Şimdi Ara

SİGARAYA REKOR ZAM %40... (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
328
Cevap
3
Favori
10.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen ay İngiltere'deydim, bi paket sigaraya 8 pound (~24tl) verince içime oturmuştu.. Biz de o yöne doğru gidiyoruz sanırım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • cok iyi olmus diyenler.. sanki diğerlerine zam gelmicek.. otomatik içkiye gelecek.. saten emlak araba vergileri.. ekmek vs herşeye gelecek.. ne ot milletiz ya..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reDsbLacKSK -- 20 Aralık 2012; 21:54:37 >
  • Çok güzel bir haber, devlet ondan bundan para alacağına madde bağımlılarından toplasın, ne de olsa para o kadar bol geliyor ki ne yapacaklarını şaşırıp kendilerine sarıyorlar.
  • akılları sıra bizi soymak olan iktidar sigara satişlari azalip kaçak sigara içmesinler para yine kendilerine gelsin diye tekrar sigarada indirime gidecektir muhtemelen...hiç korkmayin yani...bunlar sizi yomak için o sigarayı size zaten içirtmek için bi sekilde yine indirirler sanirim...

bu arada içki olayınada kaçak bir cozum lazim artik
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayaleett

tamam bu konularda haklı olabilirsin ama madem sen zorunda degilsin sen sigara içip kanser veya başka bi hastalık oldugunda bunun parasını başkaları ödemek zorundamı sonucta senin sigaraya verdigin vergi allah göstermesin ama hasta olursan giden masrafın yanında şaka gibi kalıcak he millet senin hastalıgını karşılamak zorundamı başka vergi yükleri ödeyerek ?

Edit: kimse üzerine alınmasın Göktürk. arkadaşa cevaben yazılmıştır...

Ustune alinmasin demissin ama buyuk yanlisin var.Zaten o paranin kat kat fazlasini devlet sen calisirken SSK araciligi ile topluyor.

Isvrerenler her ay neredeyse bir asgari ucret parasi da SGK ya oduyor.

Zamani gelince ihtiyac olursa buradan karsilaniyor zaten.Kimsenin vergisi ile odenmiyor ki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O kadar köpürüyorsunuz da %50'yi uzaylılar da vermiyor hani
  • Az bile.

• terore yardımı yapan resmen devlet ...biz içenler degil...zamn yapın ki kimse almasın sigara o parada terore gitsin diyorlar sanirim....
  • o sigaralar bulgar çıkışlı değil, paketin üzerinde bulgaristan yazıyo felan hikaye... o pakete istediğini yazabilirsin.
  • camel 9.40 tl kaçak sigaraya talimiz artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meeley -- 20 Aralık 2012; 22:32:01 >
  • Saglik bakanligi iyi niyetle milletin sigara kullanimini azaltmaya calisiyor sigaradan gelicek vergiye ihtiyaci yok devletin petrolden gani gani geliyor zaten

• kaçak sigaralar orjinaliyle birebir mi tütünü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sosyal-Sol

Zamları Savunan Aptallar ; Yarın Öbür Gün Kalkıp Karşıma Geçip , Ekonomimiz Çok İyi Demeyin.
    Sigara İçenlere Enayi Diyipte Kendinizi Bu Şekilde Aptal Durumuna Düşürmeyin.
    Ekonomi Bok Yolunda Emin Adımlarla Gidiyor , Siz Hala Şak Şakçılık Yapıp Durun.

Ekonomi gayet iyi

• http://youtu.be/7fUJOh4z9lo?t=3m25s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @Majesty -- 20 Aralık 2012; 22:44:03 >

• Örtülü olarak türkiyede sigara içenleri Kaçak sigaraya yönlendirerek pkk ya kazanç sağlatıyor ve bunu bilerek yapıyor.
  • Oh , daha fazla gelse keske. Her yerde milletin Pis kokusunu ve dumanini cekmekten biktim. Okul tuvaletleri de cabasi.

Tek uzuldugum taraf kacakcilara yarayacak

• quote:

Orijinalden alıntı: SamsClient

Saglik bakanligi iyi niyetle milletin sigara kullanimini azaltmaya calisiyor sigaradan gelicek vergiye ihtiyaci yok devletin petrolden gani gani geliyor zaten

insan cahil olunca böyle saçma sapan konuşuyor işte....

Phillip Morris SA (nam-ı diğer marlboro) 2011 yılında 47 milyar türk lirası dolaylı vergi topladı devlet için. ayrıntılı rakam için

bkz google> fortune 500 turkey
  • kaç senedır malbora light içiorum 8 e kadar cıktı ama böyle bişey olursa ****lik olsun dıe kaçak içecem parasını geçtım artık tamamen ıbnelik olsun dıe boku cıktı bu olayın:)
  • ne engelliyonuz lan iceni. icsinlerde vergi versinler iste.

• quote:

Orijinalden alıntı: BakimsizTarzan

Bundan tam 1 sene önce sigarayı bıraktım 29 yıl iskeletor gibi dolaştım 1.73 boy 51 kiloydum 52 olduğumu bilmem. Şimdi 65 kiloyum insana benzedim azcık

nick-mesaj

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.