Şimdi Ara

SİGARAYA REKOR ZAM %40... (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
328
Cevap
3
Favori
10.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Valla alıyorum adıyamam tütününü 20 tl lik,yanınada 2 kutu sigara tüplerinden 7tl den 34 tl ye 2 ay sigara içiyorum.Az kıssam 3 ay içecem.Çok çok mutlu olduğum yada özel günlerde alıyorum winston marboro oluyor bitiyor.Maddi anlamda bana külfeti yok sayılır.

Ayrıca sigara bizde ucuz,bugün kanada da bile marlboro 12-13tl yada daha fazla,ingiltere bile yine o rakamlarda.Siz neye oha diyorsunuz ki.Kanada da bir binanın dışında da olsan 5mt içerisinde içmek yasak.Yani binadan 5mt uzaklaşman gerekmiş.Adamlar deli gibi savaşıyorlar sigarayla.Ne yapcaklardı,3tl marboro geberin mi diyecekti.Sırf sigara yüzünden hastanelerde tedavi gören milyonlarca insan var.Devlete zarar yine.

İçiyorsan verecen parasını,imkanlar senin için olabildğince zor olmalı.İçilme alanı kısıtlaması,fiyatlandırma vs.Vazgeçki kurtul bu illetten.Kim çıkıp diyebilirki sigara mantıklıdır diye.Savunulacak birşey yok.Şimdi bende kaçakçıyı destekliyorum bir yandan fakat bu laneti içiyorsam alternatif bulmam şart.Zaten onuda bulamıyor olsam bi şekil macbur bırakacam.Savunulcak bir yanı yok yani.

• ulan ben bu devletin a..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu zam yapılsın, kaçak sigaraya geçmeyen Onur'u tüm forum ahalisi ...........

• devlet dolaysız vergi alamıyor dolaylı vergiye yardırıyor bizimkiler sigara içmeyin diyor bu mudur yani? türk halkı parasının en büyük bölümünü yüzdesi aklımda değil tütün ve alkole veriyor siz hala içmeyin diyorsunuz
  • gel de kaçak içme.
  • Her yerden satışını yasakladınız zaten, internetten alamıyoruz, yurtdışından getirtemiyoruz yanımızda soksak 3 karton maksimum. Ee fiyatında dibine vuruyorsunuz. Sonrada kaçak yollarla alınca yok şu yok bu... Zaten utanmasan %200 vergi koyuyorsun.
    Basit bir örnek vereyim, freeshoplarda parliament kartonu 22 €. Hani 2 € oynar freeshop farkından ama, 22x2.5(hadi 2.5 den sayalım euroyu) 55 TL yapar. Sen kartonunu burda 81.5 liradan satıyorsun. %50'den fazla vergi.
    Ha kıbrısta sigara fiyatları çok daha ucuz. Askere giden arkadaşlar orada vergisiz sigara alabildikleri için Muratti kartonunu 25 TL'den alabiliyorlar e düşünün artık siz gerisini.
    Tamam iyidir sigarayı engelleme haraketleri ama bunlar yapılırsada tüketicininde kaçak aramasını engelleyemezler.
  • kaşar ettıler artık su fıyatları yahu
  • zorla elektronik sigara aldirtacaklar
  • Bu ülkede en önemli hususlardan biri olan vergide adam akıllı norm yok!! Yönetimi ve insanı böyle ..kik ülkeden bu kadar..

Balık komple kokmuş.
  • kaçak sigara içeriz olur biter. parasıda kime gidiyorsa gitsin umrumda değil.
  • Karayolları köprüler daireler elektrik su bankalar telekom vs vs buraya satılanları yazsam sayfaya sıymaz okumaktan sıkılırsınız ülke ölmüş bitmiş 35 milyar dolar dış borç var yapın anasını satam zamları gene kapanmaz bu borç.Alın akplilerin görmek istediği haberler bunlar.Ekonomi gayet iyi koyun sürülerine gelsin.Milyonluk eşekler sizi.

• yüzde 80 zam gelsin zehiri bıraksın millet.
  • ver zamnı ver sonra savas fılan cıkarsa bulursun savasacak adam hey bee hukumet de akıllı daya zamı nasılsa kıyametı konusuyo mıllet, nereyı acsan kıyamet programı var asıl kıyamet zamlarda kımsenın umurunda deıl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trcpt -- 21 Aralık 2012; 1:29:58 >
  • Beni bağlayan bir şey yok valla, her zaman param kadar sigara alıyorum, 5 lira veriyorum bakkal amca kaç tane ediyorsa o kadar veriyor
  • arkadaş yapmayın yav peder içiyo bıraktıramıyoruzda
  • 2-3 ay geçmeden her tür şeye zam gelmeye başladı bunlar ne yapmaya çalışıyor milletin sesi çıkmadıkça iyice azdılar. Şu karda kışta doğalgaz yakamıyor millet pahalı diye bunlarmı milletin sağlını düşünüyormuş.
    Nasılsa içen içecek geçir geçirebildiğin kadar ülkede satacak bişeyde kalmadı artık.
    Benzine geçir..ete..elektriğe..suya...doğalgaza nasılsa millet mecbur kullanmaya
    İçki zaten haram onada yüzde elli yapıştır gelsin paralar....
    Sonra çık tv ye şeyhlerden peygamberlerden bahset karşında koyunlar salya sümük yarım beyinleri stop vaziyette
    İhracat 20 idi 100 yaptık ...oleeeeyyyy uzaya çıktık ....oleeeeyy... ihracat iyi ithalat nasıl onuda söylesene görelim eksenini
    eee sonra cebinde kaç para var aylık 1 maaşını olduğunu gibi faturalara yatırıyorsun elin batmış yunanı bile 1000 euroya çalışıyor batık halde senin başbakanın ekonomi çok iyi diyor ooooo alkışşş yapıştır...
    Bu kadar yüzlerce kurum satıldı ve dış borç 10 misli arttı hiç kimsede demezki ne oluyor böyle ? Yani evini satıyorsun 200 milyara sonra komşuna 5 trilyon borç yapıyorsun ne işsiniz siz diyen yok!
    Neyse her köşeye imam hatip yaptı o imamhatipten mezun olacaklar için camileride çoğalttı memleket iyiye gidiyo inşaaalllah. Padişahım sen çok yaşa!

Google bile farkında ş..fsiz. t yazdığınızda size ilk olarak gösterir.!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sdkfz251 -- 21 Aralık 2012; 2:11:29 >

• Butun forumun tiryaki oldugunu da ogrenmis olduk

• Zam gelsin bırakıyorum, devletin beni alelen soymasına daha fazla müsade edemem.
  • Nasıl küfür etsem bilemedim allah belanızı versin hükümet kere lan ateisti imana getirirsiniz siz

marlboro kaç tl olcak :( bırakmıyorum lan sigarayı 5 ten 6 oldu içtim 6 dan 7 oldu yine içtim 7 den 8 oldu yine içtim 11 olcak yine içicem lan inadına içicem bu sefer ne yapıcaksınız acaba..

en pahalı benzini kullanan biz en pahalı sigarayı kullanan da biziz lan sanki kendileri üretiyo .
  • hee bütün sorunlarımız bitti sigara kalmıştı en son.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.