Şimdi Ara

Sigaradan yakalananiz warmi yakalanirsam ne demeliyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• arkanı dön ve çık
  • bazarda ne arar la sıgara
  • quote:

Orijinalden alıntı: jen-nefer

bazarda ne arar la sıgara

• yaş kaç 18+ ise korkma yakalanmaktan
  • Gece 3 civarıydı ben parliamentimi sakladıgım yerdn çkardım içiyorum püfür püfür evin içi sigara kokuyor artk kafa yapıyordu başım dndü uyudum sabah babamın tekmesiyle uyandm
  • ben sıkılmıştım saklamaktan bilerek yakalnmıştım.ondan sonrası cok daha rahat olmuştu valla.
    eger ki ailenden aldıgın para ile geciniyosan sıkıntı olabilir.benim öle bi derdim yoktu kimse sigara parasını başıma kaktıramıyodu.
    ha dünden beri bıraktım valla daha rahat.
    bence sen de yakalanmadan bırak gitsin.
    böle bi konu açtıgına göre yaşın genc.yazk etme ömrüne.
    sigara içmek ömür boyu hapiste kalmak gibi be.benm ac kaldıgım zaman oldu bak 2 gün aç kaldım evde sadece cay içebildim.ama elime para gecer gecmez ilk işim sigara almak oldu.
    böle namussuz bi illettir bu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arabami yakarsam suc mu?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kaç yaşındasın bilmiyorum ben 21 yaşındayım 15 yaşından beri içiyorum sigara
    ve ilk başladığım gün herkes görsün diye evde, mahallede içmeye başladım ve öğrendiklerinde oturdum adam gibi konuştum hepsiyle
    ve hiçbir sorun olmadı rahat rahat içmeye devam ettim sigaramı kımsede birşey demedi
    birşey yapıcaksan saklama söyle gitsin korkuyla yaşamaktansa en fazla 1 tokat yersin babandan ondan sonra devam edersin hiçbirşey olmaz ki ben onuda yapacaklarını sanmıyorum
    yaptıgın şey doğruda olsa yalnışta olsa arkasında olman lazım herzaman
  • Bunu sorduğuna göre yaşın küçük. Ben de lisede sigaraya başlamıştım. 6 ay oldu bırakalı. Sigaraya başlamakla ne kadar büyük bir hata yaptığını bırakınca çok iyi anlıyorsun.
  • okuyom ben yaa dedim

annem kültablasını bulmuş odamda.sora pedere falan söylemiş. öss senesi olduğu için pek bişey diyememişlerdi şimdi annemin yanında içiyorum ama pederin yanında yemiyo daha
  • Odamda kapıyı kapatıp içtim yattım annem geldim sigara kokuyo burası sen sigaramı içtin dedi yok falan dedim.Sonra banyoda içmeye başladım anlıyodu tabi içme etme vs her sefer vaaz verirdi arada bağırıp çağırırdı artık alıştı genede arada içme diyo babamın haberi yok
  • Yasim 17 yaklasik 2 3 yildir iciyorum 3 4 ay once acilmamis paket yakalatmstm fb bjk macina arkadasla iddaya grdk o yuzden aldim dedim tamam dedi gecti otlakcilikda iyi olmuyo nere saklasam bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArtizmiNeArtizi

Yasim 17 yaklasik 2 3 yildir iciyorum 3 4 ay once acilmamis paket yakalatmstm fb bjk macina arkadasla iddaya grdk o yuzden aldim dedim tamam dedi gecti otlakcilikda iyi olmuyo nere saklasam bilmiyorum

bak kardeşim bende 17 yaşımda başladım babama anneme hatta inanmazsın belki ama halama bile söylemiştim içtiğimi bunda bi kötülük yok hayat senin hayatın ha bana sorarsan hiç içme orası ayrı ama ben illada içicem diyosan söyle ailene
  • başlığı sigaradan yakalananların hikayeleri gibi bir şekilde değiştirirsen güzel hikayeler gelebilir.okuması zevkli oluyor.
  • Sigaraları okul gömleğinin cebine koyduğum için annem çakmış ama bişey dememişlerdi sonrada demediler zaten .
    Şimdi pederin yanındada içiyorum ama önümde ekran var .
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:: NEJ@T ::.

Odamda kapıyı kapatıp içtim yattım annem geldim sigara kokuyo burası sen sigaramı içtin dedi yok falan dedim.Sonra banyoda içmeye başladım anlıyodu tabi içme etme vs her sefer vaaz verirdi arada bağırıp çağırırdı artık alıştı genede arada içme diyo babamın haberi yok

quote:

Orijinalden alıntı: .:: NEJ@T ::.

Annemin koli koli kaçak sıgaraları vardı.Bir gün anneme arkadaşıma kaçak sigarayı üzerine kar koyarak satıcağımı söyledim oda tamam dedi.Aldım 1 paket sigara kendim içmeye başladım 2-3 gün sonra yarısını falan içtim .Annem paketi montumun cebinde buldu anladı içtiğimi kızdı falan bende her zaman kullamıyorum canım sıkılınca içiyorum falan dedim öyle geçti gitti.

ayrıca :

http://forum.donanimhaber.com/m_39959932/mpage_1/key_sigarayla/tm.htm

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.