Şimdi Ara

SİGARAYA REKOR ZAM %40... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
328
Cevap
3
Favori
10.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sigara içmeyen birisi olarak bu habere sevindiğimi anlatamam size.
  • çok iyi olmuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • millet kaçağa yönelecek sonra terör olayları niye arttı diye saçma sapan sorular sorulacak...
  • Oha! İyi ki sigara içmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tensho

Sigara içmiyorum fakat zam ile zorla milleti bıraktırmaya çalışmak nasıl bir demokrasidir bilmiyorum.

Anlayamadığın nokta şu zammı ÜRETİCİLER yapıyor.Yani insanların sigarayı bırakmasını isteyenler değil

• sigaraya basin zamida alkole dokunmayin bir biraya 4 lira verirken icim gidiyor

• Tütün içerim kardeş. Hakiki Türk üretimi kaçak olmayan ama vergiden muaf ayak üstü satılan açık tütünlerden alırım. Zaten fix haftada 1 nargile ve her gece yatmadan önce pipo keyfim var. Tam organiğe dönmüş olurum anlayacağınız. ORGANİK ZEHİR BURADA, GEL VATANDAŞ.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kelimeyounu -- 20 Aralık 2012; 15:47:21 >
  • desene winston 10 lira.olucak yuh be.
  • parlement ne kadar olucak ?? 12 lira felan sanırım

• %140 olsaymış daha iyi olurmuş. Neyse buda birşeydir.
  • ekonomi okumuşlara 2 sorum var.
    Zamsız,özelleştirmesiz gün geçmez,her gün ödediğimiz vergiler arttırılırken,

1) Enflasyon nasıl yüzde 6 çıkıyor?
    2) Nasıl hala bütçe açığı veriyoruz?
  • Enflasyon nasıl %6 mı cevabı kolay.
    Mesala adamın biri pazara gidiyor çipura alacak niyetiyle.bakıyorki çipura 10 liradan 20 lira olmuş.çipura almayıp gidiyor fiyatı değişmeyen hamisiden alıyor.
    Yani zam bu vatandaşın cebine yansımamış görünüyor kağıt üzerinde.Böyle böyle %6da işte
  • bana ne sigara içenler düşünsün beni bağlayan bir mesele yok sonra sigaradan akciğer kanseri olunca da hastane hastane koşuyorsunuz Allah korusun kimseye yaşatmasın kanser illetini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muvaZaa xD -- 20 Aralık 2012; 16:50:51 >
  • %20 si oksijen zami herlde

• Içiyorum paketi inşallah 100 tl olur.

• Devlet sizi düşündüğü için mi zam yapıyor sanıyosunuz adamlara sigara içenlerin yıllık zararı inanılmaz fazla sigara içenler devletin umrunda bile değil sadece sağlık bakanlığına hasta olduğun zaman akciğer vs.. kanserlerinin zararı çok büyük bir miktar
  • Gelsin ya bi stok yapayım bari

• iyi olmuş
  • İyi olmuş ben bırakmıştım artık arkadaşlarımda bırakır benim de canım çekmez. Nargileye devam tabi

• kuze markete 28 binliralık sigara aldı halende almaya devam ediyor evi falan satmasından korkuyorum :D geçen son sigara zammında 4 bin lira kar yaptım demişti çitayı yükseltmeye çalışıyo :D
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.