Şimdi Ara

SİGARADAN TİKSİNMEYE BAŞLADIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aşağı yukarı 1 2 senedir içiyorum. Uzun zamandır da camel içiyorum. Fakat son bi haftadır kokusundan da tadından da rahatsız olmaya başladım. Markayla alakalı değil ne içersem içeyim aynı. İçmeyince nikotin eksikliğinin sonuçları vuruyor bu yüzden günde 3 5 dala düşürdüm bırakmak üzereyim. Birden bire ne oldu böyle ki? Anlam veremiyorum normalde zevkini ala ala içer hiç bırakasım yok derdim. Çok kötü tat almaya başladım. Başım ağrıyor yakıyorum 1 dal yarısına geldiğimde tiksinip atıyorum zorakin içiyorum. Var mı mantıklı açıklaması olan? Çok bırakmayı denedim o dalı yaktıktan sonra tekrar başladım hep. Şimdi başlamam için hiç neden kalmadı. Holley

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Sigaradan Bir Anda Tiksinmeye Başlamak

Sigaradan tiksinmek, bazı insanlar arasında yaşanan ani ve beklenmedik bir durumdur. Bu olay, daha önce sigara içen kişilerde, aniden sigaradan tiksindiklerinde ve sigara isteği duymadıklarında meydana gelir.

Sigaradan Tiksinme Nedenleri

Sigaradan tiksinmenin kesin nedeni bilinmemekle birlikte, bazı olası faktörler şunlardır:

• Fizyolojik Değişiklikler: Sigarayı bırakmak, vücutta nikotin çekilmesine neden olur. Bu çekilme belirtileri arasında tiksinme, mide bulantısı ve hatta kusma yer alabilir.
    • Psikolojik Faktörler: Sigarayı bırakmaya yönelik bilinçaltı bir istek veya sigaranın artık hayatınızda bir yerinin olmadığını kabul etmek, tiksinme duygularına yol açabilir.
    • Dış Faktörler: Dumanın rahatsız edici kokusu veya sigara içenlerin görünümü gibi çevresel faktörler, sigaradan tiksinmenizi tetikleyebilir.

Sigaradan Tiksinme ile Başa Çıkma

Bir anda sigaradan tiksinmeye başladıysanız, bu durumdan en iyi şekilde yararlanmak için yapabileceğiniz birkaç şey vardır:

• Duygularınızı Kabul Edin: Tiksinme hissine direnmeyin. Bu, sigarayı bırakma yolunda ilerleme kaydettiğinizin bir işaretidir.
    • Sigara İçme İsteğinize Dikkat Edin: Sigara içme dürtüleriniz olduğunda, onların geçeceğini bilin. Dikkatinizi dağıtmak için derin nefesler alın veya yürüyüşe çıkın.
    • Başkalarından Destek Alın: Aileniz, arkadaşlarınız veya bir destek grubundan yardım isteyin. Başkalarıyla konuşmak ve deneyimlerinizi paylaşmak, motivasyonunuzu yüksek tutmanıza yardımcı olabilir.
    • Sağlıklı Alternatifler Bulun: Nikotin eksikliğinizi gidermek için şekersiz sakız çiğnemek veya egzersiz yapmak gibi sağlıklı alternatifler arayın.

Sigaradan tiksinmenin nedenleri ne olursa olsun, bu durum sigarayı bırakma yolunda önemli bir fırsattır. Bu duyguları kucaklayarak ve sağlıklı başa çıkma mekanizmaları uygulayarak, bağımlılığınızı bırakabilir ve daha sağlıklı bir hayata adım atabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • nikotinlerin hepsi aynıdır hepsi fare zehridir çok doğru yoldasın. söyle söyleyeyim dünyada insanları 1 şeytan ve nefis çok ağır kandırır 2 sigara ve diğer uyuşturucular. allen carr ve emre üstünuçarı takip et ve sigaradan kurtul. o madde sandığın şeyleri yapmıyor. zaten dogru yola girmişsin. bırakmak istiyorum filmini izle. istersen sana yardımcı linkler de gönderirim saglıcakla kal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-406E52D83 -- 7 Temmuz 2019; 2:16:37 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• çerez niyetine şunu izle güzel anlatıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-406E52D83

nikotinlerin hepsi aynıdır hepsi fare zehridir çok doğru yoldasın. söyle söyleyeyim dünyada insanları 1 şeytan ve nefis çok ağır kandırır 2 sigara ve diğer uyuşturucular. allen carr ve emre üstünuçarı takip et ve sigaradan kurtul. o madde sandığın şeyleri yapmıyor. zaten dogru yola girmişsin. bırakmak istiyorum filmini izle. istersen sana yardımcı linkler de gönderirim saglıcakla kal
    Teşekkür ederim fakat sigaranın ne lanet bişey olduğunu. tam olarak biliyorum. Çokca kez araştırdım okudum diyebilirim. Bırakmak benim için zor değil sadece isteyememiştim bu zamana kadar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nargile'ye basla.. Hic dusunme bile

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sıkılmaya başladım sanki :(
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.