Şimdi Ara

sıkılmaya başladım sanki :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
3.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 9. ayım bu benim bu spora başlayalı. kendi yemeğimi kendim yapmaya çalışırım. tavuk olsun makarna olsun pilav olsun. artık nedense sıkılmaya başladım sanki. yemek yapmaktan falan. salona gitmekten. hatta yakınımdakilere söylesem sıkılmaya başladım artık diye küfür ederler dalgasına :) sen mi bırakacaksın, bu kadar uykusuna kadar dikkat eden sen mi bırakacaksın diye. nedenini bilmiyorum biraz değişiklik mi yapmam lazım. 1 hafta falan ara mı versem diyorum salona falan. yani değişiklik olur belki geri hevesim gelir diye.

• Banada oluyor bazen 8. aydayım bende.. İnsan bıkıyor bir yerden sonra dolapta hazır yemek dururken kendim yapıyorum..
  • mekan değiştir.değişiklik iyi geliyor.en azından bende böyle oldu,yeni rakipler bulmalısın ki isteğini kaybetmeyesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halfmoon37

Banada oluyor bazen 8. aydayım bende.. İnsan bıkıyor bir yerden sonra dolapta hazır yemek dururken kendim yapıyorum..

sizinkiler ne diyor yeniden yemek yapmana ? bizimkiler biraz sıkıntı ya.
  • Salon değiştir. Ben Jatomi'ye gidiyorum, farklı şubelere de girebiliyorum üyeliğimle. Geçen Trump'a gittim, yeniden aşık oldum spora. 6 ay oldu benimde. Değişiklik yapmak şart bence. Özellikle salon önemli faktör. Sıkıyor sürekli aynı yer.
  • Bir ay kadar ara verip o sürede yüzmeye falan gidebilirsin. Hem kısa bir değişiklik olmuş olur, hem de vücudunu dinç tutmuş olursun.
  • Annem bulaşık yıkamakdan çıldıracak artık o kadar diyeyim. Makinada yetişmiyor artık.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ben çalışırken çok yoruluyorum
    geçen yıl önce açıldı
    Çok sıkılıyorum
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Spordan değil de özellikle her gün tavuk yemekten bıktım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neredesin Sen

Spordan değil de özellikle her gün tavuk yemekten bıktım.

http://www.youtube-gir.com/playlist?list=PL65829B36F529FF67

O zaman her gün tavuk yemeyin.. Şu videoları bir inceleyin eminim hoşunuza giden ben bunu yaparım ya diyeceğiniz bir şeyler çıkacaktır.
  • Çok sıkıyorsunuz arkadaşlar beslenme konusunda kendinizi,uyku konuusnda ne biliyim günlük yaşam tarzınız konusunda..
    Kulaktan dolma bilgilerle bilinç altınıza kazınmış durumda artık bazı şeyler,o yüzden çekiniyorsunuz .. biri yazmıştı ''Gece 12 den sonra kortisol başlıyor diye duydum'' Car_26 da demişti ''Sinema seansımı bu 12 de başlıyor'' diye =) çok gülmüştüm.
    Kendinizi çok kısıtlıyorsunuz,gerek beslenme konusunda,gerekse antrenman konusunda .. Yurt dışında hep diyorlar ''Roma 1 günde inşaa edilmedi'' diye öyle düşünün,eğer sürekli aynaya bakıp kendniizi komplekse sokuyorsanız bunu düşünün.
    Basite indirgeyin çalışma sisteminizide,beslenmenizide.. Mesela ben Cut yapıyorum 4 haftadır dondurmamı yiyiorum,kendi yaptığım tatlımı yiyorum,Subway yiyorum,Kebap yiyorum sonucunda halen daha yağ yakmaya devam ediyorum..
    Bu sporu birazcık ''hemen olsun,off adam benden sonra başladı deli gibi gelişti,ben gelişemedim.. Biran önce gelişmem lazım,yeter kaç ay oldu,okadar tavuk yiyorum,proteinimi alıyorum neden olmuyor'' falan gibi kendinize içten içe sorular sormayın,insanların dediklerini kafanıza takmayın.. Bu estetik bir spor ve biz bu sporu sağlıklı,güçlü,simetrik durmak için yapıyoruz ve bu biran önce olucak birşey değil,fakat bu zaman alıcak bir şey ve bu zaman içersindede kendinizi çok kısıtlamayın..
    Biri yazmıştı cheat day gününde süt içebilirmiyim?? Düşünün nekadar insanlar korkar olmuş besinlerden...
    Bence sizde böyle bir duruma soktunuz kendinizi,bu yüzden sıkılmaya başladınız diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Frank08

Çok sıkıyorsunuz arkadaşlar beslenme konusunda kendinizi,uyku konuusnda ne biliyim günlük yaşam tarzınız konusunda..
    Kulaktan dolma bilgilerle bilinç altınıza kazınmış durumda artık bazı şeyler,o yüzden çekiniyorsunuz .. biri yazmıştı ''Gece 12 den sonra kortisol başlıyor diye duydum'' Car_26 da demişti ''Sinema seansımı bu 12 de başlıyor'' diye =) çok gülmüştüm.
    Kendinizi çok kısıtlıyorsunuz,gerek beslenme konusunda,gerekse antrenman konusunda .. Yurt dışında hep diyorlar ''Roma 1 günde inşaa edilmedi'' diye öyle düşünün,eğer sürekli aynaya bakıp kendniizi komplekse sokuyorsanız bunu düşünün.
    Basite indirgeyin çalışma sisteminizide,beslenmenizide.. Mesela ben Cut yapıyorum 4 haftadır dondurmamı yiyiorum,kendi yaptığım tatlımı yiyorum,Subway yiyorum,Kebap yiyorum sonucunda halen daha yağ yakmaya devam ediyorum..
    Bu sporu birazcık ''hemen olsun,off adam benden sonra başladı deli gibi gelişti,ben gelişemedim.. Biran önce gelişmem lazım,yeter kaç ay oldu,okadar tavuk yiyorum,proteinimi alıyorum neden olmuyor'' falan gibi kendinize içten içe sorular sormayın,insanların dediklerini kafanıza takmayın.. Bu estetik bir spor ve biz bu sporu sağlıklı,güçlü,simetrik durmak için yapıyoruz ve bu biran önce olucak birşey değil,fakat bu zaman alıcak bir şey ve bu zaman içersindede kendinizi çok kısıtlamayın..
    Biri yazmıştı cheat day gününde süt içebilirmiyim?? Düşünün nekadar insanlar korkar olmuş besinlerden...
    Bence sizde böyle bir duruma soktunuz kendinizi,bu yüzden sıkılmaya başladınız diye düşünüyorum.

Hocam bende artık takıntı gibi bişey oldu. Günlük hedeflediğim besinleri alamadigimda, 1-2 saat ac kaldığımda gergin oluyorum. Aklım fikrim yemekte oluyor. Yarın mesela 13 saatlik yolculuğa çıkacağım. Kara kara düşünüyorum ne yapacağım diye

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: C..

quote:

Çok sıkıyorsunuz arkadaşlar beslenme konusunda kendinizi,uyku konuusnda ne biliyim günlük yaşam tarzınız konusunda..

Hocam bende artık takıntı gibi bişey oldu. Günlük hedeflediğim besinleri alamadigimda, 1-2 saat ac kaldığımda gergin oluyorum. Aklım fikrim yemekte oluyor. Yarın mesela 13 saatlik yolculuğa çıkacağım. Kara kara düşünüyorum ne yapacağım diye

Alıntıları Göster
    aynen bende de aynısı var. resmen beni yazmışsın (:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turkesterone -- 19 Haziran 2014; 21:10:32 >

• İnsan sıkılıyor bir yerden sonra ama mekan değişikliği iyi geliyor ya da program değişikliği :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

aynen öyle. ben 98'de başladığımda ne internet vardı ne de kolaylıkla ulaşabileceğimiz bir dergi vs. şu an flex'in muscular development'in bile türkçe versiyonları yayınlanmaya başladı. yüzlerce supplement firması var ve nerdeyse tamamı türkiyede bulunabiliyor. youtube'u açıp chest workout yazdığınızda milyarlarca sonuç çıkıyor.

şu anda vücut geliştirmeyle ilgili inanılmaz bir bilgi fazlalığı olduğunu düşünüyorum. peki bu iyi birşey mi? bu sitedekiler gibi amatör olan ve amatör kalacak olanlar için çok da iyi birşey değil.

her sabah uyanıp gözlerin açılmadan yumurtanın sarısıyla beyazını ayırıp, yulaf ezmesini sıcak suyla yumuşatıp yemeye çalışırsan tabi ki sıkılırsın.

sürekli jay cutler'ın videolarını izleyip kendini strese sokarsan, antrenmanların keyiften ziyade zorunluluğa dönerse tabi ki sıkılırsın.

vücut geliştiricem diye sosyal hayattan kopar, antrenmana gidicem diye arkadaşlarından çevrenden kendini izole edersen tabi ki sıkılırsın.

ben yaklaşık 16 senedir bu sporla amatör olarak ilgileniyorum. askerlik dışında hiç bırakmadım. 2007 yılında +100 kg'a ulaştım, 48 cm kollarım vardı. Şu an evliyim, 31 yaşımdayım, sabah tartının söylediğine göre 90,6 kiloyum,birkaç senedir spor salonunda değil apartmanın altında kurduğum home gym'de çalışıyorum. 7 seneki önceki gibi hacimli değilim, güzel ekipmanlara makinelere erişimim yok sadece serbest ağırlıklarım var. Bunlara rağmen hala sıkıldım diyemiyorum, hala antrenmanlara aynı şevkle gidiyorum.

size tavsiyem vücut geliştirmeyi bir eziyete dönüştürmeyin. zaten bu şekilde birkaç aylık maceradan öteye gidemezsiniz.

tabi ki amatör de olsa bir vücutçu olarak normal insanlardan daha çok beslenmenize dikkat edeceksiniz. tavuğunuzu balığınızı yumurtanızı paranız varsa bifteğinizi yulafınızı pirincinizi sebzenizi tabi ki yiyin. çok ihtiyaç hissediyorsanız protein tozu da kullanın.

ama yok her sabah şu kdr gram kompleks karbonhidratmış yok sodyumsuz ton balığıymış yok glutensiz makarnaymış. allah aşkına kendinizi hırpalamayın.

salona gidin, önce kendinizi temel egzersizlerde geliştirmeye çalışın, bunlar programınızda sabit olsun. ekstra olarak her bölge için birkaç izolasyon egzersizi kullanın. bacaklarınızı ilk günden itibaren ihmal etmeyin.

saydığım herşeyi yiyin ama kendinizi sosyal hayattan izole etmeyin. haftasonu kaçamakları yapın, kendinizi rahat bırakın, yediğiniz şeyleri düşük kalorili soslarla tatlandırın. hayattan keyif almaktan vazgeçmeyin.

yaz için forma girmek istediğinizde paketlenmiş rafine gıdaları şekerli içecekleri vs kesin, kompleks karbonhidratları biraz azaltın, haftada 4 5 gün 25-30 dk kardiyo yapın, tamamdır.

bu sitedeki hiç kimse bir gün ifbb pro olmayacak, kaldı ki onları bile facebookta instagramda takip ediyorsanız kendilerine eziyet etmiyorlar. aylarca ağırlık kaldırmıyorlar, istediklerini yiyip içiyorlar. yarışmaya 3 ay kala tekrar diyete antrenmana başlıyorlar.

diyeceğim o dur ki eğer vücut geliştirme = eziyet şeklindeki zihniyetten kurtulamazsanız 1 seneyi atlatamazsınız.

• Bende sıkıldım hocam.Yaklaşık 1 yıl düzensiz 1 yıl düzenli yaptım fakat sıkmaya başladı artık.Dövüş sporlarina başlayacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turbulencia

Salon değiştir. Ben Jatomi'ye gidiyorum, farklı şubelere de girebiliyorum üyeliğimle. Geçen Trump'a gittim, yeniden aşık oldum spora. 6 ay oldu benimde. Değişiklik yapmak şart bence. Özellikle salon önemli faktör. Sıkıyor sürekli aynı yer.

Jatomide 2-3 aylık üyelik oluyor mu? Ve biliyorsanız ücreti nedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: umix353

quote:

Orijinalden alıntı: Turbulencia

Salon değiştir. Ben Jatomi'ye gidiyorum, farklı şubelere de girebiliyorum üyeliğimle. Geçen Trump'a gittim, yeniden aşık oldum spora. 6 ay oldu benimde. Değişiklik yapmak şart bence. Özellikle salon önemli faktör. Sıkıyor sürekli aynı yer.

Jatomide 2-3 aylık üyelik oluyor mu? Ve biliyorsanız ücreti nedir

En az 6 aylık var diye biliyorum. 6 ay önce öyle demişlerdi. 1 ayda kendileri veriyor 7 ay gidiyorsun.
  • programınızı değiştirin. yeni bi soluk geliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.