Şimdi Ara

SİGARAYA REKOR ZAM %40... (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
328
Cevap
3
Favori
10.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İçkiye zam sigara zam ulan anasını satayım keyfi keder yaptığımız tek şey bunlar onudamı yapmıyalım arkadaş ya

sigaraya başladığımda 2.5lira idi o günleri çok özledim
  • Kaçakçılar kazansın diyorsunuzda. Kaçak sigaraların parası terör örgütüne gidiyor diye biliyordum ?
  • @Yusuf Buldu böyle sanki çok değişik bir yere gidiyor. hepside aynı rengin laciverti boşversene
  • eh sonra pkk nerden para buluyor adamlar milyonlarca tllik sigara kaçakçılığı yapıyor akaryakıt vs cabası adamlar dışarıdan yardım almasa yine maddi tarafı hallederler
  • susun yaaa duymadınızmı tayyipin oglu gemicik almış kücük bi tane onun parasını vermemiz lazım !
  • Süper herşey eyiye gediyi.Cari açık falanda yok bana kadarDövlet eyi kömüre makarnaya devam

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 yıldır kaçak içiyorum, bırakmak gibi bir niyetimde yok. Sağlık benim, hayat benim. Size ne arkadaş ? bir keyfim sigara var bok edin kurtulun.
  • Youtubedan yada çeşitli yerlerden indirebilirsiniz. Filmin ismi "çöpçüler kralı". O günde aynı bugünde aynı zam olayları falan hiçbir şey değişmemiş sadece teknoloji dışında.Kafa yapısı aynı.
  • Kanser hastasi olup devletin ustunde yuk olmak var. Eger bu insanlari caydirirsa olsun. Bilerek kendine zarar vermek kadar sacma birsy yok . Zehir versek icmezsiniz sigara uzatsak icersiniz. Ne fark var arada ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Canis Majoris

Zaten anamız ağlıyordu şimdi babamızıda ağlatacaklar

Babamiz[M.Kemal Ataturk] burda olsaydi bazilarina kordonda boynunda iple dusunecek cok zamani olurdu...Biraz daha yasasaydin ne olurdu ki be ATAM

• Benim bildigim kacak sigaralar hem irak tan falan getiriliyor.o paraninda belli kismi pkk ya gidiyor.bunu goze alabilen icmeye devam etsin

• Yuh ya sonra da niye kaçak sigara içiyor bu millet oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: _K_A_İ_N_

quote:

Orijinalden alıntı: @rd@

devlet kazanacağına kaçakçılar kazansın...

onun yerine içmeyi bırakıpta iki taraf kazanmasa sadece sen kazansan nasıl olur.

Doğru söz.

• Zama sevinenleri gorunce bu millete hersey mustahak diye dusunmeye basladim.

• Felaket tellallığı vol1
  • millet kaçakcılardan alacak (bende dahil) bu para da teröristlere kaynak olacak.Neyse bunun sorumlusu hükümettir.
  • içmiyorum problem yok
  • İçmeyin kardeşim zorlamı içiriyorlar? Kimse kusurabakmasın para verip kendini zehirlemek enayiliktir. Birazcık istek ve istikrar olsa bırakırsınız..
  • Milletin zevkinden cebinden onlara ne? Niye başka şeylere zam yok içkiye sigaraya var??

İçki de içerim sigara da beden benim para benim.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.