pırlantalara adam gibi vergi koysunda, ülke kalkınsın.
Yapsınlar tabi, hiçbir birlikteliğimiz ya da kafa tutanımız yok. Anca gelip forum köşelerinde yorum yaparız ya da kamera görürsek kamera önünde ağlarız. Grev ülkemizdeki insanların yarısı tarafından hayırsızlara bak şükretmiyolar gibi yorumlarıyla karşı karşıya... Grev yok halkı bilinçlendirme yok anca daha önce de yapmışlardı ıvır zıvır... Hakediyoruz valla.
yeter kaçıncı zam bu anasını satiyim, illa lark mı içicez yaaa parliament olmuş 7,25... harbiden bi şeyini çıkartmışlar
yuh 4 ayda 4 milyar lira ne la adamlar ülkeyi sigara vergileriyle çeviriyor anasını satiyim.
2011de su tayyibi dewirelim 50lirada olsa alip zewkle icicem:)
quote:
Orijinalden alıntı: ugurluaslan
Sigara 10 lira olsun benzin 2 lira.. Zıkkkım için..
sigara 10 lira olur, bi süre sonra satışlar sıfıra iner, bunun üzerine benzin 20 lira olur, zıkkıma binersin!!!!
quote:
Orijinalden alıntı: shadowz61
Sigarayı 12387192371923 TL yapsınlarda kimse içemesin bizde rahat edelim
Yine alırız.Senin istemenle sigarayı bırakacak değiliz.Sigara alırken ödediğim vergiyi haram ediyorum zaten.O vergilerle sana bir hizmet yapıyorlarsa o da haram olsun paraların hayrını görmezsin inşallah.
Şu bana ters çıkanlar acaba o zıkkımın neyini savunurlar hangi zevk bu...Yaşım 29 içmem..
Yemin ediyorum bu ülkede bu vergi sistemi böyle devam etsin.Kaçakçılık işine gircem.Ve her türlü şeyin kaçakçılığını yapıcam.BENİMLE MİSİNİZ ARKADAŞLAR?
quote:
Orijinalden alıntı: DarkDevil_
Yemin ediyorum bu ülkede bu vergi sistemi böyle devam etsin.Kaçakçılık işine gircem.Ve her türlü şeyin kaçakçılığını yapıcam.BENİMLE MİSİNİZ ARKADAŞLAR?
Senleyim iskocyali
milleti kovaya zorluyolar
Kaçak sigara akar.Gerçi yüz bulan kaçakcılar onlara bile zam yapmaya basladı herkez birbirinin arkasına geçirmeye çalısıor ne güzel ülkem be.
Zamları savunanlar var yazık, şimdi sigaraya zam yapılıyor içmeyenlerde destekliyor yakında marketten sigara alan kimse kalmayacak bir çok kişi gidip kaçakçılardan sigara alıcak veya tütün alıp içecek o zaman vergi hedefini tutturmak için neye yüklenicekler ilk hedef kesinlikle akaryakıt olucak. Akaryakıta zam gelince bu sefer arabası olmayanlar "banane benim arabam yok." diyecek daha sonra ne olucak akaryakıt zammı bütün ürünlerin fiyatlarına yansıyacak adam akaryakıttan ettiği zararı sattığı ürüne ekleyecek o zaman ne diceksiniz? Ben yemek yemiyorum zaten banane dersiniz artık...
işin özü dolaylı vergiler yada dolaysız vergiler. sigaraya benzine ona buna vergi koyarak bir yere varılmaz.örneğin benzine yapılan yanlış vergi politikası ile 3.5 milyar dolar dışarıya gitti.sebebi artan benzin fiyatı ile giderek artan lpg taktırma.takılan bütün lpgler yurt dışından geliyor.sonuç benzine yada sigaraya vergi zammı yapacağına kişilerden veya işletmelerden kazançlarına göre adil vergi.1000 tl ile geçinende aynı vergiyi veriyor 5000 tl ile geçinen de.fazla uzattım özr.içim çok dolu.daha sölicek çok söz var ama sabahı bulur.allah sonumuzu hayretsin
Çok iyi oluyor bu zamlar.
Hiçbir işe yaramaz o zamlar. Sigarayı bırakma açısından yani. Sigaraya böyle zam geldikçe millet tütünü filtreyi ayrı alıp kendi sarmaya başlayacak. Zamı yapanlar yaptıkları gibi kalır ortada öyle.
Bu sefer ciddi ciddi danaya girer gibi sigaraya gireceğiz.
bu 10 lira olsun diyenlere inat sigarayı bırakıp cigara başlayacan, sonra sokacan emaneti çanaklarına
belkide bazılarının işine geliyordur ve cebine birşeyler giriyordur, halkın kaçakcılardan tütün veya sigara alması ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme