Şimdi Ara

SİGARAYA YENİ ZAM YOLDA! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
2.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: GKHN_93

Len bi içkimiz var ona da hep zam yapılıyor

Neyse;

Yaşasın askeri kantim

hacı biz napacık ya
    çok kıskandım bak şindi seni
    ...

• quote:

Orijinalden alıntı: @rd@

quote:

Neyse;

Yaşasın askeri kantim

hacı biz napacık ya
    ...

Diyarbakır'daysan çıkarırım kantinden sana 3'er-5'er

2 lira kutu efes

• Sigara 10 lira olsun benzin 2 lira.. Zıkkkım için..
  • Eşşek olduktan sonra semer vuran çok olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurluaslan

Sigara 10 lira olsun benzin 2 lira.. Zıkkkım için..

Sar bi ikili içmessem..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: @rd@

quote:

Neyse;

Yaşasın askeri kantim

hacı biz napacık ya
    ...

Diyarbakır'daysan çıkarırım kantinden sana 3'er-5'er

2 lira kutu efes

yok hoca ya diyarbakır da değilim malesef
    ...

• quote:

Orijinalden alıntı: ugurluaslan

Sigara 10 lira olsun benzin 2 lira.. Zıkkkım için..

Olsun la olmuyor bu işler. Benzine 2 lirayı sen rüyanda bile göremezsin. Ayrıca zıkkım için demek çok kaba bir davranış. Ben senin zevklerine laf dokunduryormuyum. Bİraz insan olunda karşınızdakine adam gibi davranın.
    Her geçen gün forumun velet populasyonundaki artış cidden berbat bir orana ulaştı. Resmen çoluk çocuk dolmaya başladı buralar. Düzgün konu da açılamıyor. Açılsa bile sazan gibi atlayan veledlerden konular kapanıyor.

• Konudaki bazı kalın kafalılar olayı "sigaranın zararlarının farkında olupta insanlar bıraksın diye zam yapan bir hükümet var" sanıyor.

Sevgili zeka patlaması yaşayan arkadaşlar : sizce milletin sigara içmesi umrunda mı zam yapanların?

Ekonomi gitti gider.Yaşasın AKP.
  • aferin türkiye açıkları çıkartıcam diye halkın iliğini sömürmek tam size göre cebe attıgınız paraları çıkarında kapansın açıklar. dünyanın en pahalı benzinini kullanırız hala zam getircekler yapın 20 lira yapın litresini.
  • Beklenen gelir elde edilememiş acaba neden ? Yahu bu zamları yapanların kafaları çalışmıyor mu? Bu çok hassas bir eğrdir. Vergi zamları belli sınır aştı mı yarardan çok zarar getirir devlete ama anlamıyorlar. Halkımızda zararından dolayı zamlanıyor sanıyor üzülüyorum.

en pahalı sigara 5 lirayken içen herkes gidip tekelden bandrollü alıyordu. Sigaraya gereğinden fazla vergi zammı yapınca ne oldu, binlerce sokak satıcısı türedi millet tütün alıp kendi sarmaya başladı, bandrollu orjinal satış azaldı. Satış azalınca ne oldu vergiler düştü. Bunu ilk zam zamanında da söylemiştim güldüler bana aradan bir kaç ay geçti haberlere çıktı.

Şimdi yetmiyor yine zam yapacaklar boşuna yaparlar daha da düşecek vergi gelirleri. Benzin gibi olacak sandılar ama malesef olmadı benzine göre kaçak sigara tüketimi daha kolay sağlanıyor.

Hayır bişey değil sigaradan alınamayan vergi yüzünden başka şeylere vergi gelecek ona yanıyorum. Benzin 4,5 lira falan olur herhalde, yazda geliyo zaten bas vergiyi bas vergiyi.

Ahhh ahhh isyan etsen sesin kime ulaşacak ulaşsada bir kulağından girecek diğerinden çıkacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online
    Beklenen gelir elde edilememiş acaba neden ? Yahu bu zamları yapanların kafaları çalışmıyor mu? Bu çok hassas bir eğrdir. Vergi zamları belli sınır aştı mı yarardan çok zarar getirir devlete ama anlamıyorlar. Halkımızda zararından dolayı zamlanıyor sanıyor üzülüyorum.

en pahalı sigara 5 lirayken içen herkes gidip tekelden bandrollü alıyordu. Sigaraya gereğinden fazla vergi zammı yapınca ne oldu, binlerce sokak satıcısı türedi millet tütün alıp kendi sarmaya başladı, bandrollu orjinal satış azaldı. Satış azalınca ne oldu vergiler düştü. Bunu ilk zam zamanında da söylemiştim güldüler bana aradan bir kaç ay geçti haberlere çıktı.

Şimdi yetmiyor yine zam yapacaklar boşuna yaparlar daha da düşecek vergi gelirleri. Benzin gibi olacak sandılar ama malesef olmadı benzine göre kaçak sigara tüketimi daha kolay sağlanıyor.

Hayır bişey değil sigaradan alınamayan vergi yüzünden başka şeylere vergi gelecek ona yanıyorum. Benzin 4,5 lira falan olur herhalde, yazda geliyo zaten bas vergiyi bas vergiyi.

Ahhh ahhh isyan etsen sesin kime ulaşacak ulaşsada bir kulağından girecek diğerinden çıkacak.

varrol

• Sigara içiyorum ama.10 TL felan olursa millet gider cigaralık alır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: W140

quote:

Orijinalden alıntı: D_G_N

oh iyi olsun mu?

KAfayı mı yediniz siz?

Bütçe tutmadığı için yapılıyor zam.

Eğer ülkedeki çoğu tiryaki bırakırsa...

Benzin 6 lira olur

Buda ilk etapta toplu taşıma ücretlerine zam demektir

Nakliye edilen her ürüne zam demektir.

Bütçe neden tutmadı?

Çünkü insanlar sigarayı bırakmaya ve azaltmaya başladı.

kafayı yemedim ben. sigara sağlığa zararlıdır.

bu yüzden babamın ayağı kesildi, ve çalışamıyor.

içine düştüğüm sıkıntıyı siz tahmin edin artık.

işte binlerce kişinin böyle sıkıntılara düşmesini istemediğim için "oh iyi olmuş" diyorum.

Geçmiş olsun.

Ben sigarayı savunmuyorum kesinlikle fakat şunu unutmamak gerekir ki çözüm bu değil.

Umarım herkes bırakır sigarayı...

Ama bu hükümetin istemeyeceği birşey olur...

Benim demek isteğim sigara yada başka birşey bu para bizim cebimizden çıkacak...

Demek istediğim buydu.

gördüğüm insanların %90'ı sigarayı bırakmak istiyor.

Bunu başardıklarında hükümetin beklediği vergiler nereden çıkacak?

Yanı sadece sigara içenlere oh demek yanlış

• Hükümetimiz gerçekten halkını çok düşünüyor, sigara zararlı olduğu için sürekli zam yapılıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: _ARTiZ_

Sigara içiyorum ama.10 TL felan olursa millet gider cigaralık alır.

amerikada bu durum böyle sigaralar 8 liradan başlıyor içen yok herkes esrar içiyor..
  • Seçimde görüşürüz oy değil benden babayı alırlar.Sigarayı market yerine tezgahtan alırım.Her sokakta tütüncü var artık tütün alır yine içerim vergi falan yalan olur zam yapanların keyfi bilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4hm3t.#

para denkleşmedi diye yakında osurduğumuzdan, s.çtığımızdan da vergi alırlar

Onu çok önceden akıl ettiler. S.çmasan bile vergisini ödüyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: D_G_N

oh iyi olsun mu?

KAfayı mı yediniz siz?

Bütçe tutmadığı için yapılıyor zam.

Eğer ülkedeki çoğu tiryaki bırakırsa...

Benzin 6 lira olur

Buda ilk etapta toplu taşıma ücretlerine zam demektir

Nakliye edilen her ürüne zam demektir.

Bütçe neden tutmadı?

Çünkü insanlar sigarayı bırakmaya ve azaltmaya başladı.

Benzin 6 milyon olursa ekonominin anası ağlar.Millet yemek bulamazken benzine o kadar para sixteen sene vermez..Baya can yanar o zaman.Olan yine benim vatandaşıma olacak ama çok can yanar çok...

• Sigarayı 12387192371923 TL yapsınlarda kimse içemesin bizde rahat edelim
  • FENERLILER BILE SIZIN KADAR AGLAMADI NEDİR BU CEKEMEMEZLIK

AYRICA ZAM BAHANESI ILE CEVREMDEKI COGU INSAN SIGARAYI BIRAKTI

DURMAK YOK YOLA DVM :)
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.