama daha ağır bi sigara içmen yardımcı oluyor. ilk başta beğenmeyeceksin 3-4 paketten sonra alışıyosun. camel soft tavsiye ederim.

kardeşim buaralar winston blue içiorm 1 paket içsemde kesmiyor artı tatta alamıyorum , camel soft veya parliament reserve başlasam geçermi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: angelmelek

quote:

banada olmuştu, tavsiyem bırakman ama daha ağır bi sigara içmen yardımcı oluyor. ilk başta beğenmeyeceksin 3-4 paketten sonra alışıyosun. camel soft tavsiye ederim.

kardeşim buaralar winston blue içiorm 1 paket içsemde kesmiyor artı tatta alamıyorum , camel soft veya parliament reserve başlasam geçermi?

ben parliamentten camel softa geçtim gayet memnunum, gerçi şu bi kaç gündür gribim bundan dolayı kent switch içiyorum, mentolsüz halide baya hoşuma gitti.
  • Aynisi banada oldu. Hep wins iciyodum arada muratti camel parliament ve marlboroda icerdim. Artik hicbirinden zevk almiyorum. Camel black ic sen bitek o zevk veriyo artik bana

• quote:

Orijinalden alıntı: HobyteBayFrodo

Aynisi banada oldu. Hep wins iciyodum arada muratti camel parliament ve marlboroda icerdim. Artik hicbirinden zevk almiyorum. Camel black ic sen bitek o zevk veriyo artik bana

camel box denedim oda kötü geldi camel black zevk verirmiki .s (sende benım gibi denedinmi çoğu sigarayı belki bu zevk verir diye)
  • İlk sigaram camel white. paketi ortaya attığın zaman bi şeklin var. tat konusuna gelirsek. winston bozdu tütünü kalitesiz artık kesinlikle bırak. parlamente hiç bulaşma ben hiç sevmiyorum. tadı gerçekten çok kötü. monte carlo içtim çok iyiydi. ama oda bozdu. kıs kırmızı içiyordum. baktım olmicak. camel black içtim. alışmadan mideni bulandırıyor ama alışınca hem kesiyo hemde çok güzeldir. camel white da tütünlerin aralıkları fazla. camel blackde sıkışık tütünler. camel softsa tam ortası. şuan camel soft kullanıyorum. piyasadki en iyi tat veren sigara o şuan her türlü kapışırım odadaki arkadaşlarımdan birisi lm (laz malborası) içiyor oda güzel ama ağır. diğer arkadaşım lark kullanıyor uzun mavi lark. winstondan kat kat iyi. içiliyo yani ama tütün tadı diyosan camel soft. malborada kullandım ama artık tat falan kalmadı. camel serisi git kardeşim. şaşmam artık camelden.

• Zamlardan dolayıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kekum

İlk sigaram camel white. paketi ortaya attığın zaman bi şeklin var. tat konusuna gelirsek. winston bozdu tütünü kalitesiz artık kesinlikle bırak. parlamente hiç bulaşma ben hiç sevmiyorum. tadı gerçekten çok kötü. monte carlo içtim çok iyiydi. ama oda bozdu. kıs kırmızı içiyordum. baktım olmicak. camel black içtim. alışmadan mideni bulandırıyor ama alışınca hem kesiyo hemde çok güzeldir. camel white da tütünlerin aralıkları fazla. camel blackde sıkışık tütünler. camel softsa tam ortası. şuan camel soft kullanıyorum. piyasadki en iyi tat veren sigara o şuan her türlü kapışırım odadaki arkadaşlarımdan birisi lm (laz malborası) içiyor oda güzel ama ağır. diğer arkadaşım lark kullanıyor uzun mavi lark. winstondan kat kat iyi. içiliyo yani ama tütün tadı diyosan camel soft. malborada kullandım ama artık tat falan kalmadı. camel serisi git kardeşim. şaşmam artık camelden.

camel box la softun arasında fark varmı ben 1 kere box aldım soft hiç almadım en iyi hangisi camel serisinden daha doğrusu sofmu daha iyi boxmı

• Toptan cevap vereyim.

Sigaradan tat alamıyorsan 1 paketliğine de olsa sigaranı değiştir kesinlikle iyi geliyor.
    Veya hasta olmuşsundur tat alamazsın normaldir.
    Camel ın box ile softu arasında bayağa bir fark var. Box sert soft ise ımmmm candır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jim*

Toptan cevap vereyim.

Sigaradan tat alamıyorsan 1 paketliğine de olsa sigaranı değiştir kesinlikle iyi geliyor.
    Veya hasta olmuşsundur tat alamazsın normaldir.
    Camel ın box ile softu arasında bayağa bir fark var. Box sert soft ise ımmmm candır.

L&M'ye ara mı verdiniz ankara beyefendisi camel içilmiş sanki bu aralar
  • ota başla
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kekum

İlk sigaram camel white. paketi ortaya attığın zaman bi şeklin var. tat konusuna gelirsek. winston bozdu tütünü kalitesiz artık kesinlikle bırak. parlamente hiç bulaşma ben hiç sevmiyorum. tadı gerçekten çok kötü. monte carlo içtim çok iyiydi. ama oda bozdu. kıs kırmızı içiyordum. baktım olmicak. camel black içtim. alışmadan mideni bulandırıyor ama alışınca hem kesiyo hemde çok güzeldir. camel white da tütünlerin aralıkları fazla. camel blackde sıkışık tütünler. camel softsa tam ortası. şuan camel soft kullanıyorum. piyasadki en iyi tat veren sigara o şuan her türlü kapışırım odadaki arkadaşlarımdan birisi lm (laz malborası) içiyor oda güzel ama ağır. diğer arkadaşım lark kullanıyor uzun mavi lark. winstondan kat kat iyi. içiliyo yani ama tütün tadı diyosan camel soft. malborada kullandım ama artık tat falan kalmadı. camel serisi git kardeşim. şaşmam artık camelden.

camel box la softun arasında fark varmı ben 1 kere box aldım soft hiç almadım en iyi hangisi camel serisinden daha doğrusu sofmu daha iyi boxmı

box la soft aynıdır filitre farklılığı var biraz. softun filtresi daha yoğun içeri daha az duman veriyor. soft ta tat konusu daha iyidir. camel soft daha iyidir anlayacağın. camelin hepsini kullandım. soft kullanıyorum şuan. he ama bozarsa camel white içerim.

• quote:

quote:

Hocam bu senin için bir fırsat bence , bırakmayı denenmelisin hemen bence

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.