Şimdi Ara

SİGARAYA REKOR ZAM %40... (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
328
Cevap
3
Favori
10.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kaçak sigaradan sadece örgütün vs para kazandığını düşünmeyin ordan ekmek yiyen çok aile var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sigara içmiyorum ama bu zam nedir ya.işleri güçleri milleti soymak bunların zaten.
    durmak yok kazıga devam.
  • @qolpaa eğer sen içki de içerim sigara da içerim diyorsan onlarında zam yapması doğal değil mi ?

Ben şunu söylim iyi ki zam yapıyorlar evim dışarısı hiç yoktan biraz da olsa temizlendi iğrenç sigaradan ben onun kokusunu çekmek zorunda değilim.
  • keşke %200 zam yapsalardı, bu kafasızlara müstehak.
  • ohhhh oh oh ohh yarasın inşallah 30 lira olur paketi içmezler yarasınn ulan tayyip ilk defa yaptığın zamı sevdim millet belki sigarayı bırakır
  • Zamdan dolayi insanlarin sigarayi birakacagini saniyorlar.

• iyi oldu iyi
  • KAÇAK SİGARA İÇENLER HİÇ DÜŞÜNMÜYORMU O PARALAR NERE GİDİYOR BİLDİĞİN TERÖRİSTLERİ DESTEKLİYORSUNUZ.
  • tütün için arkadaşlar ben son 2 3 aydır tütün içiom walla :)
  • Zyban a devam...

• ülkeyi terketmek icin bir sebep daha

• herşeyin en pahalısı bu ülkede ama herkes halinden memnun
  • Kaçak içen pkkya mermi parası verir. Ben azalticam 3 gündür paket almadım, yancı devam ediyoruz. Bırakmak için bahanemiz olsun, dun-bugün derken 8 yıldır içiyorum. 2 haftada 1paket içerken, artık haftada 2 paket alır oldum. Gece içmeden yatamaz oldum. Öğlen yemeğini yiyince araba ile uzağa gidip öyle içiyoruz arkadaşlarla.. Her yönden zararlı..

• Bende araçların o lanet egzoz dumanını solumak zorunda değilim arabada kullanmayın o zaman. fabrika dumanları da ekosisteme zarar veriyor kapatsınlar hepsini. Yediğin domatesin tohumunda köpekbalığı geni var arkadaşım. Herşey zararlı o açıdan bakacak olursak. Şunu farkedin artık; Mesele sigara değil mesele, kafalarında yarattıkları insan tipine dönüşmemiz. İçen insanı içmeyen insan anlayamaz. Bağımlı olmadan anlayamazsın. misal; "oh iyi oldu valla içmesinler şu b*ku" demeniz bizim inatla içmemize sebep olabiliyor. İçecez, bırakana kadar içecez, karışmayın sonra "yüzüme üflüyo yieaa" olmasın.
  • İçmeyin kardeşim. Hadi kendinize zarar veriyorsunuz orasına karışmayalım ama toplu taşıma araçlarında leş gibi kokuyorsunuz. Yüz yüze konuşulmuyor, ağzı leş gibi sigara kokuyor. Duraklarda içenler var, yolda önümde giderken içiyorlar. Bırakın şu illeti artık. İsteseniz bırakırsınız ama siz kolayına kaçıyorsunuz. Keşke başlamasaydınız. Alkolde çok zararlı. Sigaranın üstüne zararlı vs. yazıpta satan zihniyete ne demeli ? Niye üretiyorsunuz o zaman ? Bu adamlar bırakırsa siz para kazanamayacaksınız En iyisi ikisinide içmemek.
  • o kaçakçılar kazansınlar diyenler varya paralarını pkk ya veriyor. Devam edin içmeye!
  • Kaçak sigara içecem diyenlerin nicklerini not edin beyler, olası en yakın (Allah korusun) terör saldırısında bela okuyacaklar, ama bilmeyecekler ki içtikleri kaçak sigaraların kendilerine hem maddi olarak, hem sağlık açısından zarar vereceğini üstüne ayrıca mermi olarak geri döneceğini (!)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mütercim Bey -- 20 Aralık 2012; 19:45:40 >
  • Bırakmıyorum ulennn

• İYİ İYİ İÇMEYİN ZARARLI ;)
  • ben de sigara hiç içmedim, zam olmasına karsıyım ben de sömürün bakalım hepimizi böyle daha cok kaçakçılığa teşvik ediyorlar.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.