Şimdi Ara

Sigaraya başladığına pişman olan var mı??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
3.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 5-6 yıl oldu tek başıma 3 günde 1 paket içerim normalde , ama günde 1 içtiğimde oluyor.. lanet olsun tabi o ayrı
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakup13

quote:

Orijinalden alıntı: FireBender

Hepiniz normal insanlardan 10 yıl önce ölceksiniz.. Evet bunu düşünüp mutlu oluyorum! (:

Hepiniz normal insanlardan 10 yıl önce öleceğiz.Evet bunu düşünüp mutlu oluyorum, sonra beni geride kalıcak olanlar düşündürüyor ama yinede mutlu olmaktan alıkoymuyorum kendimi

ayrıca , kesinlik dertten ve kederden başladım , ünide ilk senemde özentiden içenlere inanılmaz sinir olurdum halada olurum

ama sıkıntısını bildğim adamların başladığına şahit oldum onlara saygı duyarım , ama sıkıntıyı atlatınca bu meretide bırakmak gerek , yakında onuda yaparsam sorun yok demektir

bende aynen katılıyorum dertten içen adama bir şey denmezde böyle özenti gibi milletin elinde görüpte sonra çok büyük mathafmış gibi insanların karşısına geçip içmesi benide gıcık eder

• Hem de çok pişmanım : (

Hayatımda kendimi iradesiz hissettiğim tek konu sigara.
  • ne zamandan beri arada sigara içerim hatta şu anda içiyorum.çok şükür bağımlısı olmadım.ciğerlerime çekmemem bunun tek sebebi galiba.
  • sigara içmiyorum ama sevdiğim bi laf var sigara yavaş yavaş öldürüyormuş bizim acelemiz yok :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çekilin Ben Tercümanım

ne zamandan beri arada sigara içerim hatta şu anda içiyorum.çok şükür bağımlısı olmadım.ciğerlerime çekmemem bunun tek sebebi galiba.

E nası sigara içmek ki o ? İçine çekmiyorsan hiç boşuna yakma da zebil etme .
  • Pişman olmadiğ gün yok.
  • olmayan varmı dostummmm nerden başladıysak nargileyi bıraktım buna başladımmm ama günde 4 kere nargile yakıyordum NALET olsun sigarayaaaaaaaa
    hele şu bilgisayrın başına oturunca sormaaa
  • Başladım pişman değilim yaşım 19 ve 14 yaşında içmeye başladım gecede 2 paket bitiriyorum buda ayda 240 lira eder olsun ömrümün yettiği kadarda içecem
  • 19 yaşındayım ve 13 yaşımdan beri düzenli olarak içiyorum. ve bi kerecikte olsun pişman değilim iyikide başlamışım diyorum.
  • Bin pişmanım,başladığım güne lanet olsun diyorum.Ne güzel tofaş da oynuyordum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bakidoruk

ben pişmanım. günde bir paket aylık 30 lira masraf..

Turkiyede yine ucuz , gunluk 4,50 Euro gidiyor ,tas catlasa 2 gun idare edebiliyorum. gerisini sen hesapla artik ..
    Sigaraya verdigim parayi hesaplasam ...

Allahtan su an calistim yerde yasak oldugu icin ,kat kat azalttim ,insallah boyle devam eder.

gun gelecek kanserden geberip gidecegiz ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: PreQue*

quote:

Orijinalden alıntı: the_don

Başladığına pişman olmayan var mı diye sorsan

Konuya Girmeden Kafamdaki Cvp Buydu xDD Gunde 2 Paket 8 TL 30 Gun:240 TL 1 YIL:2880 TL Bu Sadece Maddi Zarari

ve bile bile hala içiyorsunuz

• quote:

Hepiniz normal insanlardan 10 yıl önce ölceksiniz.. Evet bunu düşünüp mutlu oluyorum! (:

Yalanlarınla mutlu olmaya devam et,yarın tır çarpsın da gör.
  • Koskoca Zidane,Ronaldo içiyo da bişey olmuyo biz içsek bize de bişi olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Zlatan.

Koskoca Zidane,Ronaldo içiyo da bişey olmuyo biz içsek bize de bişi olmaz

yanlız heriflerde para gani hem adamlar içiyorsa kontrollü içiriyorlardı heralde o kadar para veripte adamı akciğer hastası olması klüp istemez
  • atın ölümü arpadan olsun

içmiyorum ama bunu yazmak için girdim
  • quote:

İnsanların hepsi bi yaşama limitine bağlı olarak yaşamıyorki arkadaşım sen bakarsın Allah korusun 30 yaşında öleceksin ben sigara kullandığım halde 60 yaşında öleceğim...Neyin ne olacağı belli değil bu dünyada...
  • valla ben kullanmıyorum ama maç izlerken biralar su gibi akarken bir djarum mentol yakmak gibisi de yoktur
  • quote:

niye sigara içip ölmemizden zevk mi alıyorsun
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.