Şimdi Ara

Sigarayı Bıraktım Bırakmak isteyene ÜCRETSİZ bir yöntem BUNU SİZDE DENEYİN...! Bırakan 863 Üye (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.716
Cevap
373
Favori
229.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bırakamadım ama azaltmaya karar verdim yakında da bırakırım inşallah...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeLLaT_1905 -- 17 Nisan 2010; 12:34:36 >
  • merhabalar bu mesajı dikkate alın lütfen

2007 temmuz 21 de bu yöntemle sigarayı bııraktım (kitap ile) ve yaklaşık 2 sene 1 tane bile sigara içmedim ve bu hayatımda yaşadığım en muhteşem şeydi. tek tek anlatmama gerek yok. bir ahmaklık ederek yaklaşık 2 sene aradan sonra tekrar başladım ve şu an evlilik stresi ile beraber iki pakete yakın içiyorum..burda anlatmak istediğim şu: sigarayı bırakmak çok kolay ama lütfen ama lütfen kolay diye tekrar başlamayın. kitabı yaklaşık 5-6 defa daha okudum. maksimum 2 hafta kadar bırakabildim sigarayı ve tekrar başladım. anlatmak istediğim kitap veya video ile oluşan sihirli güç ilk sefer kadar etkili olmuyor. bu çok ciddi bir uyarıdır.lütfen dikkate alın.bu yöntemle sigarayı bırakmış ve o sihiri yaşamış arkadaşlar bi anlık boşlukla ve başarabilirim nasılsa rehavetiyle 'tek bir sigara' içmeyin.
    evet kaç zamandır bu videodan haberdardım ve ulaşmak istiyordum..benim için gerçekten büyük bir şans ve ciddi ciddi sigarayı bırakmayı planlarken forumda çok alakasız bişi okurken link gözüme takıldı ve bırakmaya çok yakınım şimdi. videoyu ilk defa o açık görüşle izlicem ve değişik bir yoldan olması sebebiyle o sihiri tekrar yaşamayı planlıyorum ve o listeye yakında adımı yazdırcam.

not: o canavar çok sinsidir.bırakmış arkadaşlar lütfen tekrar başlamayın. ikinci sefer o kadar da kolay olmuyor. madalyonun iki yüzünü de gören biri olarak bu uyarıları yapmak istedim.
    yaşasın artık sigara içmiyorum nidalarıyla yeniden görüşmek üzere

• quote:

Orijinalden alıntı: st_ger

merhabalar bu mesajı dikkate alın lütfen

2007 temmuz 21 de bu yöntemle sigarayı bııraktım (kitap ile) ve yaklaşık 2 sene 1 tane bile sigara içmedim ve bu hayatımda yaşadığım en muhteşem şeydi. tek tek anlatmama gerek yok. bir ahmaklık ederek yaklaşık 2 sene aradan sonra tekrar başladım ve şu an evlilik stresi ile beraber iki pakete yakın içiyorum..burda anlatmak istediğim şu: sigarayı bırakmak çok kolay ama lütfen ama lütfen kolay diye tekrar başlamayın. kitabı yaklaşık 5-6 defa daha okudum. maksimum 2 hafta kadar bırakabildim sigarayı ve tekrar başladım. anlatmak istediğim kitap veya video ile oluşan sihirli güç ilk sefer kadar etkili olmuyor. bu çok ciddi bir uyarıdır.lütfen dikkate alın.bu yöntemle sigarayı bırakmış ve o sihiri yaşamış arkadaşlar bi anlık boşlukla ve başarabilirim nasılsa rehavetiyle 'tek bir sigara' içmeyin.
    evet kaç zamandır bu videodan haberdardım ve ulaşmak istiyordum..benim için gerçekten büyük bir şans ve ciddi ciddi sigarayı bırakmayı planlarken forumda çok alakasız bişi okurken link gözüme takıldı ve bırakmaya çok yakınım şimdi. videoyu ilk defa o açık görüşle izlicem ve değişik bir yoldan olması sebebiyle o sihiri tekrar yaşamayı planlıyorum ve o listeye yakında adımı yazdırcam.

not: o canavar çok sinsidir.bırakmış arkadaşlar lütfen tekrar başlamayın. ikinci sefer o kadar da kolay olmuyor. madalyonun iki yüzünü de gören biri olarak bu uyarıları yapmak istedim.
    yaşasın artık sigara içmiyorum nidalarıyla yeniden görüşmek üzere

Kardeş basına gelenler üzücü bıraktıktan sonra baslamamak ayrı br meziyet olmalı ben baslamayı düsünmüyorum bazen aklımdan geciyor birtane yaksam diyorum sonra neden yakıyorum amac nedir yetmedimi yıllardır zehirlendin gibi sorularla boşveriyorum umarım yeniden bırakırsın.

• yaşım 38. lise 1 de başladım. hayvan gibi içtim. ama 2001 de bıraktım 9 yıldır içmiyorum içtirmiyorum.insanın hayatındaki en lüzumsuz şey. kaba bi hesapla 30 35 bin lirayı çöpe atmışım. yaz dostum beni de listeye. içmeyin içtirmeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: esg222

Sigara dedinizde akşam akşam gene canım sigara çekti paketide bakkal da unuttuk iyimi en iyisi tütün sarayım kendime. Şunun şurasında kaç sene yaşayacağız ki bin senemi onbin sene mi yarın ölmeyeceğimiz garanti mi? İçerim keyfime bakarım ha sen 20 sene içmişsin artık yeter demişsin kısmetinde kalmamış yapacak birşey yok ama ben 10 senedir içiyorum bir 10 sene daha bırakmayı düşünmüyorum.

iç ve keyfine bak. bizde içmeden keyfimize bakalım. sen mi daha keyifli olacaksın yoksa sigarayı bırakan bizler mi

• quote:

Orijinalden alıntı: Hacıkafir

Çakmağını bana göndersene

Sigaraya başlama sebebim sevdiğim platonik aşk duyduğum kızdan red cevabı almam ile oldu.Çok ciddi düşünüyordum ya bunu yeterince belli edemedim yada bana karşı hiçbir şey hissetmiyordu çok koşmuştum peşinden.1.5 sene kullandım sonra üniversitede bir kız ile arkadaşlığımız oldu,o sırada sigarayı bırakalı 2 ay olmuştu çünkü kendimi rahat hissediyordum o varken içmesem bile. Kendisine açıldım oda olmaz dedi.Onu başkası ile görünce tekrar devam kullanmaya.

Kısacası hayatınızda bir problem boşluk var ise sigarayı istesenizde bırakamazsınız,öncelikle bunları halledin sonradan vakit geçirici aktiviteler bulun.Sigarayı bırakmak istiyorsanız birden bırakın yoksa çözümü olmaz devam edersiniz.

seni video kesmez kesinlikle kitabı okumalısın ama once sigarayı bırakmak istediğinden emin ol.
    quote:

Orijinalden alıntı: bp_mercy

ugruna yasıcak biseyimiz yok ki bırakalım sigarayı :D saglıgın hayatın umrunda olmadıktan sonra ne zararı var ki sigaranın?

sen videoyu izlesen yeter

• Nekadar güzel bir konu açılmış ve çok güzel giderken sigara içme yaşı 9 'a düşmüşken cevremizde ailemizde insanlar sigara yüzünden ölürken veya sürünürken burada kücükte olsa bir mücadele yürütülmekte.

Gelip buraya bırakmak isteyenlerin umudunu kırıcak ve onları vazgecirecek içmeye tesfik edici yorumlar yazanlar varya onların psikolojisini anlayamıyorum nekadar gereksiz nekadar ahlaksız bir davranıs kardeşim sen bırakmak istemiyorsan bırakma iraden güvencin yoksa sigara karakterinin parcası olmussa bırakınca karaktersiz kalıcaksan bırakma!

Ama buraya gelipte izlemeden okumadan bırakan 50 küsür üyeyi enayi yerine koyarak yorum yapmak ne haddinize kendinize yakısanı yapın. Ortada güzel bir konu var destek olun.

İSTEYEN BIRAKIR İSTEYEN BIRAKMAZ

GEREKSİZ YORUMLARINIZLA BIRAKMAK İSTEYENLERİ ENGELLEMEYİN !

• Yak bir sigara hacı boşver bırakmayı
  • WaLe06 boşuna yorulmussun yazmıssın onca seyi. Yazdıklarının ardından 5 dk bile gecmemişken gördügün üzere bu kardan adamlar hiç bitmez. Gelmiş ve gereksiz bir yorumla sacmalamış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wale06

Nekadar güzel bir konu açılmış ve çok güzel giderken sigara içme yaşı 9 'a düşmüşken cevremizde ailemizde insanlar sigara yüzünden ölürken veya sürünürken burada kücükte olsa bir mücadele yürütülmekte.

Gelip buraya bırakmak isteyenlerin umudunu kırıcak ve onları vazgecirecek içmeye tesfik edici yorumlar yazanlar varya onların psikolojisini anlayamıyorum nekadar gereksiz nekadar ahlaksız bir davranıs kardeşim sen bırakmak istemiyorsan bırakma iraden güvencin yoksa sigara karakterinin parcası olmussa bırakınca karaktersiz kalıcaksan bırakma!

Ama buraya gelipte izlemeden okumadan bırakan 50 küsür üyeyi enayi yerine koyarak yorum yapmak ne haddinize kendinize yakısanı yapın. Ortada güzel bir konu var destek olun.

İSTEYEN BIRAKIR İSTEYEN BIRAKMAZ

GEREKSİZ YORUMLARINIZLA BIRAKMAK İSTEYENLERİ ENGELLEMEYİN !

Bu yazdıklarının altına imzamı atarım.

• ben 15 sene içtim ve geçe sene bu zamanlar bıraktım.

Açıkcası:

1) benim gibi bir içici için ilk 3 ay çok zor geçiyor. Depresyona bile girebiliyorsun. Mücadele ettiğin her geçen gün iraden güçleniyor, sigara içme isteği azalıyor.
    2) ikinci 3 ay daha rahat fakat her yemekten sonra sigara kendini hatırlatmaya devam ediyor.
    3) 6. aydan sonra sadece etrafında sigara içiliyorsa uyarılıyorsun veya uyarılman için psikolojinin ağır bir şekilde bozulması gerekiyor.
    4) 12. aydan sonra artık sebep ne olursa olsun sigara içmek istemiyorsun.
    5) Bu noktadan sonra bir tehlike daha ortaya çıkıyor. Bu tehlikede güçlü olan iradenin sana şöyle söylemesi: " o kadar güçlüsün ki; artık sigara içsen bile bağımlı olmassın" . Evet bu çok büyük bir tehlike. Açıkcası ben sigarayı bırakma aşamasında kendime güvenip birkaç kere sigara içtim ve o tehlikeden zorda olsa kurtuldum. Sigara bıraktığında kat ettiğin ( aylarını , seneni verdiğin emeği) mesafeyi 1 paket sigarayla hiç ediyordum az daha. Sonra neler yapıyorum ben, emeğime yazık, böyle ahmaklık olmaz diyerek elimi sürmedim bir daha.

Artık benim sigarayı bırakma gibi bir derdim yok çünkü 15 sene içtikten sonra bıraktım o meleti. peki diyeceksiniz bırakmanın hiç zararı olmadı mı? Evet oldu: bana sigarayı bırakmak 5 kiloya mal oldu. Eskisine göre 5 kilo fazlayım.

bana göre: Bırakmak isteyen bahane aramasın, direkt bıraksın. Yaşayacağı sıkıntıları bilgin, göğüs gereceğine emin olsun, gün geçtikce iradenizdeki kuvvet artacak ve sigaranın karşınızda zayıfladığını, sizi etkileyemediğini gördükçe mutlu olacaksınız.

artık savaşı kazanan sizsiniz ve bunu kendi iradenizle yaptınız. istediniz ve oldu. başardınız. Artık yok sigara hayatınızda. Olmaması gereken şey vardı ama artık yok. Bundan büyük mutlulukta yok arkadaşlar.

umarım faydalı olmuşumdur.

Sizi bu savaşı kazanmış bir arkadaşınız olarak selamlıyorum.

• Bu kadar etkili bişeyse denemekte fayda var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BèRuTTì

quote:

Orijinalden alıntı: NosWagen

Hocam ben Netten indirmiştim Rapit kaynaklı linkler vardı. Fakat bir arkadasımla denedik aradık buldugumuz linkler silinmişti. Ben elimdeki CD den kendisine temin ettim.

oNLİNE İZLEMEK İSTEYENLER İÇİN AMA mUTLAKA aCIK BİR ALGI İLE İZLESİNLER

Burdada Kitabı var kİTAPTAN UYARLANAN VİDEOYU İSTEYENDE VİDEOYU İZLESİN.

Sigarayı Bırak Kitap Oku

günde 1 bazen 1.5 paket içen biriyim şimdi sen bu videoyu filmi yani izleyince bıraktın dimi yanlış anlamıyorum yarın ilk işim izlemek kardeşim umarım yarar işe

Bu sigarayı bırakmak için e kitap linki verilmiş ama çalışmıyor. Bu kitabı okuyabileceğim bir site bilen var mı. Akşama iş yerindeyim bugün. Belki sigarayı bırakırım... Belki bir insanın hayatını kurtarırsınız...

• Neyse veren yok ama akşam video yu izliyeceğim büyük bir terslik olmazsa... Çok umutlandım şimdi ya...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sovereign_Khan

Neyse veren yok ama akşam video yu izliyeceğim büyük bir terslik olmazsa... Çok umutlandım şimdi ya...

http://r*apidshare.com/files/377276962/E-Kitap.pdf.html linkten kitaba erişebilirsin.Ayrıca 1. sayfada bulunan kitap linki çalışıyor.Umarım başarırsın,kitabı okuduktan sonraki sonucu buraya yazarsan seviniriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ForZ4 -- 18 Nisan 2010; 16:06:00 >
  • vaay vaay neler olmuş ya bi girip bakıım dedim savaş hala devam ediyor. yeni bırakanları tebrik ediyorum. bugun 18.ci gunum aklıma gelmiyor bile. dun arkadaşlarla birlikteydim 4 kişi gruptan 2 si fokur dokur içiyorlardı. canım hiç çekmedi hatta itici geldi dumanlar üzerime gelince tabş 1-2 saat sürünce kızdım söndürün şunu be oksijen alalım deyip durdum
  • Bırakanları tebrik ederim. Bu kervana katılacağımdır inşallah...
  • Az önce izledim bakalım deneyecim sonuç alırsam yazaarm..

24 Yaşındayım yaklaşık 11 yıldır Günde 1-1.5 Paket içiyorum.. hAdi hayırlısı..
  • her gün kafadan 15 tek sigara..ağzım gözüm burnum salya sümük içinde..öksürdüğümde 10 gr balgam çıkıyor neredeyse..Dişler tuvalet taşı gibi..Bazen son param kalıyor yemek yemiyorum sigara alıyorum..ses desen boru gibi çıkmaya başladı..videoyu izledim şu anda düşmanım gibi bakıyorum sigaraya..

verilen videoda 6 kere içine çek olayı işi bitiriyor zaten..Ayrı etten tasvirleyerek o canavar olayıda akılda kalıcı oluyor..Ama kesinkes kararlıyım..Birdaha içersem bu şekilde souness gelsin bizim eve Gs bayrağı diksin anasını satayım..

her gün olmasada rapor vericem..İnşallah bir kaç ay/yıl geçtikten sonra bu mesajıda editlerim gurur duya duya
  • 2 ayı geçti bırakalı...Bu videoyu izlemedim, ilaç da kullanmadım...Bırakmanın faydalarına konsantre olmaya çalıştım...İlk birkaç hafta zorlandım ama sonraları rahattım...3-4 kilo aldım bu süreçte...Ama sporla eski kiloma geri döndüm...

Sabahları nefes alarak uyanabilmenin tadına vardım...Ağzımda artık sigaranın iğrenç kokusu yok...Kıyafetlerim temiz...Ve ayda 150 TL cebimde...
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.